- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Can'ım eğer evli kalırsan bu rezilliği atlatamaz ve hayat boyu ne anne ne kadın olabilirsin, ayrılırsan kendi rezilliklerinde boğulsunlar dersin kendi hayatına bakarsın çok da Mutlu olursun kendini güçlü hissedersin, ben zaten eşli görüşme, çok sık görüşme, evden çıkmama olaylarına çok gıcık olurum ben kız arkadaşlarımla görüşmekten çok memnunum eşi eve gelirse hemen giderim ha eşli görüşüldüğünde de zaten kadınlar bir yana erkekler biryana dağılıyor, bu kadın zıvanadan çıkmış herşeyi de göze almış evli mi kadın? Burda bir konu vardır bir kadın kocasının en yakın arkadaşına aşık olduğunu anlamış sonrada kadının eşine söyleyip evi terk etmişti , o Ada'mda kadını evden kovmuştu, hiç durma çocuğunu bu aglaksız ortamda tutma daha fazlaTabiki de aklımda gitmek var ama herşey net olsun istiyorum. O kabul etsin ben kadını rezil edeyim bebeğimi de alıp kapıyı çarpıp cikarim. Maddi ozgurlugum var başka yerde baslarim ise ailem sahip çıkar bana.ama ben bunu nasıl atlatirim bilmiyorum bebeğim daha çok küçük onun içinde üzülüyorum esimde çok duskundur bebeğe inanılmaz derecede ne sanıyordu acaba böyle mi sürecekti yıllarca ben bilmeden.bide bugün onlarla dışarı çıkalım dedi bana
Smuwila anlamadım ben seni ne demek istiyorsun olmayan bisey derkenBen böyle insanları anlamıyorum şimdi olmayan bir şeyi yazdın buraya derdin gibi, yorumlar aldın ne oldu? Eline ne geçti? Biraz mantık, mantıık...
Annem her zman der hic bir zman evine kiz arkadasini sokma diye. Yedir icir Simdide kocana goz diksin. Anneni al o kizi annenlere davet et bi konusKızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil
Kızlar ağustos 2014 evlilik tarihim.kızım 3 aylık dedim.3 aylık evliyim demedim.bomboş ölü gibiyim diye bir başlık var o yazı arkadaşım için yazılmış diğer başlıklarin hepsini ben yazdım.ara ara gerildik ayrıldık vs.evlilik öncesi olan şeyler tekrar barisildi.onlarla karistirmayin.bu tarihe gore bakın doğru çıkacak. yalan bisey yok gecenin bi yarısı yazdım sonra ağladım ağladım bakamadim tekrar hem görür filan diye hala belli etmedim cunku şimdi De ise gitti yazdım. Zaten hiç uyuyamdim
Ne denir ne söylenir ki gidip eşime solicek akşama bi suru yalan dusunulecek bana sıralanacak vs ben direkt esinle konuşmayı dusunuyorum aksamanbemler yanında zaten ve ise başlayınca bebek için geldiler onları alır esyami toplar cikarimAnnem her zman der hic bir zman evine kiz arkadasini sokma diye. Yedir icir Simdide kocana goz diksin. Anneni al o kizi annenlere davet et bi konus
Suç ustu nasıl yapicam ki onlar zaten temkinli evdeyken konuşmuyorlar zaten hep isteyken bu konuşmalar onuda ben takip edemem kiCanım benim çok sakin ve sinsice deliller topla...
Tazminat davası aç 2 karakter yoksunu kişilerine. Yoksa ,yüzsüzlük de usta olmuş kişilik bunlar çok rahat inkâr edeceklerdir pisliklerini ...
Tatlım sakin her şey geçecek...Allah ım büyük ki sen şüphelenmişsin, ya seni yıllarca uyutsalardı...Biraz rol yapmalısın her şeyden habersiz gibi ...Suç üstü yapman an meselesi ...
ayrıldık bugün;
içim yanıyor, canım acıyor napıcam bilmiyorum severek ayrıldık biz dönüşü yok
bu acı ne zaman diner ne zaman geçer bilmiyorum ama yapamıyorum yaşayamıyorum ölüyorum sanki
çaresizlik, acizlik bu olsa gerek. bi daha sesini hiç duymamak bi daha dokunamamamk sarılamamak zor.
düşündükçe delirecek gibiyim ölür gibiyim her saniye.elimden hiç bişey gelmiyor .sonu buydu belliydi ama bugün hiç gelmiycek gibiydi.eve sığamıyorum sokaklarda dar geliyor.herkes ona benziyor.boğazım düğümleniyor uyuyamıyorum.ölmeyi istiyorum ölemiyorum
ben kendime söyleyemiyorm ki bunu sana nasıl anlataym blmiyorum orasını boşver imkansız aşk diyelim evli fln değil yanlış olmasn ama bende o da bekar
merhaba
cinsel ilişkide çok ağrım oluyor.her zaman değil ama çoğu zaman.3 aylık evliyim zamanla düzelir mi bi jinekolağa gitmeli miyim başına gelen varsa bi yorum yazarsanız sevinirim????
Bu iki mesajı açıkladım onun dışındakileri okusan anlicaksin ama uğraşmıyorsun galiba.inanmassanda yazma zaten halim belli bide seninle ugrasmayayimBu konudan bir gün önce konu sahibi kina elbiseeem diye konu acmis. Yalancilari gercekten hic sevmem.
Mune abla bu konuya bir baksin. Ayrica konu sahibini kibliyorum.
Doğum izni 4 ay doğumdan önce iki sonra 2 ay biayda ben uzattim 3 aylık oldu başladı bunun nesi garip herkes böyle başlıyor.eşim tabiki evde olmuyor çalışıyor çalışırken telefonla konuşabilir evde oldugunu nerden çıkardın anlamadim.bebeğe annemler bakıyor yazdım hatta bi yerde deNe yani sen isteyken kocan evde mi? Kocan calismiyor mu? Hem anlamadım nasil oluyor da 3 aylik çocuğu bırakıp ise gidiyorsun. Cocuga kim bakıyor? Kocan bakiyorsa nasil bebekle tlfnda konuşuyor?
(Eger dogruysa bu anlatlanlar ki dgru old varsayiyorum).
Bi tane ses kaydedici ya da bi tane hatsiz tlfn bul esin görmeden gizle. Sen isteyken bakalım ne konuşuyorlar. Sonra ses kaydından bahsetmeden ikisi de evdeyken bu konusmalarda ne böyle diye sor. Izin ver yalan soylemelerine ve aileni de çağırmış ol mutlaka insanlarin içinde yap bunu. Ac ses kaydini. Ses çalarken bavulunu al ve cik. Inan en iyisi bu.
Bu iki mesajı açıkladım onun dışındakileri okusan anlicaksin ama uğraşmıyorsun galiba.inanmassanda yazma zaten halim belli bide seninle ugrasmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?