- 12 Nisan 2012
- 5.180
- 7.817
- 398
- Konu Sahibi stillstanding
-
inanaın su an siz bu adamadan vazgecin ben size daha dürüst daha iyi bir damat adayı bulurum hemde gururlu olandan herseyinizi o alır bu ney yaaKurusa bakmayın ama gelinliği sizin almanız hiç doğru değil. Öyle ya da böyle onun alması gerek. Kendi bütçesi yetmiyorsa ailesinden almalı. Ailesinde yoksa da biriktirdiklerinden kullanmalı.
Üstelik bu anlattığınız tipteki bir erkek damatlığı da sizden bekler.
Mesele senin istedigin gelinligi onun seve seve almasi. Ne kadar oldugunun onemsiz olmasi nisanlin icin. Sen istiyorsan sen mutlu olacaksan senin begendigin olsun diyebilmesi."Elim ayağım tutuyor çalışıyorum iyi de kazanıyorum istediğim modeli ve fiyatı kısıtlamaya girmek zorunda kalmadan kendim alabilirim niye ona aldırayım ne münasebet?!" diye düşündüm açıkçası ama sanırım bu pek bu şekilde düşünülecek bir şey değilmiş...
ay o daha farkliydida banlanirim omur boyuatalar ne demiş gene benim meshur atasözlerim
iki bardağın varsa birini kır erkegi rahat ettirme demişler
hepsi tecrübe güzelim rahat etmesin ki sorumluluk sahibi olsun hep
vallaha mıay o daha farkliydida banlanirim omur boyu
Hahahahyy kahkaha attim valla bacim:)))vallaha mı
Bu konular hariç çok iyi anlaşıyoruz. Beni asla kırmaz. Hep güzel şeyler söyler sürprizler yapar. Kibardır ve her konuda destekler. Aileme de çok hürmetlidir. Onun ailesi de bana öyle. Hiç kavga etmişliğimiz yoktur. Yani sizce bunların sebebi "ben böyle hiçbir şey istemeyen enayiyi bulamam arayı iyi tutayım" mantığı mıdır? Kafam allak bullak oldu. Asla şüphe etmemiştim bana olan hislerinden...senin gibisini bulmus bırakırmı daha iyilerini layık oldugunuzu unutmayın
ben sizi pişman etmek istemem ama
iki cicek almakla olmaz bu işler
sizi kadın gibi hissettirecek
hersey sizden evin var araban var paran var
siz peki bu kişiyi sorumsuz kişiyi ne diye koca olarak alacaksınz
Aynen öyle ben de ekonomik özgürlüğüm olsun diye yıllarca okudum ve by saatten bu yaştan sonra kimseye eyvallahım olsun istemiyorum.Zamanında fazlaca enayilik yaptığım için seni anlayabiliyorum!Ama evlendikten sonra ev hanımı olunca devrettim:)Arada düşününce rahatsız olmuyorum değil ama sanırım yine olsa yine yaparım, bizim gibiler fazlaca hassas ve tabiri caizse verici!Bir de şu var ki kimsenin üzerimde hakkı olsun istemiyorum sanırım oda sebeplerden biri bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum!Minnetsizlik güzel bir duygu yinede!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?