- Konu Sahibi kulkedisi30
-
bence ödemek zorunda değil çünkü kaç senedir elbetteki onlarada bakıyordur sonuçta onlarada kaç senedir emek harcıyor...ayrıca cnm ne makbuzu tapuyu istesene eşinden bak gözünle gör senin susman için demiş olmasın
ödemek zorunda olduğumu düşünmüyorum canım bu evi eşimle ortak alıcaksak tapuyu yani o ödeyiversin ablalarına bi zahmet. Herşeyede ben yetişemem değilmi. Zaten 4 senedir ödüyorum ve daha 2 sene var.
Şimdiki evliliklerde bir tuaf eşinizin parası nereye gidiyor size vermiyor mu yada eviniz için harcamıyor mu ,kendi adına birikim mi yapıyor..
geliri gidierini ancak karşılıyormuş öyle diyor yani. ödeyemediği için maaşını işçisini bile çıkardı. Bende üstelemiyorum. çünkü parayla ilgili bi konu olduğunda birbirimizi daha çok kırıyoruz. o faturaları market masrafını karşılıyor diğer şeyleride ben
ödemek zorunda olduğumu düşünmüyorum canım bu evi eşimle ortak alıcaksak tapuyu yani o ödeyiversin ablalarına bi zahmet. Herşeyede ben yetişemem değilmi. Zaten 4 senedir ödüyorum ve daha 2 sene var.
ödeyemeyiz deyin o kadar en azından daha açık sözlü olmuş olursunuz..
ya evi üstünüze geçirin yada 4 senedir ödediğiniz parayı geri lın derhal.. artık bu konulara şaşırmıyorum. hiç iyi olmamak en kestirme yol
Bu durum ancak şu şekilde çözülebilir. Evin borcu biter. Tüm evin giderlerini ben karşılarım eşimde kardeşlerine olan borçlarını öder sorun değil yada mal paylaşırken (ki Allah gecinden verisn kayınbabamı çok severim kendi babam kadar iyidir) onların hakkını kendi hakkımızdan veririz.
Kendi ödemeleriniz konusunda bu kadar bayrakları açıyorsunuz da, size verilen 30000 lira konusunda neden duyarlı olmuyorsunuz?
4 yılda aşağı yukarı aynı rakamı ödemişsiniz. Üstelik siz o otuzbinlar kredi çekseydiniz geri ödemei ne kadar olacakti sanırım bunu da biliyorsunuzdur. Ve 30.000 lirayı görümcelerinize verseydi ve onlar tasarrufta bulunsalardı, şu anda sizin kardeşlerine ödeyiversin dediğiniz rakamdan daha fazla paraları olacaktı.
Evet belki dediğiniz gibi olabilir; fakat bunu eşinize hatırlatabilirsiniz öyle değil mi ? Dedimya bu kadar hak hak diyorsanız bunun üzerinde de durmanız gerekiyor.
Eminim ki diyerek başlamak istemiyorum cümleye ama evi üstünüze alırken burada söylenmeseydi hiç aklınıza gelir miydi diğer kardeşlerin hakları ?
herkes hakkını alsın
Bence de. Herkes hakkını alsın tabi
ben okudum yorumları da çok şaşırdım...
zaten 30.000 de benim ödediyse ödedi falan gibi bi durum yok ki orta da... Allah korusun mal paylaşımı olacağı zaman 30.000 biz eksik alalım deniyor ya da bu parayı kardeşlere babaya ödeyelim deniyor... bu durumda kimsenin kimse de hakkı kalmaz... ama ben yemeyip içmeyip harcamalarımı kısıp ev sahibi olacam diye senelerce didiniyosam ve geleceğini hazırlamakla mükellef olduğum bi yavrum da varsa kimse kusura bakmasın işimi şansa bırakamam... yarın Allah gecinden versin büyüklere bişi olsa benim hakkıma emeğime saygı duymayacak hak iddaa edebilcek insanlarsa karşımdakiler ki bunun çok çirkin örnekleri yaşanıyo günümüzde ben bunun huzursuzluğunu yaşarım hele eşimde beni anlamıyorsa
o kadar şeyi geçtin sadece bunu mu okudun teşekkür ederim gerçekten yorumların için
ben okudum yorumları da çok şaşırdım...
zaten 30.000 de benim ödediyse ödedi falan gibi bi durum yok ki orta da... Allah korusun mal paylaşımı olacağı zaman 30.000 biz eksik alalım deniyor ya da bu parayı kardeşlere babaya ödeyelim deniyor... bu durumda kimsenin kimse de hakkı kalmaz... ama ben yemeyip içmeyip harcamalarımı kısıp ev sahibi olacam diye senelerce didiniyosam ve geleceğini hazırlamakla mükellef olduğum bi yavrum da varsa kimse kusura bakmasın işimi şansa bırakamam... yarın Allah gecinden versin büyüklere bişi olsa benim hakkıma emeğime saygı duymayacak hak iddaa edebilcek insanlarsa karşımdakiler ki bunun çok çirkin örnekleri yaşanıyo günümüzde ben bunun huzursuzluğunu yaşarım hele eşimde beni anlamıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?