En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
4 numara : New balance ve mont rengi uyumuna bayıldım.Oxford çanta modeli ve çantada rengi tekrar etmemen çok yerinde olmuş.Saç modeli,gözlük filan süper,tebrikler.
5 numara : Ev sevdiğim tarzlardan biri,trençkot ve fular :) Çanta hoş,ayakkabı rengi de güzel ama keşke aynı renkte orta boy topuklu bir bot kullansaydın.
14 numara : Bu tarz yumuşak kazaklar,hele pastel renkte olunca çok dişi duruyor,ben seviyorum.Sarı saçlarına da çok yakışmış.Boy pos maşallah,giydiğin pantolonun hakkını vermişsin.Üzerinde kaban ve belki bileklik tarzı aksesuarlar görmek isterdim.

Favorim olan bu 3 üye arasından oyum 4 numaraya gitti,herkese iyi şanslar.

2 numara seni atlamışım kusura bakma :) Çizmelerini çok beğendim,bulsam hemen alırım o derece.
Yalnız çok aynı ton olmuşsun.Belki koyu mavi kotla koyu mavi çanta daha tarz olabilirdi.Bir de içinde düz renk bir kazak...

Yarışmamızla ilgili yeni bir gelişmeyi sizlere paylaşmak istiyorum..

O okypete ile toplantımız sonucunda, artık konsept seçme anketi yapmamaya karar verdik..

Tema seçimini , sizlerden gelen fikirleri göz önünde bulundurarak bizler belirleyeceğiz..

Hemen hemen her tarza,her stile uygun yeri geldiğinde eğlenmek amaçlı yapacağımız temalar olacaktır..

Her zaman olduğu gibi bize özel mesajdan konsept fikirlerinde bulunabilirsiniz..

Her biri değerlendirmeye alınacaktır..

Bu oylama süresince gelen fikirleri değerlendirmeye almış bulunmaktayız..

Yarın, bu yarışmanın birincisini ve katılımcı listesini açıklarken yeni temayı da sizlerle paylaşacağız..

Bilginize..

hayırlısı olsun :)) beni açıklama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…