- 1 Aralık 2012
- 146
- 203
- 303
- Konu Sahibi thesummerofkatya
-
Doğru diyorsunuz, hiiç lazım değil aslında ama işte saygı, misafirperverlik falan derken fazla yüz verdik galiba.Ya yürü giiiittt derdim beniçimden tabii de çok mu akıllıymış amca seni gelin yerine koyuyor iş yaptırmaya çalışıyor kullanıyor resmen ya bu insanlar niye böyle nasıl sinir olmazsın ya boşver hiç yüz verme eşinle konuş amcanla eşin konuşsun böyle bir şeyi kabul edemeyceğini söyle bence gerekirse onlada görüşmeyin yani ne diyim çok mu lazım sonuçta...
Ya dün akşam onu da denedik aslında, işimiz var dedik çıkarken bende geleyim dedi. Ve de geldi..bence bir iki akşam ev gezmesine gidin onu da sallamyın çeksin gitsin küserse de küssün
Onu kocam yapıyor valla, hastayım diye erkenden yatıyor. Bende amcayla ve susmayan çenesiyle oturuyorum..Akşam yemek yapma direk yat uyu hasrayım de toplasın valizini insanın evladı bile evine almıyor ne münasebet yegenim evine yerleşmek. Birde nasıl kavga ki bu buluşup sizin evinize getiriyor. Yüzsüzlükte sınıf atlamış ben olsam madem buluştunuz barışmışsınızdır torununuda özlemişssindir bir kaç günde onlarda kal gönülleri olsun derdim
Ben de o kısmını tam anlayamadım, dışarda buluşmuşlar ama eve getirdim gösterdim dediği belki de evin yerini göstermiştir işi düşünce kolay bulsun diye.doğrumu anladım siz evde yokken amca evde yalnız kalıyor birde onu bunu getiriyor, bana bunu dediği an uygun dille postalardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?