En yakın arkadasimla aldatildim

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
Kızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil

eşinin savunması nedir peki?
seni bilmem elbette ama ben olsaydım ayrılırdım
böyle bir adama güven olmaz.

arkadas denilen o haspanın haberi var mı ? yoksa eğer eve çagır konus sinirini al..
onu da yapamıyorsan ailesini, evliyse eşini ara söyle.. onun da hayatı darma duman olsun
pislikler

Son düzenleme:
Yalnız haziran 2014 te sevdiğimden ayrıldım ikimiz de bekarız diye konun var. Ama daha öncesinde 3 aylık evliyim yazmışsın onu anlamadım canım.

Diğer mevzuya gelirsek, eşin bildiğini biliyor mu ve arkadaşı olacak o kadınla yüzleştin mi

Mayıs 2014 yılında evliyim ağrılı ilişki yaşıyorum diye konu açmış.

Mayı 2014 yılında evliyim ağrılı ilşki yaşıyorum diye konu açmış.
Konu doğrudur muhakkak ta ondan sonra haziran 2014 te geçer mi bu acı diye konusu var. Alttaki mesajda da olmayacak şeydi yanlış anlaşılmasın ikimizde bekarız diye mesajı olunca anlayamadım. Nekadarlık evli acaba diye girmiştim konularına

Hayır iyi ki bakmışınız.

4 mayıs 2014 kına elbisem.

4 mayıs 2014 evliyim.

Haziran 2014 bekarım.

Ama bebek konularında da mesajı var. Günahını almayım da ne bileyim öncesi tutarsız gibi.ilk eşinden Ayrılmış olsa bu mevzuyu şimdi öğrenip buraya yazdığına göre,onuda yazardı sanki. Konu sahibi meraktayız valla bu durumda bu sorular garip kaçtı ama.

Çıkmış zaten. Neyse yarın yazar belki. Yine de bu konu doğru olabilir tabii.2012,den beri üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…