Gerekirse yine hata yapar ama kendi kararı. İsterseniz siz bu sefer yardım etmezsiniz. Ailesiyle arasında tamiri zor bir soruna sebep oldunuz. Arkadaşlık raconunda iyiliği için bile olsa ispiyonlamak yoktur. Arkadaş birbirinin arkasını toplar, açığını kapatır.Ben zaten arkadaşıma beni katma olaylara falan diye çok söyledim ama o ailesine Çoktan benimle olacağını söylemiş . Herkes öyle biliyormuş . Ben ona kaç defa ailene yalan söyleme doğruyu söyle senin ailen anlayışlı insanlar sen doğruyu söylesen izin verirler yalan söyleme ne olursa olsun diye çok söyledim . O da bana hayır ipleri onların eline veremem yoksa herşeyime burunlarını sokar dedi . Dostluk bunu gerektirir bence . Eğer ne hali varsa Görsün deseydim esas o zaman olmZdı . Daha önce yanlış yaptı ve bu defa ona engel olmak istedim . Dost Dediğin herşeyine okey vermek demek değil . Arkadaşım 20 li yaşlarda ayrıca 34 değil ! Artı erkek arkadaşını kıskandığım falan yok . Ben böyle küçük hesaplar Peşine asla düşmem . Çocuk ipsiz sapsız iş yok para yok kafa yok çocukça tavırlar sokak serserisi gibi birşey tanıştım ve bununla olmaz gelecek kurulmaz da dedim . Doğruları Söylemek suç mu neden bile bile üzülmesine seyirci kalayım ? Zamanında bir hata yaptı hali Berbattı o zaman yine biz bir birimize destek olduk şimdi insan ders almalı bile bile böyle birşey yapmak Saçma geliyor
Var ablası var . O ben düzeltirim aranızı dedi sen en doğrusunu yaptın falan dedi bana ama ona da bir kaç gündür durumu sormadın açıkçasıAranizi yapacak kimse yok mu arkadas cevrenizde,siz eski dostsunuz noldu boyle size barisin diyecek biri? Niye konusmuyorsunuz falan deyip onu yoklayacak biri? Ailesi de mi bisey yapamaz,annesi falan olgun insanlar demistin ? Bana cok kirildi,cok uzgunum,kotu niyetle dememistim falan desen?( arkadas cevrenede tam da bu sebep den tartistik diyerek baska hataya dusme bu sefer de!! )
Buyuk hata etmissin ama arkadasini cok da seviyorsun belli ki.. son bir defa daha ugras, gelmiyosa da kendi bilir artik. Pamuk ipligine bagli bir arkadaslik olacaksa da hic olmasin daha iyi..
Zaman herseyin ilaci,sakinlessin once..
Ailesi olarak tabi ki sana hak verecekler, o zaman bi zahmet aranizi da yapsin ablasıVar ablası var . O ben düzeltirim aranızı dedi sen en doğrusunu yaptın falan dedi bana ama ona da bir kaç gündür durumu sormadın açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?