- 19 Ocak 2017
- 22
- 17
- 3
- 35
- Konu Sahibi stillstanding
-
Merhaba arkadaşlar.
Önceki konumda nişanlımın para biriktirme (biriktirmeme) konusunda görüşlerinizi sormuştum. O konuda şu an sessiz kalmaya karar verdim.
Ancak gelen bir yorum beni biraz düşündürdü.
Maddi konularda ben kendimi geri çeken "o alsın, o ödesin" şeklinde bir insan değilim. Dışarıda bir aktivite yaparsak hesabı hep bölüşürüm. Düğünümüzü yarı yarıya ödüyoruz. Nişanlımın arabası yok, benim var; bir yere gideceksek benzin vs hepsi bana ait. Bazen gelip birkaç gün bende kalır (ben ailemden ayrı yalnız yaşıyorum) eve alışveriş yaparız gıda vs o da bende. Gelinliğimi ben alıyorum yine bahsetmiştim. Evlenince daha büyük bir eve kiraya çıkacağız ben kendi evimi kiraya vereceğim katkı olsun diye vs.
Gerçi nişanlım da hiçbir şey yapmıyor değil yani özel günleri unutmaz hediye alır. Sebepsiz yere çiçek vs. Aslında kibar bir insan ve bana değer vermiyor gibi bir his yok içimde açıkçası.
Şimdi bunlar bu zamana kadar bana batmıyordu ama dediğim gibi birkaç yorum beni düşündürdü...
Ben enayi miyim sizce? Yoksa bunlara takılmak boş mu?
Biriktiriyor da kazandığı miktara göre aşırı az bir şey birikmiş ki anlattığım gibi benimle alakalı çok bir gideri araba yol yemek masrafı olmamasına rağmen...Sanki biraz abartmışsınız sorumluluk almayı. Erkeği bu kadar rahata alıştırmamak lazım. Madem evdeki gıda, benzin vs. size ait, dışarıdaki tüm aktiviteleri o ödesin.
Ayrıca önceki konuyu okumadım ama para biriktirmiyorsa ne yapıyor?
Biriktiriyor da kazandığı miktara göre aşırı az bir şey birikmiş ki anlattığım gibi benimle alakalı çok bir gideri araba yol yemek masrafı olmamasına rağmen...
Gördüm konunu canım.Ayyy tatlım seninki kadar olmasa da bende hesap ödeme konusunda muzdaribimBenim konudaki yorumları okuu istersen
Nedir bu erkeklerden çektiğimiz
"Elim ayağım tutuyor çalışıyorum iyi de kazanıyorum istediğim modeli ve fiyatı kısıtlamaya girmek zorunda kalmadan kendim alabilirim niye ona aldırayım ne münasebet?!" diye düşündüm açıkçası ama sanırım bu pek bu şekilde düşünülecek bir şey değilmiş...gelinliği erkek alır. neden gelinliğini sen kendin alıyorsun.
"Elim ayağım tutuyor çalışıyorum iyi de kazanıyorum istediğim modeli ve fiyatı kısıtlamaya girmek zorunda kalmadan kendim alabilirim niye ona aldırayım ne münasebet?!" diye düşündüm açıkçası ama sanırım bu pek bu şekilde düşünülecek bir şey değilmiş...
ya tamam kızlar araa bisey ödesin ama hesabı sürkli bölüstürmek nasıl erkek derim ben gecen ilk defa sahit oldum cok hos bi restoranta gittik esimle kalabalıktı masaları biraz yakın koymuslar hesap geldi artık duyuyorum tabi masalar cok yakın cocuk aynen tam yarı yarıya olsun demez mi kız mesela bisey soruyo aaa onuda yarıya bölelim mesela tatlı olsun yuhh beee dedim nerde kaldı senin erkekligin insan sırf hava parası bile olsa istemez yani kız arkadasın seninMerhaba arkadaşlar.
Önceki konumda nişanlımın para biriktirme (biriktirmeme) konusunda görüşlerinizi sormuştum. O konuda şu an sessiz kalmaya karar verdim.
Maddi konularda ben kendimi geri çeken "o alsın, o ödesin" şeklinde bir insan değilim. Dışarıda bir aktivite yaparsak hesabı hep bölüşürüm. Düğünümüzü yarı yarıya ödüyoruz. Nişanlımın arabası yok, benim var; bir yere gideceksek benzin vs hepsi bana ait. Bazen gelip birkaç gün bende kalır (ben ailemden ayrı yalnız yaşıyorum) eve alışveriş yaparız gıda vs o da bende. Gelinliğimi ben alıyorum yine bahsetmiştim. Evlenince daha büyük bir eve kiraya çıkacağız ben kendi evimi kiraya vereceğim katkı olsun diye vs.
Gerçi nişanlım da hiçbir şey yapmıyor değil yani özel günleri unutmaz hediye alır. Sebepsiz yere çiçek vs. Aslında kibar bir insan ve bana değer vermiyor gibi bir his yok içimde açıkçası.
Şimdi bunlar bu zamana kadar bana batmıyordu ama dediğim gibi birkaç yorum beni düşündürdü...
Bi laf aklıma geliyor kendim için diyorum özellikle. Acıma yetime ....Gördüm konunu canım.
İşin geribi benim eski konuma gelen 1-2 yoruma kadar ben gayet normaldim yani beni rahatsız eden bir şey yoktu. O yazılanlardan sonra "Nasıl yani?!!" dedim.
Senin konuyu da okudum biraz sanki bazı yorumlar acımasız geldi. Ben bölüşmek veya sırayla ödeme taraftarıyım ama sanırım biraz abarttım ben.
Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?