- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
sende taaa antep marga sen nerde oturuyonYa bulusalm senle yaaa hadi hadi hahaha
Lanarey de gelsin tamam izin veriyorum.
Sac bas yolarimbugun habererde izledim ikinci olan guzel birinciye dalıyodu oyle yaparsın sende sonunda
Soylemem marganin yerinisende taaa antep marga sen nerde oturuyon
sen tehdit mesajları atmaya baslıyomussunKiz lanarey ben ne çingene ciktim goruyon mu
buyuk ihtimal marmara bolgesi yani bana yakın cok yakın ayyyySoylemem marganin yerini
Gider bulursun
Soylemem soylemem soylememmbuyuk ihtimal marmara bolgesi yani bana yakın cok yakın ayyyy
Yeni uyeleri arastiriyomusum eger su numaraya oy vermezseniz site akrif hale gecemiycektirsen tehdit mesajları atmaya baslıyomussun
kıskanccSoylemem soylemem soylememm
yada fake uyeliklerle kendine oy veriyomussun ama bişi diyimmi biz surekli katılıp birinci olamazsak o ruh haline girerizYeni uyeleri arastiriyomusum eger su numaraya oy vermezseniz site akrif hale gecemiycektir
İki lafin belini kirdik kizzzkıskanccmarga benim olacak goreceksin ahaha bende bugun sana ne taktım ya
Kiz kazanmam lazim kafayi yerimyada fake uyeliklerle kendine oy veriyomussun ama bişi diyimmi biz surekli katılıp birinci olamazsak o ruh haline gireriz
yaklasıyon sen birincilige onumuzdeki yarısmada 2veya 1.lik buyuk ihtimalKiz kazanmam lazim kafayi yerim
dizi izlerken bile aklında sen varsın demekkiMarga beni telefondan taciz ediyii
Catla da patla hahahdizi izlerken bile aklında sen varsın demekki
Yaaaaa oylemii savas simdi basladi kusan zirhiniCatla da patla hahah
Ben zonguldakta oturuyorum canım..sende taaa antep marga sen nerde oturuyon
İlk seni açıklayacağım zaten dermişimİyi seyirler yavru ceylanim
Tamam yarin beni aciklayabilirsin asdafafaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?