En yakın arkadaşım evleniyor acil yardım..!! :D

Siyah elbiseyle saks mavi stiletto veya ten rengi (nude-pudra) hafif platform olabilir.
Çanta olarak bu senenin abiye modası kutu çantalardan öneririm.Çantan ayakkabınla aynı renk değil,taşlı parlak bir model olabilir.
Kırmızı stiletto ve kırmızı ruj-oje kombinasyonu da güzeldir.Ayakkabı kırmızı olursa çantan siyahlı taşlı olabilir.

Omuzlar açıksa saçlar omuzlara salınabilir.Zaten ilk resimdeki kızın da saçları açık ve nude ayakkabı giymiş:)
Ayrıca resimdeki kızın küpeleri bu sene moda olan sallantılı-abartılı taşlı küpelerden sanırım.
O tarz küpeler koton ve forever new da var mesela...

Son düzenleme:
Platform lu giymezdim bende. Simdi Platformsuz Topuklular moda vede daha hos durur.
Sacimida acik birakir dalgali yaptirirdim.
ama Sacini toplarsan güzel bir Kolye ile de cok hos durabilir

yorumlarınızdan yola çıkarak şuna karar verdim

1-ayakkabı stiletto tarzı olacak. renge karar vermedim ama başka kıyafetlerle de kullanabılmek için siya tercih edebilirim.
2-çorap kullanmayacağım
3-saçlar dağınık dalgalı bir tarz olacak
4-takı olarak belki uygun tarzda bi küpe ve yüzük kullanabilirim. gerdanımı kapatmak istemiyorum ve sade ama şık olmak istiyorum..

Son olarak ayakkabının kumaşını ne tarz almalıyım sizce ?

Eğer siyah ayakkabi dusunuyoraaniz siyah suet daha koyu olduğu için hoş olur kirmizi gibi başka renktwle secerseniz çok patlamasin parlamasin diye suet iyi gider gibi

takı taksam mı ki kısmını ilk yanlış anladım. sadece ben yanlış anladım sanırım. geline takılan takıdan bahsediyorsun sandım ya diyorum insan en yakın arkadaşına takı takmaz mı soruya bak

sonradan anladım kendin için soruyormuşsun.

bence bu kıyafete kesinlikle takı takmalısın çünkü çok sade ve düğüne gidiyorsun neticede.

arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar.

saçını dağınık ya da toplu yapabilirsin hangisini kendine daha çok yakıştırıyorsan öyle yap bence.

böyle elbiselere kesinlikle ve kesinlike at kuyruğu yapılmalı.başka saç modeline gerek yok.
ayakkabı ne olsun diye düşündüm ama karar veremedim.büyük ihtimalle stiletto yakışır gibime geliyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…