Ama bebek konularında da mesajı var. Günahını almayım da ne bileyim öncesi tutarsız gibi.ilk eşinden Ayrılmış olsa bu mevzuyu şimdi öğrenip buraya yazdığına göre,onuda yazardı sanki. Konu sahibi meraktayız valla bu durumda bu sorular garip kaçtı ama.
Şimdi 4 mayıs 2014 yılında kına elbisem diye konu açmış, düğün salonunda olmayacak demiş. Oldu değil. 1 gün sonra ağrılı ilişki yazmış ve 3 aylık evliyim demiş. 1 ay sonra bekarım diye konu aşmış.
Benim beynim hata veriyor
Belki tanınmamak için tarihleri olayları tutarsız yazıyordur bilemedim ki şimdi.
Bende bi keresinde şehirleri tarihleri farklı yazmıştım tanıdıklar burdadır diye ilk üye olduğum zamanlarda
kocaya ve kadına epey saydıgım için konu sahibi umarm dogru yazmıştr . iyi niyetle düşünürsem de evlendiği konusundan bir yıl sonra bebeği için konu açmış.yanı o zamanlar tutarlı.o sevgiliden ayrılması konusu bır arkadası ıcın acılmış olabilir.yada arkadası falan açmiştr.burda her şeyi gorduk ımkansz degil.cnku konu sahibinin konuları gayet uzun ıcerıklı.bu saatte akıl sahibi hiç kimse uydurma hikayelerle uğraşmaz diye dusunuyorm.
Biz burada aylarca uzun uzun konular açıp , bizi yurtdışında eğitim gördüğüne inandırıp hepimizin yardımcı olduğu birinin sahte olduğunu da gördük.
Erkek olup diş hekimi olup bizi keklemeye çalışanı da gördük. Konu açıyorsa başkasının adına o zaman en başa yazacaktı müneccim değiliz. Ee artık gerçek değilse bile çok güzel bir bahanesi de oldu...
Kimsenin haberi yok daha.delil toplayıp inkar edemeyeceği bi pozisyon olsun istiyorum fatura detayı var elimde sadece onada tlfdan girdim ekran görüntüsü aldim.eşinin savunması nedir peki?
seni bilmem elbette ama ben olsaydım ayrılırdım
böyle bir adama güven olmaz.
arkadas denilen o haspanın haberi var mı ? yoksa eğer eve çagır konus sinirini al..
onu da yapamıyorsan ailesini, evliyse eşini ara söyle.. onun da hayatı darma duman olsun
pislikler
Bunları gosterince evet diyeceği bu bi derdi vardı konuştuk diyecek ama asıl olan bu değil eminim çünkü sadece evde olmadığı saatlerde çokta fazla olan bi konuşma var.evet ailecek gorusuyorduk ama aklımda ilk zaman şüpheler vardı.o ikna etti beni sacmalama olamaz böyle dusunme ayıp olur dedi.ben ikna oldum kadınlada yakındım o saatten sonra.ama dusununce herşey apaçık ben inanmak istemiştim sadeceÇok üzüldüm durumunuza. Ama önce sadece kendinizi ve Bebeğinizin düşünün. Sonra bu iki arkanızdan is cevirdigini düşündüğünüz bu iki insanın aslında ne kadar aşağılık olduğunu. Hiçbir kulturde, dinde mezhepte yeri yok bu yapılanın. Ama önce sakin olarak bi düşünün. İyiden başlayın kötüye doğru gidin. Acaba arkadaş olarak mı görüştuler, yakın arkadaşının mühim bi derdi mi vardı, esin halletmeye çalıştı bi abi olarak. Yok benim başka türlü şüphelerim zaten vardı diyorsaniz, olayı gördüğünüz gibi anlayın. Yanınızda birileri varken yuzlesin..delillerle. .fatura detaylari gibi kesin kanitlarla mesela. Allah güç versin size. Unutmayın Allah burada sizin yardımcınız. .
Ben zaten başta suphelendigimden çok girişmek istemiyordum bu aileyle ama bi şekilde ikna etti beni.ama kadın bana benim ona olduğumdan daha yakın davrandı poşet poşet kızıma eşyalar taşıdı gelip evime temizligimi yaptı yemekler yaptı oturduk sofralar kurduk saatlerce konuştuk.ama asıl şey eşimin doğum gününde oldu 2 gün önce pastayı ufleyip dışarı çıktık canlı müzik için şarkıya katılıyor ve kocamin gözünün içine bakıyor benim kocam belli etmemeye çalışıyor.arkadaşıma anlattım fatura detayına bak dedi baktım ama bisey bulamam yoktur diye dusunmustum ama tum sayfalar onun arama kayıtlarıyla dolu beyninden kaynar su döküldü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?