- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben dolgu topuk isil isil spor ayakkabilari varya gormussundur converse gibi cpok benirim onlaritopuklu giymeden boy uzatmayada birebir:)
Topukluyu giymeyi beceremeyene var mi cozumunntopuklu giymeden boy uzatmayada birebir:)
15 numarada da o tarz ayakkabilardan var :)topuklu giymeden boy uzatmayada birebir:)
Zor oluyor yurumesi demi..Topukluyu giymeyi beceremeyene var mi cozumunn
evet biliyorum kapriye cok yakıstırıyorum bende onlarıBen dolgu topuk isil isil spor ayakkabilari varya gormussundur converse gibi cpok benirim onlari
Gecen yaz cok kullandim
İspanyol pacayla
Sortla kapriyle..
Ya sen niye her resimde farkli cikiyorsun bu resimde de ayri bi guzel cikmissin hiii :)Dogrudur canim
Bahara girmeden yine alacagimevet biliyorum kapriye cok yakıstırıyorum bende onları
Hic dikkat etmedimki kuzuu cok mu farkli cikiyorum kizYa sen niye her resimde farkli cikiyorsun bu resimde de ayri bi guzel cikmissin hiii :)
Yirtik pantolon buldum ben sana..
Merhabalar KK' nün güzel mi güzel hatunları !!!
Yarışmaya katılmayı çok istedim fakat tarzıma uymadığı için artık diğer tarzları deneyeceğim artık. Herkese başarılar dilerim, hakeden kazanır umarım.
Eeee,
1 numaralı üyemizin kombinini hiç beğenmedim, çok özür dilerek söylüyorum. Kazak mont ikilisi hiç uymamış. Pantolon ve bot çok güzel fakat üst kısım iyice bozuyor. Belki montun renginde çanta olsa kurtarabilirdi. Yüz olarak sadelikten yana olmuş, güzel olmuş. Ama biraz bakım şart. 3 veriyorum.
2 numaralı üyemizin kombinini hemen hemen bende düşünmüştüm. Fakat Kış ve Sonbahar baz alındığı için çizme ''Klasik'' tarzına giriyor. Renkleri uydurma, çanta ve takımlar oldukça güzel tarzını sevdim (Bu yılın taba rengi moda!!!) Özetlemek gerekirse içindeki beyaz t-shirt ve çizme son derece boğucu oluyor. Beyaz t-shirt kısa olup veya pantolonun içine sokulabilirdi. O yüzden puanım 5.
3 numaralı üyemizin trendleri neredeyse özellikle spor ayakkabı bu yıl çok moda. Çok beğendim güzel olmuş fakat kıyafeti giyerken hepsinden önce fiziği ve vücudu düşünmek gerek. Mesela burada bacak boyu kısa duruyor. Bacak boyunu uzun tutmak için yüksek bel pantolon tercih edilebilirdi ya da pantolon yüksek bel fakat üst kısım büstiyer şeklinde olup seksilik kazanabilirdi. O yüzden puanım 9.
4 numaralı üyemizin duruş nedir öyle ? ''Aman dünya umurumda değil'' bakışlarıyla etrafı büyülüyor adeta... gözlüğünü, çantasını ve montunu çok beğendim. Mont ile ayakkabı uyumlu olmuş. Yüz şekli çok zarif ve narin. Fakat pantolonu hiç beğenmedim. Pantolonun yerine pantolonumsu taytlar olabilirdi. Bacaklar güzel. Pantolondan kaybetti. O yüzden puanım 8.
5 numaralı üyemiz bakacak olursak hemen hemen maskülen tarz ve iş kadınları gibi. Daha doğrusu klasik tarz olduğu için sporumsu birşey göremiyorum. Mesela trençkot güzel, çanta güzel. O şalı al oradan ayakkabıyı çıkar ve onun yerine spor bootie uydur. O yüzden puanım 2.
6 numaralı üyemizin ayakkabılar canlılık katmış. Ama ayakkabıların rengiyle üst renk son derece boğuculuk katmış. Hatta yelek hiç olmamış. Saçlar serbest olabilirdi yandan atar gibi serbest model. O yüzden puanım 3.
7 numaralı üyemize gelecek olursak klasik tarzı barındırıyor. (Çanta çok hoşuma gitti ya bana versene) Yavrum sonbahar kışta ayaklarınız üşümez mi bilemedim ki. Çok güzel kombin olmuş ama kurallar dışı gibi. Yüksek bel pantolona şık bir zarif siyah kemer düşünebilirdin. Ayakkabı yerine bootie mükemmel olacaktır. O yüzden puanım 7.
