- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Birlikte çıkalım bence de , nereye gidelimYarisma icin ahhahahahahgel kiz seni yemege cikarayim o gece
Sen gel antebe ben seni oyle bi mekana goturucem kiiiBirlikte çıkalım bence de , nereye gidelim
Var mı şöyle kafamızı dağıtabileceğimiz bir mekan
Yemekleri lezzetli olsun müziğide coşkulu olsunağlayasım yok
korkmaya başladım..Sen gel antebe ben seni oyle bi mekana goturucem kiii
Oooooooo ateş püskürdü hatun yaaaaalacaaaam o iznikombinim hazır bile cok iddaalı gelicem yıkıcam katrina kasırgası gibi buraları
Oooooooo ateş püskürdü hatun yaaaa
İşiniz zorrrrrrr
Korkma korkma eglencenin dibine vurucagimiz bi yerkorkmaya başladım..
Kiz ne gulerim var ya ahahah
Kiz ne gulerim var ya ahahah
Hepiniz sahit olun meydan okuma var burda eyyyy ahaliiii
Alistim ben yenilmeye bi de sen vur be guzelimsen hangi yarısmaya katılıyosan bende katılcam peşindeyim artık ben ikna cabalarına baslıyorum simdiden
bu yarısma banada buyuk darbe oldu o kusagı elinden alınması ne demek biliyonmu vermicem kusagımıAlistim ben yenilmeye bi de sen vur be guzelim
Sonra yine veririm kizbu yarısma banada buyuk darbe oldu o kusagı elinden alınması ne demek biliyonmu vermicem kusagımı
tamam ozaman anlasalım bi sen bi benSonra yine veririm kiz
Senden gidicek mi kuşak kiztamam ozaman anlasalım bi sen bi ben
evetSenden gidicek mi kuşak kiz
Bdv deki konuyu gordun muuevetalıyolar kız
evet ama gidisata bakmadım kavga mı varBdv deki konuyu gordun muu
Sizce esimi aldattim mi
Büyük rakipler lanaret ve tatlıkızzzzzzzsen hangi yarısmaya katılıyosan bende katılcam peşindeyim artık ben ikna cabalarına baslıyorum simdiden
Gördüm ben , okudum adam haklı ..Bdv deki konuyu gordun muu
Sizce esimi aldattim mi
Ya ben göbek atmaktan hoşlanmam ki sen oyna ben alkışlarım şak şak şak hahahahaKorkma korkma eglencenin dibine vurucagimiz bi yerherkes sevgilisiyle el ele bizde senle karsilikli gobek atark
olss taşladi konu sahibini ben de dahil e ama hakediyoevet ama gidisata bakmadım kavga mı var
Cok sacma margam neymis de siyaset felsefe okumus.. Kocasi iyi yine arabaya falan bindirmis.Gördüm ben , okudum adam haklı ..
İnkar etmesi karşı taraf açısında şüphe uyandıracak bir hareket olarak algılanır bence..
şimdi ben sana yapmış olduğum bir şeyi yapmadım desem sonrada ortaya çıksa bana karşı bir güvensizlik hissetmez misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?