- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Beklentiyi yükselltim desene
Benim derdim fotoğraf çekimi, fotoğrafımı çekebilecek birini bulmalıyımYoksa her şey boşa gider, geçen yarışmada hazırlandım o kadar çekimler çok kötü oldu
Haha , bakalım hanginiz önce atacak bana resmi.ben yarın hemen cekiyimde yarısma baslayınca yedek dursun sonra aksaklık falan olurtatlibikiz sevinmesin katılamıyom diye
16:51 de açıklayacağım hanım ablamSelamlar,saat kaçta açıklanacak bellimi..
ben cekiyimde yarın.. dursun sonra daha iyisi aklıma gelince yaparım olmazsa onu atarım bende evde olamıyorum herzamanHaha , bakalım hanginiz önce atacak bana resmi.
16:51 de açıklayacağım hanım ablam
He tamam iyi olmuş buHerkes aynı yere gider şekilde giyilecek canım..
Akşam şık bir yere yemeğe gidilecek..:)
Otomatik ayarladım, çok parlak çıkıyor. Evde çekim güzel olmuyor bu makineyleOtomatik çekim yapsana kuzum bir sürü poz vererek çek , daha sonra seçersin arasından.. :)
Yok mu kuzum komşum akraba falan aynaya bakarak çekOtomatik ayarladım, çok parlak çıkıyor. Evde çekim güzel olmuyor bu makineyle
Eşim çekecek artık ya da baya uğraşıcam istediğim poz çıksın diyeYok mu kuzum komşum akraba falan aynaya bakarak çek
Aydınlık bir yerde değilde ışığın yoğun olduğu yerlerde çek kuzum daha aydınlık ve net çıkar..Eşim çekecek artık ya da baya uğraşıcam istediğim poz çıksın diye
A evet o perşembeden önce atamaz doğru dedinben cekiyimde yarın.. dursun sonra daha iyisi aklıma gelince yaparım olmazsa onu atarım bende evde olamıyorum herzamantatlis da persembeden once atamaz o garanti
Hiç yorulmuyor avmnin içinde yatatliş nirde alısverisemi daldı napıyo avmyimi satın alıyo
Tamam tamam anladımAydınlık bir yerde değilde ışığın yoğun olduğu yerlerde çek kuzum daha aydınlık ve net çıkar..
Aydınlıktan kastım ışığın dışarıdan gelmesi değil hı , lambalar falan anladın sen beni
telefonlamı iyi cıkmıyorOtomatik ayarladım, çok parlak çıkıyor. Evde çekim güzel olmuyor bu makineyle
Fena hırslı vallatatliş nirde alısverisemi daldı napıyo avmyimi satın alıyo
Yok canım ayıptır söylemesi profesyonel makinetelefonlamı iyi cıkmıyor
Yok canım ayıptır söylemesi profesyonel makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?