Enayi yerine konmak ya da konmamak!!

bence insanlık sizde kalsın. misafir güzeldir dinimiz gereği.. ben ilk önce elimden geleni yaparım.

ama bu amca gibi suyunu çıkarırlarsa bi daha misafir etmem. sıkın dişinizi. bir daha gelmek istediğinde müsait değiliz.. eşimin ailesi bizde kalıyor der eşin..
her gelmeye çalıştıkça bişeyler üretirsiniz.. anlar herhalde ondan sonra..

Şimdi grev zamanıdır.

Bugün geç gidecekmişsiniz.
Yarını çorba-makarnayla geçiştirirsiniz.
Ertesi gün dışardan lahmacun gibi bir şey söylersiniz.
Eşiniz neden erken yatıyor da siz amcayla muhabbete kalıyorsunuz?
Ben olsam ben yatmadan eşimin yatmasına izin vermezdim.

Güler yüzünüzü kaybetmeyin, ama hem dışarda çalışıp hem evde parçalanmaya gerek yok.

Bir daha da müsait olmadığınızı belirtirsiniz.

Ev ortak eviniz gibi davranmaya başlayın yani madem bu kadar rahat kalıyor mesela gelirken ekmek isteyin falan şunu uzatır mısın toplar mısın yaparsanız işlerin daha ciddileştiğini ve kuruku düzeni farkeder.Keyfine bakmaya devam etmesin adam resmen kullanıyor sizi ve şartlarınızı

Bu kısmı kaçırmışım.
Bu ne ya!

Bakim ve agirlanmak istiyorsa huzurevine gitsin orda bakarlar ona
Tee Allahim ne yuzsuzler var yaaaa,kendi sigdi da bir de baskalarini getiriyor

Arkadaslar yazdı mi bilmiyorum...şöyle birsey yapabilirsiniz.amcayi rahatsız edeceksiniz ama bu surat asarak ya da hizmet etmeyerek değil amcayi ilişkileri üzerinden rahatsız edin.deyin mesela sizin kızınız neden iliskiniz bozuk işte tartışma olmuş ayıp değilmi babasini kendi evinde barindiramiyor vb.yani inceden inceden rahatsızlık verin.

ben çok kızıyorum böyle eşlere! akraba diye elin yabancı adamını eve sokuyorlar. ziyarete gelsin ama yatılı kalmak nedir hem de günlerce? yaşlı da değilmiş adam.

suratınızı asın, adamla oturup muhabbet ederseniz istenmediğini anlamaz ki, zaten pişkin bir şey torunlarına kadar size baktırma derdinde. eşiniz yatınca hemen arkasından siz de yatın. her gün çeşit çeşit yemek pişirmeyle filan da uğraşmayın. misafir evin bereketidir ama kendi çocukları varken size dadanan bu adam resmen sömürücü........

ayy profili görünce yazasım geldi anlamsızca hancock görünce sevindim

bu arada konu için boşver yaa çok şeyapmamak lazım kendini kullandırma :)

Ben anlamiyorum zaten bu milleti. Halamla da biz 8 senede bir gorusuruz sehir disinda onlar. Yazin kocasi gelmis sizde kalacagim diye halbuki burada kardesleri var. Bir hafta kaldi. Sabah ise gidicem adam 6da uyanip atletle mutfakta sigara iciyo. Sonra halam aradi gel artik diye adam halama kiziyodu "ben iki hafta daha takilcam, gelmiyorum" diye. En son annem verdi ayari gitti kardesinde kaldi.

bildiğin sizi enayi yerine koyuyor. amcanın niye kımseyle anlaşamadıgı belli. yumuşak yüzlü olmayın.
yerinizde olsam yemek yapmazdım. öle böyle saçma bir şeyler yapardım. aynı yemegi üç beş sefer koyardım. iş buyururdum amca sen makineyi boşaltabılır mısın dıye çıkarken evden işe giderken.
baktım gitmiyor faturaya yardımcı olabılecek mısın falan derdım. ya da gelırken zeytın alabılır mısın bıtmış de tarzı şeyler..
olmadı anlamıyor ise. misafirlik bi yere kadar. kusura bakma ama sen evıne dönsen iyi olur derdım.
yine olmadı sopayla kovalarım

Kimseyi kırmak istemem hele aile büyüklerini ama bu amca bi tuhaf
Çocuklari neden orda burda kalma ayıp demiyor
Başımdan gitsin mantığındalar sanırım
Ayrıca siz evde yokken kızını niye getiriyor
En iyisi arkadaşların dediği gibi yıldırma politikası
Amca şu işin ucunu tut gelirken şunu al yemek yapamadım misafirliğe gideceğiz yatıya misafirimiz var vs gibi

Zor bir durum. Amcanin kendi düşünmesi lazim. Ama amcaninda işine geliyor. Amcaya birinin ayar vermesi gerekiyor mandalinakokusu'nun annesi gibi.. Amcanın eşi yok mu? Çocuklarının da işine gelmis. Mesafeli olun.

Zor bir durum. Amcanin kendi düşünmesi lazim. Ama amcaninda işine geliyor. Amcaya birinin ayar vermesi gerekiyor mandalinakokusu'nun annesi gibi.. Amcanın eşi yok mu? Çocuklarının da işine gelmis. Mesafeli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…