Mirjam bir şey sorucam belki saçma olabilir ama tüp bebekle çocuk sahibi olunca bebek anneye benziyormuş senin fikrin nedir.kaynım tüp bebekle oglu oldu sanki annesinin kopyası adetacanim nasilsin? nasil gidiyor?
A. selam canim gecmis olsun neden hala ilac kullaniyonki benim elimdeki fitiller bitince baskasina gerek yok dedi doktorum oglumdada ayniydi transferin 20. gunu bitti ilaclarim ve yenisini vermedi doktorum ilaclar oyle yapiyor bende oyleydim sanki 9 aylik hamile gibi nefes almakta zorlaniyodum resmen merdivenleri zor cikiyodumSlm canım,karnım çok şiş yemeye korkuyorum migdem yanıyor hep birde yatamıyorum yediklerim agzıma geliyor.Düşük için utrogestan günde 4 adet içiyorum yarım saat sonra uyumam gerekiyor yoksa ev dönüyor hayalet gibi dolaşıyorum çok oldu amatuvalete çıkamıyorum neyapsam fayda yok bunların haricinde iyiyim. Sen nasılsın canım
Canım transferin 14.günden itibaren kanama yaşıyorum bundan dolayı verdiA. selam canim gecmis olsun neden hala ilac kullaniyonki benim elimdeki fitiller bitince baskasina gerek yok dedi doktorum oglumdada ayniydi transferin 20. gunu bitti ilaclarim ve yenisini vermedi doktorum ilaclar oyle yapiyor bende oyleydim sanki 9 aylik hamile gibi nefes almakta zorlaniyodum resmen merdivenleri zor cikiyodumben birde zencefil cayi iciyorum kok zencefili ince ince dogruyorum icine limonuda ayni sekilde kapuklariyla dogruyorum uzerine kaynar su dokup 5 dk sonra iciyorum oda iyi geldi bana mide yanmasi bendede var malesef onada renniy onerdi doktorum birde tatli seyler sanki daha cok yapiyor tatli yememeye calisiyorum
oyle bisey yok canim cunku benim oglum babasinin kopyasi resmenMirjam bir şey sorucam belki saçma olabilir ama tüp bebekle çocuk sahibi olunca bebek anneye benziyormuş senin fikrin nedir.kaynım tüp bebekle oglu oldu sanki annesinin kopyası adeta
gecmis olsun canim hala devam ediyormu? insallah biran once gecer canim sende kurtulursun ilaclardanCanım transferin 14.günden itibaren kanama yaşıyorum bundan dolayı verdi
İnşaallah canım,evet devam ediyor sanki 6 aylık gibi karnım.gecmis olsun canim hala devam ediyormu? insallah biran once gecer canim sende kurtulursun ilaclardan
cok gecmis olsun canim benimİnşaallah canım,evet devam ediyor sanki 6 aylık gibi karnım.
Çok sagol canım,senin hamileligin bana yoldaş oldu iyikide hamilesin.çok seviniyorum hak ediyorsun yaşadıklarından ötürü.kızmı yada erkekmi olsun istiyorsunuz tabiki önce saglıklı olması.Benim iki oglum var annemler birde kızın olsun tadından yenmez diyor:)))ama benim için fark etmez saglıklı olsunlar miniklerimizcok gecmis olsun canim benim
İnşallah cnm senin gbi bende çok agliyorum kimseye belli etmiyorum ama çok üzülüyorum hep dua ediyorum bende ins güzel sonuçlar alırımAmeliyatin üzerinden 1,5 sene geçti inan boyutları hatırlamıyorum ama durum çok kötüydü. Ameliyat olmazsan hayatı tehlikeye sebep olabileceği ni söylediler. Hala kistim var ,bir yumurtaligim calismaz durumda şuan ama doktorum boyutunu söylemiyor. Çünkü ben çok ağlıyorum ve mafoluyorum o yüzden artık söylemiyor. Umarım mucizen olur :)
Maaşallah,benim çocuklarımda tıpkı baba bana benzeyen yok belki bu benzermi acabaoyle bisey yok canim cunku benim oglum babasinin kopyasi resmenbana hic benzemiyor benden baska herkese benziyor saka bi yana babasina ve dayilarina benziyor
canim Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah bence kime benzediginin pek bir onemi yokMaaşallah,benim çocuklarımda tıpkı baba bana benzeyen yok belki bu benzermi acaba
Rabbim hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim bu hastalik insanin piskolojisinide cok etkiliyor cunku yasam kaliten dusuyor Rabbim kimseye versinAmeliyatin üzerinden 1,5 sene geçti inan boyutları hatırlamıyorum ama durum çok kötüydü. Ameliyat olmazsan hayatı tehlikeye sebep olabileceği ni söylediler. Hala kistim var ,bir yumurtaligim calismaz durumda şuan ama doktorum boyutunu söylemiyor. Çünkü ben çok ağlıyorum ve mafoluyorum o yüzden artık söylemiyor. Umarım mucizen olur :)
cok gecmis olsun canim, kendiliginden hamile kalma sansi tamamen endonun kacinci evrede olduguna ve tam olarak hangi bolgede olmasina bagli, sana tavsiyem beklemeden zaman kaybetmeden doktora git bu hastalik hergun ilerleyen bir hastalik malesefArkadaslar endolular kaciniz dogal kendiliginden hamile kaldiniz ben de bu dertten muzdaribim zor durumdayim korkunç derecede agrilarim oluyo bes aydir evliyim çocuk da olmadi daha
merhaba kizlar nasilsiniz?Kojol canim gectimi bulantilarin biraz?
malesef canim dogal yolla degil benim 3. ameliyatimda doktorum tuplerimi kapadi o yuzden normal yolla hamile kalmam imkansiz ama Allahin izniyle icsi yontemiyle ikinci yavruma hamileyim insallah..Cnm dogal yolla mi hamilr kaldin agrilarin var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?