- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
İtiraf et çocuğa gizli gizli pas mı verdin hahahaBi kiz da sevgilisi bana teklif etti djye tuvalette sacimdan tutmustu benim ne sucum var halbuki
Ayy aşk kadınıyız da 15 gündür kocamın yüzünü görmedim patlicam sıkıntıdan. Geliyor, uyuyor, sonra işe gidiyorHadi bakalım bekliyorum bu seferkine..
Aşk kadınısın sen
Lanarey ve tatlıkızda dün gece senin gibi meydan okudular benden söylemesiAyy aşk kadınıyız da 15 gündür kocamın yüzünü görmedim patlicam sıkıntıdan. Geliyor, uyuyor, sonra işe gidiyorİnşallah sevgililer gününde evde olur
Bu sefer katılcam çok iddialıyım, korkun benden
Ahahahİyi ki bi ekran görüntüsünü almayı öğrenmiş anaaammmmm buna bişi de denmez bu saatten sonra
Vayy, işler kızıştı deseneLanarey ve tatlıkızda dün gece senin gibi meydan okudular benden söylemesi
feci çekişmeli geçicek bu yarışma
Vayy, işler kızıştı desene
sevgili rakibem
Topla nerde ne varsaBakin avm deyim korkun benden
Accik vermistim evet ahahahİtiraf et çocuğa gizli gizli pas mı verdin hahaha
Bennde evde var kiz ama bi bakinayim dedim usenmedim kalktim hazirlandm avm ye geldim bu yarismalar beni masrafa sokuyo marga Masrafimi karsilaTopla nerde ne varsa
Ben evden giyincem hazır her şeyim hıh
kızzzBakin avm deyim korkun benden
DeliBennde evde var kiz ama bi bakinayim dedim usenmedim kalktim hazirlandm avm ye geldim bu yarismalar beni masrafa sokuyo marga Masrafimi karsila
İfendimmmm
çok para harcamaİfendimmmm
Var kiz ayy icim gitti bi tane begendim de ama onu alirsam kk da sapiklarim cikarDeliNasıl güzel bişeyler var mı?
Aman kuzu açma oranı buranı, erkekler çok üye oluyor şu aralar. KKnın nüfusunu patlatırsın sonraVar kiz ayy icim gitti bi tane begendim de ama onu alirsam kk da sapiklarim cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?