- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tam benim anladıgım gibiymiş:))Bak mesela , dar paca jean kot giyip üzerine bol salaş tarzda spor bir parca giyersin, uzerine deri mont, kot ceket , sisme yelek gibi bisi tercih edersin, ayaginada ister spor ayakkabi, ister topuklu ayakkabi , babet , yarim bot,spor bot vs giyersin spor şık olursun..
Tabi herkesin spor anlayiasi farkli..
Her yasa gore de degisen bir durum..
22 yasindayim benim spor sıklık anlayisim bu..
Kışa uygun naparım..
Spor elbiseler var uzerinde numara yazan, gri bi elbise giyerim ayagima siyah corap..
Postal tarzi cizmeleri giyer,basimada siyah bir bere takardim..
Sirtimada spor bir canta alirdim tamamdir..
nick değişmiş miydi :) görsem belki de tanımam.yakın zamanda gelir inşALLAHHaberim yok ama en son iyilesmemisti gormedim epeydir..:)
Sen kendine bu konsepte guvenmiyorsun demi..tam benim anladıgım gibiymiş:))
Degisti canim kutudakisonhap mıydı neydi :)nick değişmiş miydi :) görsem belki de tanımam.yakın zamanda gelir inşALLAH
Basarilar canim :)ben yatayım yarın aöf sınavım var hiçte hazırlanmadım hadi dua zamanı
ALLAH'ım bilmediklerimi bildir
Öğrenmediklerimi öğret
Attıklarımı tuttur AMİN
bence de iddialı olacaktır :)Sen kendine bu konsepte guvenmiyorsun demi..
Ben senin icin cok iyi seyler cikaracagibi dusunuyorum bir birinci olarak.. :)
Nazlaniyor yabence de iddialı olacaktır :)
teşekkürler :)Basarilar canim :)
yok canım ya spor giyimin yanından gecmem normalde:) spor sık olunca karısımdan birseyler olur belki:) kaatılımda fazlaymıs bu sefer ama cok iyi olduSen kendine bu konsepte guvenmiyorsun demi..
Ben senin icin cok iyi seyler cikaracagibi dusunuyorum bir birinci olarak.. :)
benimde sınav var bugün kolay gelsin benimki 2 deben yatayım yarın aöf sınavım var hiçte hazırlanmadım hadi dua zamanı
ALLAH'ım bilmediklerimi bildir
Öğrenmediklerimi öğret
Attıklarımı tuttur AMİN
Basarilar canimbenimde sınav var bugün kolay gelsin benimki 2 de
uzatıldı evet :)Tarih ileri mi atıldı, ben 22 si diye hatırlıyordum
uzatıldı evet :)
katıl katıll katılım çok oldu çok eğlenceli olucak :)memleketteyim ya kıyafetlerimin çok azını getirdim yoksa katıliciktim
belki 2 gün ieçrisinde alışverişe çıkarım: D
katıl katıll katılım çok oldu çok eğlenceli olucak :)
hayır yaa burda kaç kere sonuncu olduk bız hahahya sonuncu olursam, rencide olurum : D
haklısın aslında bakalım bakalım ))hayır yaa burda kaç kere sonuncu olduk bız hahahhiç bişiycik olmaz hem herkesın zevkı tarzı ayrıdır maksat eglenmek canm bız kendımızden emınız sonucta
katıl katılllhaklısın aslında bakalım bakalım ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?