8 numaralı üyemizin herhangi net birşeyini göremiyorum ama kapalı bayan arkadaşlarımız için güzel bir kombin olmuş. Sportif giyindiklerinde üstüne salaş ve bu tarz tunik gibi birşeyler giyebilir. Alt kumaş mı... pantolon mu bilemediğim için o yüzden yorumumu kısa kesip 4 veriyorum.
9 numaralı üyemizin pantolonunu çok beğendim. (Pantolonun altına kış mevsimlerinde dantelli çoraplarda giyebilirsiniz hanımlar. İnanılmaz çekicilik katıyor.) Fakat içindekini pantolona sokmayabilrdi. Bu tarz pantolonlara serbest salaşlar iyi gider üst olarak. Siyahın altından salaş olarak estetiksellik sağlayabilirdi. Pantolonun paçası daha da dar olsaydı ayakkabı güzel durabilirdi. Puanım 3.
10 numaralı üyemizin bacaklar iyi. Pantolon ayakkabı ve çanta 3 lüsü güzel seçilmiş renkler. Hatta cekette çok güzel ama içindekini beğenmedim. Çok boğmuş renkler içine beyaz ve kremsi t-shirtler ve kazaklar olabilirdi. Çok ince ve narin gibi geliyor bana saçlar sımsıkı at kuyruğu şeklinde seksilik katabilir. Hatta tek kulağına küpe aksesuarı düşünebilirdi. Ojeler daha bir sıkmış. Puanım 7,5.
11 numaralı üyemizin deri ceket ve çanta uyumu çook güzel. Fakat ayakkabı ve içindeki gömlek olmamış. Sanki buradan bakınca kombin çok sık ve her an otururken rahat edememe gibi bir söz konusu olabilir gibi geldi. Spor şıklık rahatlık demektir. Ben ceket ve çantaya şık bir yüksek bel siyah tayt ve içine salaş omuzu açık t-shirt düşündüm. Ayakkabı olarak herhangi bir spor ayakkabısı olabilirdi. O yüzden puanım 5.
12 numaralı üyemizin renk uyumları güzelmiş. Yelek, kazak, eşarp yüzük saat.. Ama çanta ile ayakkabı bozmuş. Dolgu topuk giyebilirdin. Bacaklar ince ve narin gösterebilirdi. Burada ayakkabılar çok büyük durmuş. Çanta yerine büyük ve sporumsu tarz uzun birşey olabilirdi çanta klasik kaçmış. Puanım 8.
13 numaralı üye ''Waaaaaaaaoooooooow'' İşte bu !!! Yüksek bel kısa bluz.. ayakkabılar ve rahatlık işte bu !! Duruşa bak !! Ojeler, eller... bakıyorum bakıyorum hiç birşey bulamıyorum ne denilebilir ki. İşte spor şıklık.... Puanım 10..
14 numaralı üyemizin kazağını pek bir beğendim.... kazak çanta gerçekten güzel olmuş. Eller ojesiz kalmamalı veya manikürsüz. Fakat dolgu topuğu hiç beğenmedim. Klasik ve zarif fiziği kabalaştırmış gibi. Dolgu topuk her zaman güzeldir ama dolgu topuğun stilettosu seni daha da bir güzel gösterebilirdi. Puanım 7.
Ve son olarak 15 numaralı üyemiz, taba spor ayakkabı dar paçalı pantolon ve taba rengi çanta uyumlu olmuş ama üstteki olmamış maalesef. Salaşlar tercih edin gömleklerden uzak durun sportif olurken. Puanım 9.
Evet oyum 13 numaralı üyeye.. Herkese bol şanslar diliyorum.
bir dugunumde giydim birde bi kac dugunde sayili rahat edemiyrum yawww bide uzun yillar spor yapinca yani boy sikintim yok cok sukur ama her zaman zarif bulurum yakisana cok hos oluyorZor oluyor yurumesi demi..
Ben kac kere bilegimi burkmustum ya
topuklu giyemeyenler icin en iyi cozum platformu yuksek olan ayakkabılar giymek 20 cme yakın bir ayakkabım var pltformlu kosarım bile onla oyle rahat:)Topukluyu giymeyi beceremeyene var mi cozumunn
Yazcam ozelden..Hic dikkat etmedimki kuzuu cok mu farkli cikiyorum kiz
Nerden buldun hangi magazadaa
Alintila bozma operim seniiHic dikkat etmedimki kuzuu cok mu farkli cikiyorum kiz
Nerden buldun hangi magazadaa
Bu konuda sana hak veriyorum, dillendirmenin anlami hic yok zaten..
bir dugunumde giydim birde bi kac dugunde sayili rahat edemiyrum yawww bide uzun yillar spor yapinca yani boy sikintim yok cok sukur ama her zaman zarif bulurum yakisana cok hos oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?