- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Her zaman buradaydım..oralarda mıydın geçen yıl ? :)
Aayy sukur yetıstın..catlamadın mı meraktan:)
baktım oylamaya canımAayy sukur yetıstın..catlamadın mı meraktan:)
İkincide belli..3.kim:)şampiyon belli 2. kim
hayırlısı olsun :)) beni açıklamaYarışmamızla ilgili yeni bir gelişmeyi sizlere paylaşmak istiyorum..
O okypete ile toplantımız sonucunda, artık konsept seçme anketi yapmamaya karar verdik..
Tema seçimini , sizlerden gelen fikirleri göz önünde bulundurarak bizler belirleyeceğiz..
Hemen hemen her tarza,her stile uygun yeri geldiğinde eğlenmek amaçlı yapacağımız temalar olacaktır..
Her zaman olduğu gibi bize özel mesajdan konsept fikirlerinde bulunabilirsiniz..
Her biri değerlendirmeye alınacaktır..
Bu oylama süresince gelen fikirleri değerlendirmeye almış bulunmaktayız..
Yarın, bu yarışmanın birincisini ve katılımcı listesini açıklarken yeni temayı da sizlerle paylaşacağız..
Bilginize..
evet bende sabırsız insanım ya bekleyemiyorum bir onu bekle bir bunu fazla geliyor bünyeyeBöyle olması daha iyi olmuş..
Ekstra tema belirleme ve onun oylanması için beklenmicek hiç olmazsa..
evet bende sabırsız insanım ya bekleyemiyorum bir onu bekle bir bunu fazla geliyor bünyeye
Heyecan mı kaldı abla..emınımkı bırıncı olacak ınsan bıle beklemekten köreldi:)))))Çok uzun bir süre bekliyoruz,heyecan tavan nerdeyse
Heyecan mı kaldı abla..emınımkı bırıncı olacak ınsan bıle beklemekten köreldi:)))))
Baksana kac gundur oylamaya gelen bıle yok..
Aynen canım böylesi daha iyi oldu.. :)Böyle olması daha iyi olmuş..
Ekstra tema belirleme ve onun oylanması için beklenmicek hiç olmazsa..
Canlandırırız.. :)Niye böyle oldu,bu sefer sakin geçiyor buralar,oysaki daha atraksiyonlu olması lazımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?