- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hadi kiz acikla merakettigim numaralar varİlk seni açıklayacağım zaten dermişim
Uzaniyorum hala kac saattir yatiyorumGünaydın kuzum..
Napıyorsunuz
Sabah sabah aklıma bir anımı getirdin bak..Sac bas yolarim
Yolmuslugum vardir lise yillarnda
Seninim hepinizim artık alın etlerimi esterlerimi yağlarımı parçalayınnnnkıskanccmarga benim olacak goreceksin ahaha bende bugun sana ne taktım ya
Uzaniyorum hala kac saattir yatiyorum
Vecg mesajima cevap vereydin iyiydi
Bugün 16:51 de açıklayacağım kimin kazandığını :)kim kazandı?
Ya yalan söyleme, sen bana popom iri kim gibiyim diyip duruyorsun yalancıMarga beni telefondan taciz ediyii
Seni gidi yaramazSabah sabah aklıma bir anımı getirdin bak..
Okulda bir çocuk ayağıma çelme takmıştı şakasına..
Bir erkek arkadaşım ve bir de çok yakın kız arkadaşım vardı..
Noluyor diye bizimkiler onlara, onların tayfası bizimkilerin üzerine yürüdü..
Karşı taraf o bizim arkadaşımız bizde konuşuruz engelleyemezsiniz diye bizimkilerin üzerine yürüyor..
Bende köşeden onları izliyorum yapmayın etmeyin diyorum yok..
Okulun disiplin kuruluna kadar gidildi
Okul önünde toplanmışlar, ekip arabaları mı dersin bir çelmeden neler çıktı
Ben hala köşede noluyor diye anlamaya çalışıyorum
Ekran fotosu attirma bana ahahahYa yalan söyleme, senbana popom iri kim gibiyim diyip duruyorsun yalancı
Benimn ergen de olmus bi hataKafamı kaldı kuzum dün sana mesaj atarken uyuyakalmışım ben..
Dediğim gibi ben tek çocuğum kardeşim mardeşim olsun istemedim oh yapmamışlarda zaten..
Benimde yaglarimi parcalayin lüffennnSeninim hepinizim artık alın etlerimi esterlerimi yağlarımı parçalayınnnn
Ben ne yaptım yahu , ben normal yürüyordum işte..Seni gidi yaramazsenin yuzunden oluyo ama anlamaya calisiyo ahahha
Yağlarını parçalarsak o poponun bıngıllığı giderBenimde yaglarimi parcalayin lüffennn
İyi ki bi ekran görüntüsünü almayı öğrenmiş anaaammmmm buna bişi de denmez bu saatten sonraEkran fotosu attirma bana ahahah
Hadi bakalım bekliyorum bu seferkine..Selam kızlar
Marga, sevgililer günü yarışmasına katılcam bu sefer sözÇok sevindim sonunda elbise giyebileceğim bi konsept olmuş
Bi kiz da sevgilisi bana teklif etti djye tuvalette sacimdan tutmustu benim ne sucum var halbukiBen ne yaptım yahu , ben normal yürüyordum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?