Cıktı cnm negatifvaliente canim ne yaptin test sonucun ne cikti? merak ettim seni
Cıktı cnm negatif
canim gecmis olsun benimde ilk tup bebek denememde yumurtalarim dollenmemisti sonrasinda icsi denedik ve 4 yumurtam olmustu sadece biri dollenmisti ogluma oyle kavustum suandada elhamdulillah yine icsi yaptik ve cok sukur yine hamileyim Rabbim insallah sanada nasip etsinkızlar merhaba;1 ay önce tüp bebek denedik yumurtalar döllenmediği için tedavim yarıda kaldı 1 ay bal çörekotu tarcın sogan kuru denemiştim fakat bu kist yumurta kalitesini etkilediği için döllenmedi bana onerebileceginiz farklı kürler varmı ve bu ara kistim agrı yapıyor sizler nasıl bas ediyorsunuz.(buarada bir kere laparoskopı oldum) tesekkürler
Hayırlı olsun canim .Ne yaptığını anlayamadım açıklar misin. Darısı inşallah basimizacanim gecmis olsun benimde ilk tup bebek denememde yumurtalarim dollenmemisti sonrasinda icsi denedik ve 4 yumurtam olmustu sadece biri dollenmisti ogluma oyle kavustum suandada elhamdulillah yine icsi yaptik ve cok sukur yine hamileyim Rabbim insallah sanada nasip etsin
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy okadar sevindimki anlatamam Allahımın bir daha mücizesi hamd olsun yarabbi yüzünü güldürdü kendim gibi sevindim Allah devamını getirsin sanada ,bebegine saglık sıhhat versin yaradan.inanıyorumki Allah'ım olderse olmayan yere can verir maaşallah hayırlı olsun canımKojol ve valiente cok tesekur ederim canlar Allahima sukurler olsun hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah
bu arada kusura bakmayin cevap yazamadim burda tatil olunca bizde belcikaya akraba ziyaretine gitmistik, cumadan beri heryer kapaliydi test almamistim anca bugun yaptirabildim :)
Cnm ya cokkkk sevndm cnm yaaa inana okadar sevindimki sanki kendm hamıle kalmıs gbıyım:)banada benim gibilerede oyle bi umut oldunki inana bu hastalk yuzumden artk hıc ınancm kalmamıstı..ama simdi ufakta olsa bi umut oldu cnm ya..allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsin cnm..bılıorm belkı daha once sordum ama ınan herkese sora sora karstırıom bi kac sorum olcak canm sana...ne tedavıler gordun?amelıyat oldunmı?dogum kontrol hapı menepoz iğnesi vs. Kullandnmı?bide kistin kac taneydi cnmm?ozur dılerm cok aoru aordum ama ınan heyecanlandm:)ve cok mutlu oldm:)Kojol ve valiente cok tesekur ederim canlar Allahima sukurler olsun hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah
bu arada kusura bakmayin cevap yazamadim burda tatil olunca bizde belcikaya akraba ziyaretine gitmistik, cumadan beri heryer kapaliydi test almamistim anca bugun yaptirabildim :)
Amin canim cok tesekurler Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah evet Rabbim ol derse oluyor, bu defa acikcasi cok saskinim cunku kendime hic dikkat edemedim oglumu surekli kucagima aldim ki oglum 15 kilo suan, yatili misafirim geldi 3 gun boyunca gece 3te 4te yatiyodum sabah 8 de kalkiyodum, sonra gezmeye taa 350 km yol gittik sadece ilk 3 gun biraz dikkat etmeye calistim onun disinda inanki transferimi bile unuttum :) yani tam bir mucize Rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almayida nasip etsin insallahAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy okadar sevindimki anlatamam Allahımın bir daha mücizesi hamd olsun yarabbi yüzünü güldürdü kendim gibi sevindim Allah devamını getirsin sanada ,bebegine saglık sıhhat versin yaradan.inanıyorumki Allah'ım olderse olmayan yere can verir maaşallah hayırlı olsun canım
Doktora sordum mikroenjeksiyonmu diye evet dedi ama ne boleyim sanirim sende ondan bahsediyorsun.gercekten cok zor allah tum isteyenlere tez nasip etsin hamis anneler bizlerede dua edin lutfencanim gecmis olsun benimde ilk tup bebek denememde yumurtalarim dollenmemisti sonrasinda icsi denedik ve 4 yumurtam olmustu sadece biri dollenmisti ogluma oyle kavustum suandada elhamdulillah yine icsi yaptik ve cok sukur yine hamileyim Rabbim insallah sanada nasip etsin
