En yakın arkadasimla aldatildim

Can'ım eğer evli kalırsan bu rezilliği atlatamaz ve hayat boyu ne anne ne kadın olabilirsin, ayrılırsan kendi rezilliklerinde boğulsunlar dersin kendi hayatına bakarsın çok da Mutlu olursun kendini güçlü hissedersin, ben zaten eşli görüşme, çok sık görüşme, evden çıkmama olaylarına çok gıcık olurum ben kız arkadaşlarımla görüşmekten çok memnunum eşi eve gelirse hemen giderim ha eşli görüşüldüğünde de zaten kadınlar bir yana erkekler biryana dağılıyor, bu kadın zıvanadan çıkmış herşeyi de göze almış evli mi kadın? Burda bir konu vardır bir kadın kocasının en yakın arkadaşına aşık olduğunu anlamış sonrada kadının eşine söyleyip evi terk etmişti , o Ada'mda kadını evden kovmuştu, hiç durma çocuğunu bu aglaksız ortamda tutma daha fazla

Öhh yani yaninda karisi varken goze bakip sarki turku cigirmak da ne yaaa bazen dusman yakinimizda oluyor neyseki ayaklarinizin ustunde duruyorsunuzda maddi sorun yok onlarin rezilligi bu sizin sucunuz degil o kizinda belasi yakindir oda aldatilir esinize birsey demej istemiyorum hitabim +18 olur

Ben böyle insanları anlamıyorum şimdi olmayan bir şeyi yazdın buraya derdin gibi, yorumlar aldın ne oldu? Eline ne geçti? Biraz mantık, mantıık...

Ben böyle insanları anlamıyorum şimdi olmayan bir şeyi yazdın buraya derdin gibi, yorumlar aldın ne oldu? Eline ne geçti? Biraz mantık, mantıık...
Smuwila anlamadım ben seni ne demek istiyorsun olmayan bisey derken

Annem her zman der hic bir zman evine kiz arkadasini sokma diye. Yedir icir Simdide kocana goz diksin. Anneni al o kizi annenlere davet et bi konus

Ne tesadüüf, tam bir üye "arkadasinin derdidir" deyince aklina yorum yazmak geldi.
He he, tabi tabi, arkadastan dolayidir. Hatta simdi kocan ile beraber olan arkadastir

Canım benim çok sakin ve sinsice deliller topla...
Tazminat davası aç 2 karakter yoksunu kişilerine. Yoksa ,yüzsüzlük de usta olmuş kişilik bunlar çok rahat inkâr edeceklerdir pisliklerini ...
Tatlım sakin her şey geçecek...Allah ım büyük ki sen şüphelenmişsin, ya seni yıllarca uyutsalardı...Biraz rol yapmalısın her şeyden habersiz gibi ...Suç üstü yapman an meselesi ...

Annem her zman der hic bir zman evine kiz arkadasini sokma diye. Yedir icir Simdide kocana goz diksin. Anneni al o kizi annenlere davet et bi konus
Ne denir ne söylenir ki gidip eşime solicek akşama bi suru yalan dusunulecek bana sıralanacak vs ben direkt esinle konuşmayı dusunuyorum aksamanbemler yanında zaten ve ise başlayınca bebek için geldiler onları alır esyami toplar cikarim

Suç ustu nasıl yapicam ki onlar zaten temkinli evdeyken konuşmuyorlar zaten hep isteyken bu konuşmalar onuda ben takip edemem ki

Bu konu haziranda 2014ten

ben kendime söyleyemiyorm ki bunu sana nasıl anlataym blmiyorum orasını boşver imkansız aşk diyelim evli fln değil yanlış olmasn ama bende o da bekar

Hiii arkadas icin. Konunun hic bir yerinde arkadasin icin oldugu yazmiyor ama...

