asminime katılıyorum :asigim:
kalk kız gidelim biz koreye ne işimiz var burda
bana geri kafalı mı diyorsun mavim Çok üzgünüm çoook naaayır nolamazbu aşklar klişe oldu be yavrum...
En iyi sevgili,pazarda bulunur
Artiz ne arar la bazarda
nan bu ne mavim bu tıpkı senin mr versiyonun :roflol::roflol::roflol::roflol: sempatiksalakcinni
ha bak iyi dedin japon gelin her kaynananın hayali lülülülülülüallegria da öle diyo :)))
caponya diyorum ben de. ama ben erkek deil kız alcam karar verdim sempatiksalakcinni kawai desuneee
allegria da öle diyo :)))
caponya diyorum ben de. ama ben erkek deil kız alcam karar verdim sempatiksalakcinni kawai desuneee
ahaha bu kizi seviyom ben ya tam catlak :))
aslinda oniiichaaa diyen bi velet olsa fena olmazdi ammaaag:jeyyar::jeyyar:
diyorum ya bi samuray olcek ya da guney koreli.. allegriam da ben de yeterince cektik turklerden zaten biraz uzakdoguya dogru acilim yapalim..
gotursene kiz bizi soyle bi is gezisi neyim duzenle bir mimar bir avukat bir muhendis.. super uclu cikar burdan sositosositosositososito
bana geri kafalı mı diyorsun mavim Çok üzgünüm çoook naaayır nolamaz
madem beğenmedin çölde arassınlar ozaman :dance:
pazarda artiz bulunmaz ama pekala da seçilebilir
mesela araba pazarında gamyoncuiremsu
biri arabasını kelepire satıyorsa ondan uzak duracaksın yasakkelime
ama arabasını yeniliyorsa neden olmasın aklinialirimsmile
mesela mahalle pazarında
anasının poşetini taşıyorsa ondan uzak duracaksın ana kuzusu olabilir sempatiksalakcinni
hanımının poşetlerini taşıyorsa bu çok iyi aklinialirimsmile ama size yaramaz ununu elemiş duvara asmış diyin geçin :smiley-cool:
eğer pazarcıyla sıkı pazarlık yapıyorsa aman aman sakın :1rolleyes: cimri çıkabilir CADIARZU
baktınız tezgahı incik cincik karıştırıran biri, meyve zebzeyi seçerken çok hassas ve gözü sıkıysa temkinli olmak lazım guclubacismile çok aşırı titiz, kuralcı ve sıkıcı biri çıkabilir mirmirmirmir
ama pazarcıya "abi şurdan bana bi domates ver" diyip hemen parasını ödeyip çıkıyorsa zemuszemus hımm bu iyi bir avantaj ama yine de temkinli olmak lazım kaydirigubbakcemile
ha siz illa pazarcıyı gözünüze kestirdiyseniz e onu da ben yazmıyım siz gelin tecrübenizi yazın :roflol:
nan bu ne mavim bu tıpkı senin mr versiyonun :roflol::roflol::roflol::roflol: sempatiksalakcinni
Mezarda bulunur
UYARI
Bulunduğunda orasından burasından böcek/yılan gibi ve benzeri haşeret hayvanları çıkması muhtemeldir !
ahaha bu kizi seviyom ben ya tam catlak :))
aslinda oniiichaaa diyen bi velet olsa fena olmazdi ammaaag:jeyyar::jeyyar:
diyorum ya bi samuray olcek ya da guney koreli.. allegriam da ben de yeterince cektik turklerden zaten biraz uzakdoguya dogru acilim yapalim..
gotursene kiz bizi soyle bi is gezisi neyim duzenle bir mimar bir avukat bir muhendis.. super uclu cikar burdan sositosositosositososito
çılgınlar ya yeni gördüm mesajları sempatiksalakcinnihakkaten süper combo olmuş avukat mühendis mimar sempatiksalakcinni bekleyin çekik gözlüler biz geliyoz aklinialirimsmile
bana geri kafalı mı diyorsun mavim Çok üzgünüm çoook naaayır nolamaz
madem beğenmedin çölde arassınlar ozaman :dance:
pazarda artiz bulunmaz ama pekala da seçilebilir
mesela araba pazarında gamyoncuiremsu
biri arabasını kelepire satıyorsa ondan uzak duracaksın yasakkelime
ama arabasını yeniliyorsa neden olmasın aklinialirimsmile
mesela mahalle pazarında
anasının poşetini taşıyorsa ondan uzak duracaksın ana kuzusu olabilir sempatiksalakcinni
hanımının poşetlerini taşıyorsa bu çok iyi aklinialirimsmile ama size yaramaz ununu elemiş duvara asmış diyin geçin :smiley-cool:
eğer pazarcıyla sıkı pazarlık yapıyorsa aman aman sakın :1rolleyes: cimri çıkabilir CADIARZU
baktınız tezgahı incik cincik karıştırıran biri, meyve zebzeyi seçerken çok hassas ve gözü sıkıysa temkinli olmak lazım guclubacismile çok aşırı titiz, kuralcı ve sıkıcı biri çıkabilir mirmirmirmir
ama pazarcıya "abi şurdan bana bi domates ver" diyip hemen parasını ödeyip çıkıyorsa zemuszemus hımm bu iyi bir avantaj ama yine de temkinli olmak lazım kaydirigubbakcemile
ha siz illa pazarcıyı gözünüze kestirdiyseniz e onu da ben yazmıyım siz gelin tecrübenizi yazın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?