En yakın arkadaşım evleniyor acil yardım..!! :D

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
43
Kızlar bır ay sonra yakın arkadasımın düğünü var kış sonu olcağı için salonda olacak. Benim dar kesim, vücuda cuk oturan,içi astarlı, diz hizasında boyu olan, straplez model siyah renk bir elbisem var. Düğünde onu giyeceğim altına platform topuk siyah bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.

Kafama takılan 3 şey var: 1- Saçımı nasıl yaptırsam topuz mu ? Dağınık topuz mu? Dalgalı fön ya da maşa yapıp açık mı bıraksam?
2- Abiye elbise altına çorap giymeyi sevmem ama soğuk olursa diye çorap giysem mi ki ?
3-Birde takı taksam mı ki ?

Bu arada saçlarım omuz hizasından biraz daha uzun katlı kesim.Elbise de bu tarz bişi..

Nacizane fikrim: platform giymezdim. Ben olsam straplez oldugundan omuz dekolte bolgen yeterince acik topuz yaptirmazdim. Dumduz fon guzel olabilir. Şık bir kolyeyle de tamamlardim herhalde.

Bu tarz bir elbisenin altina asla çorap giymeyin...

SaclariniZİ topuz yada at kuyruğu yapacaksaniz Küpe ve kolye mutlaka Takin yoksa omuz ve gerdaniniz cok bos ve acik kalir..

Saclariniz i acik yaparsaniz daha küçük kolye ve küpeler tercih edin..

Ve bu elbisenin altina asla platform yada baglamali vs ayakkabi gitmeyin stiletto tarzi bir ayakkabi olur ancak...

Elbise çok sade çanta ve ayakklabılarınızı siyah dışında bir renk tercih edin. takıda muhakkak takın.
saçlarınızı toplatmayın zaten elbiseniz straplez dağınık özgür modelleri tercih edin.

Elbiseniz straplezmiş, bence saçlarınızı açık bırakın, maşalatıp dağınık bırakabilirsiniz, eğer önü çok açıksa şık ama sade bir kolye takabilirsiniz ya da kolye takmazsanız uzun küpeler de iş görür. Bir de baş parmağa takılan uzun yüzüklerden kullanabilirsiniz. Ayakkabı konusunda bence görüntü de önemli ama rahatlık da çok mühim. Hele en yakın arkadaşınızsa sürekli koşuşturmanız gerekebilir.

stiletto ayakkabı kısmına aslında katılıyorum ama normalde hep düz ayakkabı giydiğim için topuklu ile yürüme sıkıntım var o nedenle gizli platform bir ayakkabı düşünmüştüm.

stiletto ayakkabı kısmına aslında katılıyorum ama normalde hep düz ayakkabı giydiğim için topuklu ile yürüme sıkıntım var o nedenle gizli platform bir ayakkabı düşünmüştüm.

Elbise dar zarif ve boy olarak uzun bu yüzden ayakkabi olabildiğince ince zarif olmali... Gizli platformlar ve platformlar büyük ve kaba oluyor elbisenin tarzina hic uymaz diye düşünüyorum...

Ama tabiki yine de siz bilirsiniz kolay gelsin

ben çorap konusuna takıldım önce abiyenin altına nasıl çorap giymiyorsunuz. bence çorapsız çok çirkin oluyor. en incesinden ten rengi çorap olmalı bence. hiç belli olmayan çoraplar var isterseniz ama ten rengi bacaklarınızı daha düzgün gösterecek bir çorap olmalı.

ayakkabı bence de stiletto tarzı düşünün. düğün öncesi akşamları evde yarım saat yürüseniz yeter bence çünkü biz kadınların topukluyla yürümeye doğuştan yeteneği var.

ayakkabı ve çantanız siyahtan farklı renklerde olsa daha iyi olur bence daha şık durur ama kırmızı değil :)

saç konusunda ben olsam yandan toplatıp, bir omzuma düşürürdüm saçlarımı ya da at kuyruğu, ben straplez elbisede açık saçı çok sevmiyorum. şık bir şekilde ördüredebilirsiniz.

ve mutlaka ama mutlaka takı olmalı.

