- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bence giyilebilir çok abartı olmadığı süreceabiye giyiliyor mu bu konseptte
bunlar cok kapali
Almadim zati suslu kokonabunlar cok kapaliben transparan giyincem kazancam oh
Tabi ki de, bundan önceki yarışmalarda korkun benden diyenine ben rastlamamıştımVayy, işler kızıştı desene
Hep gez hep gez..Bakin avm deyim korkun benden
kk pro kart aldın işte sınırsız kredi ömürlükBennde evde var kiz ama bi bakinayim dedim usenmedim kalktim hazirlandm avm ye geldim bu yarismalar beni masrafa sokuyo marga Masrafimi karsila
Giyilir neden giyilmesin canım sende katılcak mısın aman ha banlanmaabiye giyiliyor mu bu konseptte
Aynen , nişanlık tarzı prenses model vs giyecek hali yok yaBence giyilebilir çok abartı olmadığı süreceHani şöyle nişanlık gibi şeyler olmazsa
Bu ne kızım oooohoooo baştan kaybettin sen
aaaaa aaaaa proluk var dimi gun sonuuukk pro kart aldın işte sınırsız kredi ömürlük
Evet bu listeyi daha teslim etmedim bundan önce katılanlara verildi ..aaaaa aaaaa proluk var dimi gun sonuuu
tesellimiz olsunn napalim kaybettik amaEvet bu listeyi daha teslim etmedim bundan önce katılanlara verildi ..
Sokak modası ve yılbaşına..
Spor şıklık kaldı bi, onuda açıkladıktan sonra kazene teslim edeceğim ,sonra kavuşacaklar pro olmayanlar proluklarına..
Sus kizim almadk iste ahahahBu ne kızım oooohoooo baştan kaybettin sen
sarının rengine bayıldım
Seninle alışverişe çıkılmaz ben bunu anladımSus kizim almadk iste ahahah
Az kaldı kimin kim olduğunu öğrenmeyetesellimiz olsunn napalim kaybettik ama
ama ben cok umutluydummmAz kaldı kimin kim olduğunu öğrenmeye
Beklentiyi yükselltim deseneTabi ki de, bundan önceki yarışmalarda korkun benden diyenine ben rastlamamıştım
Ama bu tema da ciddi ciddi meydan okuyanlar var şimdiden..
Ben bile korktum ya
Herkes aynı yere gider şekilde giyilecek canım..Marga, fotoğrafı gönderirken konsept açıklaması yapılacak mı? Mesela dışarda eşiyle yemeğe gidiyor veya evde eşiyle yemek yiyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?