- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bende bugun cok yedim yaya ben bugun acayip yedim yediklerim sadece popoya gitse kim de kimmiş yani
Yok be el kadar kızım hala bana bağırıyor bunlar bana ablaaaa küçücüğüm ben ya..oowww yoksa senden buyukmu marga
O popo , kim gibi olacak biliyorsun demi ..hihahaBende bugun cok yedim ya
Falcı tolinToliiiinnn
Buralardasinnnnn
Goruyorum goruyorummmm
Genşler toplaşınYok be el kadar kızım hala bana bağırıyor bunlar bana ablaaaa küçücüğüm ben ya..
yasınızın degerini bilinYok be el kadar kızım hala bana bağırıyor bunlar bana ablaaaa küçücüğüm ben ya..
tatlı olsun benimki 5-6 kup seker atsan kafi fincanaGenşler toplaşın
Kahvenizi nasil alirsiniz???
Yok anam yok allah korusun ahanda boyle olsun yeterO popo , kim gibi olacak biliyorsun demi ..hihaha
Her gün resme bakarsan tabi olmazYok anam yok allah korusun ahanda boyle olsun yeter
Cok mu sey istedim gizEki Görüntüle 1397736
Bol şekerli , 8 tane küp şeker oluyor içtiğimde lüüiiiittfeeennnnGenşler toplaşın
Kahvenizi nasil alirsiniz???
bunlar hep shopYok anam yok allah korusun ahanda boyle olsun yeter
Cok mu sey istedim gizEki Görüntüle 1397736
OOOOOOo bendensinnnn bende çok şekerli severimmmmmmtatlı olsun benimki 5-6 kup seker atsan kafi fincana
Sanki aramızda çok yaş farkı var 22 yim yahuyasınızın degerini bilinhep boyle konusmalar yapmak istemişimdir
seker komasına gireriz biz bu kdr sekerle millet cay bardagına bi tane atıyoOOOOOOo bendensinnnn bende çok şekerli severimmmmmm
o 5 sene varya ben ne tecrubeler ne acılar sıgdırdım o 5 yılaSanki aramızda çok yaş farkı var 22 yim yahu
Şeker olmayınca da tadı olmuyor ki..seker komasına gireriz biz bu kdr sekerle millet cay bardagına bi tane atıyo
Ben 22 yılıma neler neler sığdırdım ah aho 5 sene varya ben ne tecrubeler ne acılar sıgdırdım o 5 yılabenim icimde arabesk bir yanımda varmıs halbuki
hic icmem daha iyi aynen:))Şeker olmayınca da tadı olmuyor ki..
Acı geliyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?