- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
o zamn nazar duasi oku foto cekmedenn belki oylari arttirir.Sevgililer gunune insallahhh
yeniyıldaki gibimi olcak canım ben suraya gidiyorum gibisinden:)
Oyyyyyyy tesekkr ederm bak bana vermezsen taciz ederim
o zamn nazar duasi oku foto cekmedenn belki oylari arttirir.
Ben katilamam ona istesemde kiyafet musait degil oglan cocugu gibi hep pantolon tshirt giydigim.icin
sana bollll sannnsss
oylarim senindirrr
hahahahaha bende yumruk atilan makinayla vurdum 917 puan verdi.
Adamin biri benden sonra 5 metre geriden kosarak geldi vurdu 870 puan aldi
Den yumruk detince aklima geldi ben guldum tutamadm kendimi.Adam bozuldu yazikkk
ahahahahah tamam et vermiyrummmOyyyyyyy tesekkr ederm bak bana vermezsen taciz ederim
Tek bir yer belirtilirse katilim az olur belki.Gidilecek yer olacak fakat herkesin aynı yere gider gibi hazırlanmalı
böyle olmasını düşünüyorum ben..
Yani herkes akşam şık bir yere yemeğe gider gibi giyinse daha iyi olur
Yoksa olay yine sokak modası ve spor şıklığa döneceğini düşünüyorum.. sizce de öyle olmaz mı.. ?
Bu konudaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim canım..
İsterseniz yine eskisi gibi gideceği yeri herkes yazar yada herkesin aynı yere gittiğini baz alırız..
Napalım sizce fikirlerniz nedir ?
aslinda kizimin adi evla oglan efe :)))Benimde yumruk atasım var evlaaa yaaa
Aha bir oy gitti
ahahahahah tamam et vermiyrummm
seninle ilgili tahmin 2 numerooo
o zamn nazar duasi oku foto cekmedenn belki oylari arttirir.
Ben katilamam ona istesemde kiyafet musait degil oglan cocugu gibi hep pantolon tshirt giydigim.icin
sana bollll sannnsss
oylarim senindirrr
bence aksam yemegi olsun ya biraz sıklık gorelim gozunuzu seveyim :))) spor sıklık sokak modası sadece yeni yılda sıkırdık biraz ama oda 6 kişiydi zatenGidilecek yer olacak fakat herkesin aynı yere gider gibi hazırlanmalı
böyle olmasını düşünüyorum ben..
Yani herkes akşam şık bir yere yemeğe gider gibi giyinse daha iyi olur
Yoksa olay yine sokak modası ve spor şıklığa döneceğini düşünüyorum.. sizce de öyle olmaz mı.. ?
Bu konudaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim canım..
İsterseniz yine eskisi gibi gideceği yeri herkes yazar yada herkesin aynı yere gittiğini baz alırız..
Napalım sizce fikirlerniz nedir ?
seninle ilgili tahmin 2 numerooo
ona virme bana vir
ahahahahah tamam et vermiyrummm
Evet akşam yemegi şık bi restorantbence aksam yemegi olsun ya biraz sıklık gorelim gozunuzu seveyim :))) spor sıklık sokak modası sadece yeni yılda sıkırdık biraz ama oda 6 kişiydi zaten
Sen zaten aliyin birakta ben alayim yaaaaona virme bana vir
12 diyorum son kararımyokkk bebemm bilemedinnnn
Orası öyle tabi..Tek bir yer belirtilirse katilim az olur belki.
Ama soyle bi sorun da var oy veren uyeler nereye gidilcegini ne kadar dikkate aliyor. Mesela atiyorum 2. kombin sevgililer gunune uygun degil diyebiliyor ama o kombinle gidilcek yere uygun giyiniliyor aslinda..
izin cıkmazsa katılamam zatendeSen zaten aliyin birakta ben alayim yaaaa
İnternetini kesicem seenin sen katilma
Bende bu fikirdeyimbence aksam yemegi olsun ya biraz sıklık gorelim gozunuzu seveyim :))) spor sıklık sokak modası sadece yeni yılda sıkırdık biraz ama oda 6 kişiydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?