En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !

kombin hazırladım onu begenmedim:) evde degilim egerki gidebilirsem ayarlıycam yarısma gunune kadar bakalım:) spor şıklıkda zormus aslında ya hem şık hem spor olabilmek:))
sen beni görseydin :) aslında uyumlu güzel giyindiğime inanırım çevremde böyle düşünür ama buraya foto koyacağım ya ne giysem olmadı sanki,

ya bide cok farklı zevklere sahip insanlar var biri cok begeniyor digeri nefret edebiliyor :)) o yuzden tedirgin oluyoruz heralde
ben yine kendi beğenime göre giydim daha önce 2 oy almıştım :) iddialı değilim ama seviyorum yarışmalara katılmayı.beğendiğim olunca rakibeme oy verecek kadarda profesyonelim :))

umarım:))
marga birsey sorucam sen anladıgım kadarıyla spor giyiniyorsun benim bu spor sıklıktan anladıgım bir parca sık gerisi spor veya bir parca spor gerisi sık parcalardan olusmalı dogrumu anlamısım:))

Bak mesela , dar paca jean kot giyip üzerine bol salaş tarzda spor bir parca giyersin, uzerine deri mont, kot ceket , sisme yelek gibi bisi tercih edersin, ayaginada ister spor ayakkabi, ister topuklu ayakkabi , babet , yarim bot,spor bot vs giyersin spor şık olursun..

Tabi herkesin spor anlayiasi farkli..
Her yasa gore de degisen bir durum..

22 yasindayim benim spor sıklık anlayisim bu..
Kışa uygun naparım..
Spor elbiseler var uzerinde numara yazan, gri bi elbise giyerim ayagima siyah corap..
Postal tarzi cizmeleri giyer,basimada siyah bir bere takardim..
Sirtimada spor bir canta alirdim tamamdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…