Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canim nasilsin? nasil gidiyor?
Mirjam bir şey sorucam belki saçma olabilir ama tüp bebekle çocuk sahibi olunca bebek anneye benziyormuş senin fikrin nedir.kaynım tüp bebekle oglu oldu sanki annesinin kopyası adeta

A. selam canim gecmis olsun neden hala ilac kullaniyonki benim elimdeki fitiller bitince baskasina gerek yok dedi doktorum oglumdada ayniydi transferin 20. gunu bitti ilaclarim ve yenisini vermedi doktorum ilaclar oyle yapiyor bende oyleydim sanki 9 aylik hamile gibi nefes almakta zorlaniyodum resmen merdivenleri zor cikiyodum ben birde zencefil cayi iciyorum kok zencefili ince ince dogruyorum icine limonuda ayni sekilde kapuklariyla dogruyorum uzerine kaynar su dokup 5 dk sonra iciyorum oda iyi geldi bana mide yanmasi bendede var malesef onada renniy onerdi doktorum birde tatli seyler sanki daha cok yapiyor tatli yememeye calisiyorum

Canım transferin 14.günden itibaren kanama yaşıyorum bundan dolayı verdi

Mirjam bir şey sorucam belki saçma olabilir ama tüp bebekle çocuk sahibi olunca bebek anneye benziyormuş senin fikrin nedir.kaynım tüp bebekle oglu oldu sanki annesinin kopyası adeta
oyle bisey yok canim cunku benim oglum babasinin kopyasi resmen bana hic benzemiyor benden baska herkese benziyor saka bi yana babasina ve dayilarina benziyor

cok gecmis olsun canim benim
Çok sagol canım,senin hamileligin bana yoldaş oldu iyikide hamilesin.çok seviniyorum hak ediyorsun yaşadıklarından ötürü.kızmı yada erkekmi olsun istiyorsunuz tabiki önce saglıklı olması.Benim iki oglum var annemler birde kızın olsun tadından yenmez diyor:)))ama benim için fark etmez saglıklı olsunlar miniklerimiz

Aleykumselam.çok sukur ki o kötü günler geri de kaldı ve hamileyim. Yarın keseyi görmeye gidicez. Tek carem tüp bebekti. Başta istemedim,kabullenemedim böyle bisey olacağını boşa zaman harcadim ve bir yumurtalığın kaybettim. Kistler hala duruyor ama ins sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirirsem onlardanda kurtulucam.kurban olduğum isteyen herkese versin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimsenin çocuklara bakıp iç çekmesine sebep vermesin.

Ameliyatin üzerinden 1,5 sene geçti inan boyutları hatırlamıyorum ama durum çok kötüydü. Ameliyat olmazsan hayatı tehlikeye sebep olabileceği ni söylediler. Hala kistim var ,bir yumurtaligim calismaz durumda şuan ama doktorum boyutunu söylemiyor. Çünkü ben çok ağlıyorum ve mafoluyorum o yüzden artık söylemiyor. Umarım mucizen olur :)

İnşallah cnm senin gbi bende çok agliyorum kimseye belli etmiyorum ama çok üzülüyorum hep dua ediyorum bende ins güzel sonuçlar alırım

oyle bisey yok canim cunku benim oglum babasinin kopyasi resmen bana hic benzemiyor benden baska herkese benziyor saka bi yana babasina ve dayilarina benziyor
Maaşallah,benim çocuklarımda tıpkı baba bana benzeyen yok belki bu benzermi acaba

Rabbim hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim bu hastalik insanin piskolojisinide cok etkiliyor cunku yasam kaliten dusuyor Rabbim kimseye versin

Arkadaslar endolular kaciniz dogal kendiliginden hamile kaldiniz ben de bu dertten muzdaribim zor durumdayim korkunç derecede agrilarim oluyo bes aydir evliyim çocuk da olmadi daha

Arkadaslar endolular kaciniz dogal kendiliginden hamile kaldiniz ben de bu dertten muzdaribim zor durumdayim korkunç derecede agrilarim oluyo bes aydir evliyim çocuk da olmadi daha
cok gecmis olsun canim, kendiliginden hamile kalma sansi tamamen endonun kacinci evrede olduguna ve tam olarak hangi bolgede olmasina bagli, sana tavsiyem beklemeden zaman kaybetmeden doktora git bu hastalik hergun ilerleyen bir hastalik malesef

merhaba kizlar nasilsiniz? Kojol canim gectimi bulantilarin biraz?

Cnm dogal yolla mi hamilr kaldin agrilarin var miydi
malesef canim dogal yolla degil benim 3. ameliyatimda doktorum tuplerimi kapadi o yuzden normal yolla hamile kalmam imkansiz ama Allahin izniyle icsi yontemiyle ikinci yavruma hamileyim insallah..
ilk hamileligimden once dayanilmaz agrilarim vardi dogumdan sonra cok sukur gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…