- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Böyle bir olayı biz yaşasaydık herhalde katliam olurdu dimiolss taşladi konu sahibini ben de dahil e ama hakediyo
Cok sacma margam neymis de siyaset felsefe okumus.. Kocasi iyi yine arabaya falan bindirmis.
Para da takcan haaaaYa ben göbek atmaktan hoşlanmam ki sen oyna ben alkışlarım şak şak şak hahahaha
sonunda fake cıkmasın da garip bir konu:)olss taşladi konu sahibini ben de dahil e ama hakediyo
Cok sacma margam neymis de siyaset felsefe okumus.. Kocasi iyi yine arabaya falan bindirmis.
Kiz hucremizi bulamazlardi hahahBöyle bir olayı biz yaşasaydık herhalde katliam olurdu dimi
Fakedir insallah yazik adamasonunda fake cıkmasın da garip bir konu:)
felsefe siyaset konusmak icin bulusmak falan bizmi fesatız anlamadımkiFakedir insallah yazik adama
felsefe siyaset konusmak icin bulusmak falan bizmi fesatız anlamadımki
Hücre mi kalır kızım hahaKiz hucremizi bulamazlardi hahah
sevgililer gununde hemdeBiz de tatlıkızla buluşuyoruz antepte..
Sırf siyaset konuşabilmek için dimi..
Filozof olcaz yakında felsefik takıla takıla..
Kiz sen gel ben sana felsefenin tarigini anlatayim ama once felsefeyi ogrenmem lazimBiz de tatlıkızla buluşuyoruz antepte..
Sırf siyaset konuşabilmek için dimi..
Filozof olcaz yakında felsefik takıla takıla..
Kız kıza gezelim her gece diye bir dandini dandini diye şarkı söyleyen bir grup vardısevgililer gununde hemde
Bi bırakamadın ya , sigara içtiğimi düşünürler dışarıdan bakılınca bana..Bu sigara ne cabuk bitiyo 10dakka sureninden falan yapsalar ya
Sen benimle kötü zamanda konuştun , bir de iyi anıma denk gel hele biKiz sen gel ben sana felsefenin tarigini anlatayim ama once felsefeyi ogrenmem lazim
Kuzum sen kaç yaşındaydın tahmin edeyim mi..sevgililer gununde hemde
et etttKuzum sen kaç yaşındaydın tahmin edeyim mi..
Citirlara bakalim laf atalimKız kıza gezelim her gece diye bir dandini dandini diye şarkı söyleyen bir grup vardı
4yüz mü ne
o geldi kız aklıma buluşcaz diyince
bir şarkısı vardı kız kıza gezelim bu geçe diye hahaha
Yilbasinda bende fenaydim ya iyyyyBi bırakamadın ya , sigara içtiğimi düşünürler dışarıdan bakılınca bana..
Ama niyeyse hiç böyle kötü zarar verici huylarım yok ya
şimdi fark ettim
ha ama yılbaşında çok fena içtim iki kere kustum
senle 6 gun arayla uye olmusuz bizCitirlara bakalim laf atalim
Ben biliyom kiiiKuzum sen kaç yaşındaydın tahmin edeyim mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?