çorap giymeyi sevmiyorum çünkü ne kadar ince olursa olsun varlığı belli oluyor , onun yerine bacaklarımı güzelce nemlendirmeyi tercih ediyorum.

bana birkaç örnek takı resmi atarsanız sevinirim ve sizce siyah değilse ne renk ayakkabı olmalı ? açıkcası günlük hayatımda çok spor takılıyorum, o nedenle pek takıda takmam, abiye giyinmekle de pek ilgili değilim tüm fikirlere açığım şu an

öncelikle ayakkabı ve çantanın kumaşı ve renk tonları aynı olursa mükemmel olur.
kırmızı, bordo filan çok basit kaçıyor bence ama saks mavisi, güzel bir yeşil, pudra tonu veya gri daha hoş durabilir bence takıyı aslında saç şekliniz de belirleyebilir mesela ben açık saç ile büyük küpeler kullanmayı sevmem. toplarsanız saçınızı uzun boyna kadar inen zarif bir küpe olabilir (halka değil ama) zarif çok gösterişli olmayan bir küpeye minik taşlı bir kolye kullanabilirsiniz ya da boynunuzda gösterişli bir şekilde duran gerdanlık tarzı bir kolyeye minik taşlı küpeler olabilir. yani ben bir büyük bir küçük şeklinde kullanırım takılarımı. ve boynunuz uzunsa bence sallantılı zarif bir küpe ile minik taşlı bir küpe güzel durur. kadınların gerdanları hoş oluyor ben çok kapatmayı sevmem o nedenle. hep ben, bence dedim seçim sizin. :)

1.Dağınık topuz
2.Çorap olmasın
3.Straplez olduğu için kolye çok iyi durur

Son düzenleme:
Saçlarınız uzunsa şöyle bir maşa yaptırın bence.

İllaki topuz istiyorsanız kuaförde hayal kırıklığına uğramanız muhtemel.

Maalesef dağınık topuzda hiç başarılı kuaför göremedim.

Bence takı olarak da bebe yaka kolye ve sarı renk tercih edebilirsiniz.

Elbiseniz siyah olduğu için ayakkabı olarak saks mavisi ayakkabı tercih edebilirsiniz çanta olarakda siyah küçük bir çanta olabilir yok ayakkabı ve çanta rengi aynı olsun derseniz saks mavisi bir çanta ile kombin edebilirsiniz.Saçlarınızı açık bırakarak maşa tarzı yapıp şık ama sade bir kolye ile tamamlayabilirsiniz eğer çorap düşünüyorsanız ten rengi çok açık bir çorap olabilir.

Ben olsam platform yerine stiletto giyerdim. Daha zarif gösterir.

Ayrıca çantan siyah olsun. Stiletton ve rujun kırmızı olsun bence

Küçük ve zarif bir kolye ve incecik bi bileklikle tamamlayabilirsin.

saçını da dağınık topuz yaptır, süperolursun

Ayakkabi sakin ha platform giymeyin sık bir stiletto nefis olur.bu elbiseye somon gumus stiletto cok iyi olur.
Corabin yanindan bile gecmeyin.
Sac daginik topuz olabilir. Birde sunu tavsiye edebilirim cok guzel orgu modelleri var onlar arastirin derim daha orjinal olur.
Masa ya da duz fon gibi klise seyler yaptirmamanizi oneririm
Arkadasiniza mutluluklar.

Son düzenleme:
1- sakın dagınık topuzlarla maşayla pek ugrasım deme cok kotu durur bu elbısede ben olsam eski vıntage gorunumlu sac yaptırırdım bunun gibi.. sacın uzunsa tabi. super durucaktır emin ol

2- corap asla gıyme cok basıt durur elbıse corap gıyersen.
3-takıda takma sade olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…