- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
[QUOTE="evlaefe, post: 39069804, member: 459bagiasomnmCH=full]1388575[/ATTACH]dan dan dan.....dan .....dannn
heyecan dorukta.....
Adaylar icin son saatler.....
kizlar sabirsizzzz......
Benim oglan da katilmak istiyormusss
ay cok tatlı ya poz verişe bakkkdimi ama ablasiii dedim.erkekleri almiyolar ama inat ediyor :)))
ohhh ıyı yapmıssınn berbatta degıldır sen abartıyorsundurberbat bi kombinle katoldım kızlar sınavlar vardı hiç zaman olmadı yarında işteyim çekemem diye acele çektim berbat ama
sırf herkese katılın dediğimden
valla kötüohhh ıyı yapmıssınn berbatta degıldır sen abartıyorsundur
senden heleki bu konsepte kotu bişey cıkmazzz bence:)valla kötüama napim eğlence olsun tatlım zamanım yoktu çektirecek biride zor buldum
lanareye katılıyorumvalla kötüama napim eğlence olsun tatlım zamanım yoktu çektirecek biride zor buldum
ıyı gecelerr :)Herkese iyi eğlenceler bende katıldım ilkkez acemiyîm yani tüm katılımcılara sevgiler
26 sı son tarih bilgeceeeeeeeee :)
Hahahah...Arttırıyorum efenim...herkesi Pro üye yapıcam,her mesaja ödül puan vericimBendee
Oyunuzu bana atinnn....
Siteler arasi kopru yaptiricimmm.
Topiklerinizin sayisinini 10 a cikaricimmm
Ahahaha :)))))
yaaa ben onlari niye dusunmedim gitti oylarrrHahahah...Arttırıyorum efenim...herkesi Pro üye yapıcam,her mesaja ödül puan vericim
Pro veriyolar odul puani veriyolar sen niye bisy yapmiyon niye sana atalim cezbettir biziOyunuzu bana atın :) valla bişey yapmıcam :))))
Oyunuzu bana atın :) valla bişey yapmıcam :))))
Dürüstlük en güzel vaat değil mi? :)))Dürüstlük budur türlü vaatlerle milleti kandırmak yerine birşey yapmayacağını açık açık söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?