mrb arkadaşlar bütün yazılanları okudum.çikolata kistiyle ilgili bnm de bi sorum var.adetimin yalnzca ilk günü ağrım oluyo daha sonra çok hafifliyo ve ilk 2 gün fln ishal var.bi yerde ishalin adetle görülmesinin doğal olduğunu ve bunu çikolata kistine bağlamanın yanlş olduğunu okudum.ama içim hala rahat değil.biri beni bu konuda bilgilendirebilr mi?çok acil moralim çok bozuk..senağlama
merhaba kıslar yazılanları okudum.Çikolata kisti için bebek oluşumunu engellediğini söylemişsiniz.Bende de aynı durum var evlendikten 2ay sonra doktora gittim 1,3cm kadar olduğunu söyledi gittiğim ilkdoktor hem korunmam hemde kist için doğumkontrol vermişti.daha sonra enson gittiğim doktorda çok ufak olduğunu ve buşekilde bebek içiin engel olmadığını söyledi ilaçta bırak çok beklemeden bebek düşünün dedi.bende korunmayı bırakalı 4ay oldu henüz bişey yok ama doktorum beklememizi öneriyor.Açıkçası burda yazılanları okuduktan sonra içime kurt düştü.Bu konuyla ilgili bilgili yada deneyimli biri açıklama yapabilirse sevinirima.s
arkadaşlar,bende de 2 tane kist bulundu.10 gün sonra ameliyat olucam.açık olucam ameliyatı.ilk defa olucam.korktuğum şeylerden biri narkoz almak uyanırken problem olabiliyomuş.birde ameliyat olan arkadaşlar,ameliyat sonrası çok sancı ağrı oluyormu?Çok üzgünüm çoook
Arkadaşlar her ikinize birden cevap vereyim:)
Ben geçen sene mayıs ayında çikolata kisti ameliyatı oldum 15cm di kistim.Açık ameliyattı benimkisi de.Ameliyattan sonra gerçekten doğru düsürt ağrı çekmedim.İnanın kist ağrısı ondan çok daha zor.zaten ağrılar nedeniyle kist olduğumu öğrenmiştim bende.Bozma moralini geçmiş olsun canım şimdiden bunu yaşayan çok kişi var.2hafta sonra normal hayatına dönersin..
Geçen sene ameliyat olduğumda bekardım,nişanlıydım dr. ağustosta düğünüm olduğunu duyunca evlenir evlenmez çocuk yap ozamana kadar doğum kontrol hapı kullanki kist oluşmasın dedi.Ben evlendikten spnra da devam ettim hapa 7ay falan.Sonra kontrolde 2cmlik kist çıktı yine.dünya başıma yıkıldı.ameliyat eden dr da burdaki dr.um da hemen hapı bırak 2cm kist hiç sorun olmaz dediler herkesde var ve farkında bile deiller dediler.ben de hapı bıraktım ilk ay bebek olmadı ama o adet çok yoğun geçti.sonraki ay yani nisan da ise hamile olduğumu öğrendim,şuan 8.haftaya yakınız,çok mutluyum:) hiç moralinizi bozmayın eminim sizin de bebişleriniz olacak
arkadaşlar,bende de 2 tane kist bulundu.10 gün sonra ameliyat olucam.açık olucam ameliyatı.ilk defa olucam.korktuğum şeylerden biri narkoz almak uyanırken problem olabiliyomuş.birde ameliyat olan arkadaşlar,ameliyat sonrası çok sancı ağrı oluyormu?Çok üzgünüm çoook
kizlar benim bi sorum olcak bu kistler vajinal ultrasonla mi tespit ediliyor?
Karindan yapilan ultrasonla bunlari gormenin imkani var midir?
Lutfen yanit bekliyorum.
kızlar bi şey socam anekoik kist çikolata kistimi oluyo acaba.benim yeğenime sağ overde 3 mm buyutunda sınırları belli anekoik kist var demişler.bu çikolata kistimi acaba ?19 yaşında henüz?
kızlar ben 20 yaşındayım ve bekarım.ben de dün ultrasona girdim idrar problemim vardı ve sağ yumurtalıkta 3 cm kist var dedi çikolata kisti gibi dedi.neden gibi dedi anlamadım .gibisi var mı ?anlamıyormu bu uzman radyolog.sonra ultrason sonucumu kadın doğumcuya gösterdim ve bana duphaston diye bir hap verdi ve hiç bi açıklama yapmadı ben de sormadım.ne soracağımı bilemedim .zaten ömrümde ilk defa gittim kadın doğumcuya.şimdi başka bir dr dahamı gitsem diye düşünüyorum.sizce ne yapayım arkadaşlar
birisi cevap verebilir mi lütfen*.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?