- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Canlandırırız.. :)
Bu yarışmanın birincisi 3 yarışmanın en yüksek oyuna sahip oldu :)Ben bile iyice sabırsızlandım sonuçları görmek için.
Yarın hareketlenir genelde böyle oluyor :) ilk zamanlar çok katılan oluyor sonra ufaktan birincinin belli olduğu zamanlar durgunlaşıyor :)Hareket lazım biraz:)))
Evet, farkındayım; hatun rekor kırdı. Aldı başını gitti.Bu yarışmanın birincisi 3 yarışmanın en yüksek oyuna sahip oldu :)
En çok merak ettiğin yarışmacı kim bakayım numarasını alayımEvet, farkındayım; hatun rekor kırdı. Aldı başını gitti.maşAllahı var.
Yarın hareketlenir genelde böyle oluyor :) ilk zamanlar çok katılan oluyor sonra ufaktan birincinin belli olduğu zamanlar durgunlaşıyor :)
nasılsın ablam..
Bir kaç saat öncesine kadar çok kötüydüm ama birden ne olduysa bir enerji geldi bana..Yinede sessiz kalmasın buralar..
İyiyim şeker sağol sen nasılsın,biraz bakınıp çıkacağım birazdan..
Bir kaç saat öncesine kadar çok kötüydüm ama birden ne olduysa bir enerji geldi bana..
Yüreğime..
İyi sayılırım.. :)
Birazcık var o da giderse hiç iyi olmaz be..Enerjini yitirme sakınn:)))
Birazcık var o da giderse hiç iyi olmaz be..
Telefonun mu kapali seninBir kaç saat öncesine kadar çok kötüydüm ama birden ne olduysa bir enerji geldi bana..
Yüreğime..
İyi sayılırım.. :)
Evet canım telefonum kapalı, açmayacağım bir süre..Telefonun mu kapali senin
Yarın sonuçları açıklayacağız , ertesi günde yeni yarışmayı başlatacağız canım ..hemen baslamaz heralde yeni yarısma dimi
katılım icin vakit yine bir haftamı olur pekiYarın sonuçları açıklayacağız , ertesi günde yeni yarışmayı başlatacağız canım ..
Kiz konsept falan secildi mi nas baslatcan yeni yarismayi nen ne kacirdim yoklugumda neler yaptinizzzzYarın sonuçları açıklayacağız , ertesi günde yeni yarışmayı başlatacağız canım ..
Dur bakiyimEvet canım telefonum kapalı, açmayacağım bir süre..
Böyle iyi :)
Profilme bak ezgimmmmm biraz gül
Açıklama yaptım canım..Kiz konsept falan secildi mi nas baslatcan yeni yarismayi nen ne kacirdim yoklugumda neler yaptinizzzz
Nerdeydin ki sen bugünKiz konsept falan secildi mi nas baslatcan yeni yarismayi nen ne kacirdim yoklugumda neler yaptinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?