Sakin olun ve kontrollu olun.Tum delilleri toplayin ve mutlaka yedekleyin.Sonra o ark niz olacak kadin diyim terbiyemi bozmiyim , sosyal cevresine ve ailesine karsi gerekli bilgilendirmeleri ispatlarinizla yapin.Suratina tukurme sansiniz olursa da firsati hic kacirmayin derim.Erkegin hic mi sucu yok diyecekler simdi ama erkeklerin iradesi zayif tabiatlari boyle malesef.Ne yazik ki bu tip kadinlar yapisti mi birakmiyor ve hangi adam kac sefer reddedebilir?Cok ama cok guclu irade lazim.O da milyonda bir cikar.Kimse buyuk laf etmesin.Bu tip durumlarda kabahatin buyugunu kadinda bulurum.Esinizi de asla affetmeyin,arknizla isi pisirmis.Nasil intikam alabiliyorsaniz alin ondan da.Iciniz belki biraz sogur.Cunku bu kolay atlatilacak bisey degil.Kendinizi suclu konuma getirmeyecek sekilde yapabildiginizi yapin bu ahlaksizlara.Allah yardimciniz olsun.

Senin yerinde olsam o kadının eşine bu telefon gorusmelerini bi sunardım..

Kocama veya kadına bombayı tek taraflı dösemezdim..

İki taraftan batlatırdım..

Ama oncelıkle tüm delilleri topla..kocanıda maddi manevi süründür boşanınca..

Öyle kolay olmamalı bu pisliğin bedeli..

merhaba
cinsel ilişkide çok ağrım oluyor.her zaman değil ama çoğu zaman.3 aylık evliyim zamanla düzelir mi bi jinekolağa gitmeli miyim başına gelen varsa bi yorum yazarsanız sevinirim????

Bu konudan bir gün önce konu sahibi kina elbiseeem diye konu acmis. Yalancilari gercekten hic sevmem.

Mune abla bu konuya bir baksin. Ayrica konu sahibini kibliyorum.

Delil toplamak için biraz beklemeli miyim yanı.nasıl delil toplarim onuda bilmiyorum gözlerim davul oldu ağlamaktan suratim asık o anlayacak yakinda bisey olduğunu

Ne yani sen isteyken kocan evde mi? Kocan calismiyor mu? Hem anlamadım nasil oluyor da 3 aylik çocuğu bırakıp ise gidiyorsun. Cocuga kim bakıyor? Kocan bakiyorsa nasil bebekle tlfnda konuşuyor?

(Eger dogruysa bu anlatlanlar ki dgru old varsayiyorum).
Bi tane ses kaydedici ya da bi tane hatsiz tlfn bul esin görmeden gizle. Sen isteyken bakalım ne konuşuyorlar. Sonra ses kaydından bahsetmeden ikisi de evdeyken bu konusmalarda ne böyle diye sor. Izin ver yalan soylemelerine ve aileni de çağırmış ol mutlaka insanlarin içinde yap bunu. Ac ses kaydini. Ses çalarken bavulunu al ve cik. Inan en iyisi bu.

Bu konudan bir gün önce konu sahibi kina elbiseeem diye konu acmis. Yalancilari gercekten hic sevmem.

Mune abla bu konuya bir baksin. Ayrica konu sahibini kibliyorum.
Bu iki mesajı açıkladım onun dışındakileri okusan anlicaksin ama uğraşmıyorsun galiba.inanmassanda yazma zaten halim belli bide seninle ugrasmayayim

Doğum izni 4 ay doğumdan önce iki sonra 2 ay biayda ben uzattim 3 aylık oldu başladı bunun nesi garip herkes böyle başlıyor.eşim tabiki evde olmuyor çalışıyor çalışırken telefonla konuşabilir evde oldugunu nerden çıkardın anlamadim.bebeğe annemler bakıyor yazdım hatta bi yerde de

Bu iki mesajı açıkladım onun dışındakileri okusan anlicaksin ama uğraşmıyorsun galiba.inanmassanda yazma zaten halim belli bide seninle ugrasmayayim

Hii arkadas icin, konun hic bir yerinde arkadasin icin oldugu yazmiyor ama..

Ugrasmaya gerek yok bu arada. Mune abla zaten hal eder. Senin ile daha fazla polemige girmek istiyorum. Simdilik yalan söylemenin keyfini cikar. Yarin zaten Mune abla konuyu kapatir.

Iyi forumlar

evlenmeden once bı gerızekalıyla sozluydum
oda benı arkadasımla aldatmıstı anında ayrıldım
onlar evlendı 3 ay sonra bosandılar
ben cok sukur esımle huzur buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…