- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
- 43
- Konu Sahibi dimple2015
-
Bu tarz bir elbisenin altina asla çorap giymeyin...
SaclariniZİ topuz yada at kuyruğu yapacaksaniz Küpe ve kolye mutlaka Takin yoksa omuz ve gerdaniniz cok bos ve acik kalir..
Saclariniz i acik yaparsaniz daha küçük kolye ve küpeler tercih edin..
Ve bu elbisenin altina asla platform yada baglamali vs ayakkabi gitmeyin stiletto tarzi bir ayakkabi olur ancak...
stiletto ayakkabı kısmına aslında katılıyorum ama normalde hep düz ayakkabı giydiğim için topuklu ile yürüme sıkıntım var o nedenle gizli platform bir ayakkabı düşünmüştüm.
çorap giymeyi sevmiyorum çünkü ne kadar ince olursa olsun varlığı belli oluyor , onun yerine bacaklarımı güzelce nemlendirmeyi tercih ediyorum.
bana birkaç örnek takı resmi atarsanız sevinirim ve sizce siyah değilse ne renk ayakkabı olmalı ? açıkcası günlük hayatımda çok spor takılıyorum, o nedenle pek takıda takmam, abiye giyinmekle de pek ilgili değilim tüm fikirlere açığım şu an
Elbiseniz siyah olduğu için ayakkabı olarak saks mavisi ayakkabı tercih edebilirsiniz çanta olarakda siyah küçük bir çanta olabilir yok ayakkabı ve çanta rengi aynı olsun derseniz saks mavisi bir çanta ile kombin edebilirsiniz.Saçlarınızı açık bırakarak maşa tarzı yapıp şık ama sade bir kolye ile tamamlayabilirsiniz eğer çorap düşünüyorsanız ten rengi çok açık bir çorap olabilir.Kızlar bır ay sonra yakın arkadasımın düğünü var kış sonu olcağı için salonda olacak. Benim dar kesim, vücuda cuk oturan,içi astarlı, diz hizasında boyu olan, straplez model siyah renk bir elbisem var. Düğünde onu giyeceğim altına platform topuk siyah bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.
Kafama takılan 3 şey var: 1- Saçımı nasıl yaptırsam topuz mu ? Dağınık topuz mu? Dalgalı fön ya da maşa yapıp açık mı bıraksam?
2- Abiye elbise altına çorap giymeyi sevmem ama soğuk olursa diye çorap giysem mi ki ?
3-Birde takı taksam mı ki ?
Bu arada saçlarım omuz hizasından biraz daha uzun katlı kesim.Elbise de bu tarz bişi.. Eki Görüntüle 973879
Kızlar bır ay sonra yakın arkadasımın düğünü var kış sonu olcağı için salonda olacak. Benim dar kesim, vücuda cuk oturan,içi astarlı, diz hizasında boyu olan, straplez model siyah renk bir elbisem var. Düğünde onu giyeceğim altına platform topuk siyah bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.
Kafama takılan 3 şey var: 1- Saçımı nasıl yaptırsam topuz mu ? Dağınık topuz mu? Dalgalı fön ya da maşa yapıp açık mı bıraksam?
2- Abiye elbise altına çorap giymeyi sevmem ama soğuk olursa diye çorap giysem mi ki ?
Bu arada saçlarım omuz hizasından biraz daha uzun katlı kesim.Elbise de bu tarz bişi.. Eki Görüntüle 973879
Elbise siyah,ayakkabı siyAh olursa baştan aşağı siyah olmuş olacaksın ben yine söyleyeyim saks mavisi ayakkabı süper olur.Eki Görüntüle 974516 bu model ayakkabı nasıl olur sizce ?
Kızlar bır ay sonra yakın arkadasımın düğünü var kış sonu olcağı için salonda olacak. Benim dar kesim, vücuda cuk oturan,içi astarlı, diz hizasında boyu olan, straplez model siyah renk bir elbisem var. Düğünde onu giyeceğim altına platform topuk siyah bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?