- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Dürüstüm dürüst bak benim gibisi bulunmaz :)))Pro veriyolar odul puani veriyolar sen niye bisy yapmiyon niye sana atalim cezbettir bizi
Dürüstlük en güzel vaat değil mi? :)))
Aynen canım biz birinci olana kadar burdayız. Sonra ben jüri olacam hahha çabuk birinci ypıp kurtulun bizden hahahBende sen gibiyim birşey yapmayacağım millet bilesiniz.
bu yarışmanın devamı da olacak elbet seçmen nerede benim vaatlerim diye
üzerime saldırabilir yoksa
Tamam oyum size :))Aynen canım biz birinci olana kadar burdayız. Sonra ben jüri olacam hahha çabuk birinci ypıp kurtulun bizden hahah
Vaat verince kazanamıyorum..totem yaptım susup kazanacam bu sefer:)millan nerelerde o olaydı ne vaatler verirdi ne vaatler
baslamazzz miBiz ölmeden yarışma başlar mı ki?
O günleri de gorebilcek miyiz acebaaaa
benım omrum yetmeyecek bu gidişle
baslamazzz mi
marga saatinden once baslatmaz
baslamazzz mi
oyyy maşALLAH rakipsiz birinci : )Eki Görüntüle 1388575dan dan dan.....dan .....dannn
heyecan dorukta.....
Adaylar icin son saatler.....
kizlar sabirsizzzz......
Benim oglan da katilmak istiyormusss
Senin gibisini bulamayiz zaten guzellikkkDürüstüm dürüst bak benim gibisi bulunmaz :)))
erkek guzeliii topigin yakisiklisi benim oglummm ciceklerin icinde bir bocekkkoyyy maşALLAH rakipsiz birinci : )
Senin gibisini bulamayiz zaten guzellikkkDürüstüm dürüst bak benim gibisi bulunmaz :)))
Dalga mı geçion tatlıSenin gibisini bulamayiz zaten guzellikkk
Sorun degil hazirlanicam demistin de o yuzden emegin bosa gitmesin diye dusunduk..Ben bunu şimdi öğreniyorum. O yüzden hiç foto falan çekmedim hazırlık yapmadım. Yarın da yokum marga. Kusuruma bakma banlandığım için yarışmadan da ümidii kesmiştim. Katılamayacağım anlayacağın..
Varya son dakikada attin bana resimleri sonla kut banlandin kadere bak ya hahah sans bence buvalla kötüama napim eğlence olsun tatlım zamanım yoktu çektirecek biride zor buldum
Melek yuzlusun sen eylulllll :)Dalga mı geçion tatlı
benım omrum yetmeyecek bu gidişle
baslamazzz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?