- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
hoş buldum :)) kambersiz düğün bensiz yarışma olmazHoşgeldin diyeyim.. :)
Olmaz tabi :) aslında ben gerekli yerlere duyuruları yapıyorum nasıl oldu görmedim bilemedim ama olsun daha var zaten yarışmaya pazartesi oylama başlıyor hanımlar..hoş buldum :)) kambersiz düğün bensiz yarışma olmaz
ben yarışma sekmesine bakıyorum orada hala yılbaşı var :)Olmaz tabi :) aslında ben gerekli yerlere duyuruları yapıyorum nasıl oldu görmedim bilemedim ama olsun daha var zaten yarışmaya pazartesi oylama başlıyor hanımlar..
katılıyorsun dimi sende alcı cıktı tabi:)kaç kişiyiz diye sormadan olmaz :) son durum nedirHuy Meselesi
evet alçı çıktı sahalara dönüyorum. yine rakibemsin umarım :)katılıyorsun dimi sende alcı cıktı tabi:)
kombin hazırladım onu begenmedim:) evde degilim egerki gidebilirsem ayarlıycam yarısma gunune kadar bakalım:) spor şıklıkda zormus aslında ya hem şık hem spor olabilmek:))evet alçı çıktı sahalara dönüyorum. yine rakibemsin umarım :)
sen beni görseydin :) aslında uyumlu güzel giyindiğime inanırım çevremde böyle düşünür ama buraya foto koyacağım ya ne giysem olmadı sanki,kombin hazırladım onu begenmedim:) evde degilim egerki gidebilirsem ayarlıycam yarısma gunune kadar bakalım:) spor şıklıkda zormus aslında ya hem şık hem spor olabilmek:))
ya bide cok farklı zevklere sahip insanlar var biri cok begeniyor digeri nefret edebiliyor :)) o yuzden tedirgin oluyoruz heraldesen beni görseydin :) aslında uyumlu güzel giyindiğime inanırım çevremde böyle düşünür ama buraya foto koyacağım ya ne giysem olmadı sanki,
ben yine kendi beğenime göre giydim daha önce 2 oy almıştım :) iddialı değilim ama seviyorum yarışmalara katılmayı.beğendiğim olunca rakibeme oy verecek kadarda profesyonelim :))ya bide cok farklı zevklere sahip insanlar var biri cok begeniyor digeri nefret edebiliyor :)) o yuzden tedirgin oluyoruz heralde
Net sayiyi bir gun kala soyleyecegim ama 10 kisiyi gectiniz sayi olarak, bunu soyleyebilirim :)kaç kişiyiz diye sormadan olmaz :) son durum nedirHuy Meselesi
Seni de bekliyorm haydi ama :)katılıyorsun dimi sende alcı cıktı tabi:)
Seni de bekliyorm haydi ama :)
umarım:))
marga birsey sorucam sen anladıgım kadarıyla spor giyiniyorsun benim bu spor sıklıktan anladıgım bir parca sık gerisi spor veya bir parca spor gerisi sık parcalardan olusmalı dogrumu anlamısım:))
Keske aramizda biskoda olsaydi..oooo şimdiden 10 kişiyi geçtik demek.rakibelerin çokluğu iyi mi kötü mü bilemedim ama heyecanlı olacak belli :)
hala iyileşmedi mi?Keske aramizda biskoda olsaydi..
Keske aramizda biskoda olsaydi..
Haberim yok ama en son iyilesmemisti gormedim epeydir..:)hala iyileşmedi mi?
Tamam tatlim ne zaman istersen bekliyorum :)margaaaa ben pazartesi yollıcam kısmetse foto, şuan evde çekecek kimse yok pazartesi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?