- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
Sizde yazmışsınız zaten Allah korusun yarın birgün ölüm oldu eee yazılı olmayanlar çabuk unutulur kardeşlerin çocukları büyüdü biz malımızdan bir kısmını almayalım denmezse ne olacak ,konu sahibi açısından düşünmüşsünüzde diğer kardeşler açısından da olaya bakmak lazım..
niye gelmesin? o baştan beri evde mevzu olan bir konuydu zaten. şimdi ödeyemeyiz ama mal paylaşırken hakkımızdan düşülür diye konuşulmuştu aile arasında. Beni burda tek üzen sadece kaynanamın " hava atmak " maksatlı herkese herşeyi kendi yaptığı gibi gösterip benim emeğimin adının bile anılmamasıydı. benim tek şikayet edip üzüldüğüm konu buydu.
Dediğim gibi emeğinizi hiçe sayılması dorğu değil. Bu haksızlık.Ama aynı şeyi sizde yapıyorsunuz, tek kelime etmiyorsunuz onların hakkı için; aynı kayınvalideniz gibi.
Allah aşkına herhalde yazdıklarımı yarım okudunuz. Şİmdi onların hakkını nasıl ödeyebilirimki kendi karnımı doyuramazken ilerde ödenecek mutlaka ödenmesse maldaki paydan düşülecek ama bişekilde ödenecek. 100 kere mi yazayım aynı şeyleri.
Bence herkes kendi anlamak isteidği gibi anlıyor. Acaba bunlar sizlerin başına gelseydi böyle düşünecekmiydiniz?
Ayrıca kaynanam kızlarının hakkını düşünüyosa sadece bende gerekirse sadece kendi hakkımı çocuğumun hakkını düşünebilirim sanırım. Nasılsa bunu düşünecek bir koca yok ortada
Allah aşkına herhalde yazdıklarımı yarım okudunuz. Şİmdi onların hakkını nasıl ödeyebilirimki kendi karnımı doyuramazken ilerde ödenecek mutlaka ödenmesse maldaki paydan düşülecek ama bişekilde ödenecek. 100 kere mi yazayım aynı şeyleri.
Bence herkes kendi anlamak isteidği gibi anlıyor. Acaba bunlar sizlerin başına gelseydi böyle düşünecekmiydiniz?
Ayrıca kaynanam kızlarının hakkını düşünüyosa sadece bende gerekirse sadece kendi hakkımı çocuğumun hakkını düşünebilirim sanırım. Nasılsa bunu düşünecek bir koca yok ortada
bencede konu sahibine gereksiz yüklenilmiş.kadın zaten kendinden çocuğundan kısıp dört senedir ödeme yapıyor.bunu başına gelmeyen bilemez.tamam hak hak diyoruzda bu 4 senede az buz değil yani.görümcelerin muhatabı babalarıdır.belkide adam böyle bir hesap yaptı.oğluma 30binle ev alırım kızlarımada oturduğum evden pay veririm diye .orasını bilemeyiz.konu sahibide kendine verilenin üstünü kendi emekleriyle tamamlamış zaten.keşke eşin ödeseydi bu kadar zoruna gitmezdi o zaman.oda iyiymiş karışma birşeye, para yok de istenince sonrada senin adın paragöz olsun.
Ayrıca kaynananın hava atması zoruna gitmişya o kadar iyi anlıyorum ki seni.düğün takılarıda dahil olmak üzere herşeyi beraber yaptık eşimle.biz aldık düğünde takılacakları annesine verdik.aylarca borç ödedik.sonra duydukki işte ben şunu bunu sattım düğün yaptım.senmi yaptın anne dedi ne sattın söyle bakalım dedi.kızardı bozardı kem küm ama herkes öyle biliyor söylenmiş ve inanılmış birşeyi değiştiremiyorsun.bizim çok kalbinimizi kırdı.resmen enayi yerine koydu.hava atmayın kardeşim yapmamışsanız neyin havasını atıyorsunuz.
konu sahibi 38400 ytl odemis 4 senede bu ev icin. Bu parada az degil... 3o bin ytl az degil peki kizcagizin odedigi nerdeyse 40 bin lira az mi? Sonucta ileride odeyecegim diyor ustelik esi odesin artik odemeleride o ustlenmis, bunca zaman odemis borcu olan 30 binide esi odeyeversin ailesine madem ev tapusuna ortak olmak istiyor. Ben konu sahibinde bir art niyet goremedim... gayet olmasi gerektigi gibi davranmis
Bencede konu sahibine gereksiz yüklenilmiş.Kadın zaten kendinden çocuğundan kısıp dört senedir ödeme yapıyor.Bunu başına gelmeyen bilemez.Tamam hak hak diyoruzda bu 4 senede az buz değil yani.Görümcelerin muhatabı babalarıdır.Belkide adam böyle bir hesap yaptı.Oğluma 30binle ev alırım kızlarımada oturduğum evden pay veririm diye .orasını bilemeyiz.Konu sahibide kendine verilenin üstünü kendi emekleriyle tamamlamış zaten.Keşke eşin ödeseydi bu kadar zoruna gitmezdi o zaman.oda iyiymiş karışma birşeye, para yok de istenince sonrada senin adın paragöz olsun.
Ayrıca kaynananın hava atması zoruna gitmişya o kadar iyi anlıyorum ki seni.Düğün takılarıda dahil olmak üzere herşeyi beraber yaptık eşimle.Biz aldık düğünde takılacakları annesine verdik.Aylarca borç ödedik.Sonra duydukki işte ben şunu bunu sattım düğün yaptım.Senmi yaptın anne dedi ne sattın söyle bakalım dedi.Kızardı bozardı kem küm ama herkes öyle biliyor söylenmiş ve inanılmış birşeyi değiştiremiyorsun.Bizim çok kalbinimizi kırdı.Resmen enayi yerine koydu.Hava atmayın kardeşim yapmamışsanız neyin havasını atıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?