- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hah demi öyleydi şarkı sözü hay dudaklarına ruj süreyim senin ya aferin zeki kız seni..Citirlara bakalim laf atalim
Bura hayatim oldu kiz benim sabah lavaboya gitmeden once bildirimleri aciyomsenle 6 gun arayla uye olmusuz bizne ara yazdın onca mesajı sen
Yagmuruna kurban olaym oraninHah demi öyleydi şarkı sözü hay dudaklarına ruj süreyim senin ya aferin zeki kız seni..
Ayrıca sinopu bende severim ama yağmurlu be..
Noooooo25 BENCEEEEbildim miiiii
Şaşıracağım bir şeyse , genç durduğunu düşünüyorum yaşı fazla çıkar ondan mı çok şaşırırım bilemedim söyleyin kaç yaşındaaBen biliyom kiii
Bence tahminn edemiceksinnn hatta cok sasircaksin
yaklastın 2 ekle25 BENCEEEEbildim miiiii
Oldu canım başka bir isteğin var mı ..Yagmuruna kurban olaym oranin
Ruju da rimmel kate serisinden rica edeyim bitiyo da benmki
Daha cooook birlikteyiz iyi anina da denk gelirimSen benimle kötü zamanda konuştun , bir de iyi anıma denk gel hele bi
Toplama işlemi yapmayı bilmiyorum ben yayaklastın 2 ekle
Onun poposundan istemiyorum ama benmki daha guzel hahhaOldu canım başka bir isteğin var mı ..
Birde kim kardashian makyajı yapayım sana tam olsun
Sinirli anlarımda uzak dur ama , sonra uyarmadı demeDaha cooook birlikteyiz iyi anina da denk gelirim
Onun poposundan istemiyorum ama benmki daha guzel hahha
Aynen kiz masallahi varToplama işlemi yapmayı bilmiyorum ben ya
Hey maşallah canım , fiziğin maşallah taş gibi nazar değmesin
Oluyo oluyo az kaldiiiO kadar spor yapıyorsun olsun artık güzel yani..
Olmazsa ayıp
ozaman sen 25de kabul edebilirsin oyle kalsınToplama işlemi yapmayı bilmiyorum ben ya
Hey maşallah canım , fiziğin maşallah taş gibi nazar değmesin
Tamam aplaSinirli anlarımda uzak dur ama , sonra uyarmadı deme
ya ben bugun acayip yedim yediklerim sadece popoya gitse kim de kimmiş yaniOluyo oluyo az kaldiii
Taşlık halim mi kaldı kız benimozaman sen 25de kabul edebilirsin oyle kalsıntesekkur ederim cnm o senin taş lıgındır diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?