estafurullah canim benim kafana takilan herseyi sor tabiki elimden geldigince anlatirim insallah benim tam olarak 6 bucuk yil once basladi bu hastaligim daha dogrusu ben o zaman farkina vardim hamile kalamiyordum ve adet oldugumda dayanilmaz agri cekiyodum hastaligimin ne oldugunu tam anlayamadilar ilk basta pco ( polikistikover) dediler cunku cok sayida kistlerim vardi sonra laparoskopie yapildi ve 4. seviyede yani asiri ilerlemis endo. oldugu ortaya cikti o kadar ilerlemistiki yumurtaliklarimdaki kistleri birak bagarsaklarimda bile var 2. ameliyatta kistleri aldilar ama (bagarsaklarimdakilere dokunmadilar) ve endoyu yaktilar yine hamile kalamadim ve 6 ay sonra kistler geri geldiCnm ya cokkkk sevndm cnm yaaa inana okadar sevindimki sanki kendm hamıle kalmıs gbıyım:)banada benim gibilerede oyle bi umut oldunki inana bu hastalk yuzumden artk hıc ınancm kalmamıstı..ama simdi ufakta olsa bi umut oldu cnm ya..allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsin cnm..bılıorm belkı daha once sordum ama ınan herkese sora sora karstırıom bi kac sorum olcak canm sana...ne tedavıler gordun?amelıyat oldunmı?dogum kontrol hapı menepoz iğnesi vs. Kullandnmı?bide kistin kac taneydi cnmm?ozur dılerm cok aoru aordum ama ınan heyecanlandm:)ve cok mutlu oldm:)
evet canim ayni sey, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah umudunu kaybetme bol bol dua et ben ogluma 5yillik tedavilerden sonra kavustumDoktora sordum mikroenjeksiyonmu diye evet dedi ama ne boleyim sanirim sende ondan bahsediyorsun.gercekten cok zor allah tum isteyenlere tez nasip etsin hamis anneler bizlerede dua edin lutfen
Geçmiş olsun cnm senin kistler kac cmdi ameliyat tan önce birde tüp bebek tedavisine basladiginda nasl bir tedavi uyguladilarkızlar merhaba;1 ay önce tüp bebek denedik yumurtalar döllenmediği için tedavim yarıda kaldı 1 ay bal çörekotu tarcın sogan kuru denemiştim fakat bu kist yumurta kalitesini etkilediği için döllenmedi bana onerebileceginiz farklı kürler varmı ve bu ara kistim agrı yapıyor sizler nasıl bas ediyorsunuz.(buarada bir kere laparoskopı oldum) tesekkürler
Cnm bnde seninle ayni durumdaym kistlerm 5.5 ve 6 cm ben direk tüp bebek tedavisine başladım acba şansım cokmu düşük bilmiyorum bide mikroenjeksyn isteyncemi yapıyorlar özel hastndmi yaptrdnestafurullah canim benim kafana takilan herseyi sor tabiki elimden geldigince anlatirim insallah benim tam olarak 6 bucuk yil once basladi bu hastaligim daha dogrusu ben o zaman farkina vardim hamile kalamiyordum ve adet oldugumda dayanilmaz agri cekiyodum hastaligimin ne oldugunu tam anlayamadilar ilk basta pco ( polikistikover) dediler cunku cok sayida kistlerim vardi sonra laparoskopie yapildi ve 4. seviyede yani asiri ilerlemis endo. oldugu ortaya cikti o kadar ilerlemistiki yumurtaliklarimdaki kistleri birak bagarsaklarimda bile var 2. ameliyatta kistleri aldilar ama (bagarsaklarimdakilere dokunmadilar) ve endoyu yaktilar yine hamile kalamadim ve 6 ay sonra kistler geri geldi4 asilama yapildi sonuc negatifti sonra bir ameliyat daha yaptilar tikanip sisen tuplerimi kapattilar sonra 3 ay lukrin depotla menepoza soktular ilk tup bebek tedavisi denediler ve 7 yumurtadan hic biri dollenmedi ve tedavi yarida kaldi sonra benim dr bile artik vazgec senin yumurtalarin bozuk dedi bense %1 sansim bile olsa vazgecmeyecegim dedim son olarak icsi yani mikroenjeksiyon yaptilar oncesinde 2 ay daha menepoza soktular 4 yumurtam olmustu ve sadece 1 tane dollendi oda suan 22 aylik dunya tatlisi yavrum oldu Elhamdulillah..
bu tedaviler 5 yil surdu yani ogluma 5 yil sonra kavustum ve sadece %20 hamile kalma sansim vardi.. ben her zaman diyorum ben bu hastalikla hamile kaldiysam herkesin olur mutlaka yeterki Rabbim versin
bu arada cok tesekurler guzel dileklerin icin Rabbim en kisa zamanda sanada hayirlisiyla nasip etsin insallah..
Geçmiş olsun cnm senin kistler kac cmdi ameliyat tan önce birde tüp bebek tedavisine basladiginda nasl bir tedavi uyguladilar
Cnm senin kistin küçük benmki 5.5 ve 6 cm her iki tarfta ameliyat olmadm yumurtalklarma zarar vermesinler dye şuan tüp bebek tedavisine başladım uzun protoklle sen ümidini kaybetme benm agrilarmda her ay hastnelk olyrm seninki gibi dayanlcak gbi değil inşallah rabbim bizimde dualrmzi kabul etcek dua etmeyi bırakmaCanim ameliyattan once 5cmdi laparoskopi yapildi bagirsaklara falan yapismisti.ama 6ay gecmedenbtekrarladi duzgunbtemizlenmedigi icin.kasim ayindada kisa protokolle tup bebege basladim opudan 1gun sonra dollenme olusmadi yarida kaldi.simdi dr 3 ay yasmin verdi sonra tekrar deneyelim dedi.buarada genetik test yapildi onlarda temiz cikti zaten bence kistler yumurta kalitesini bozuyor ve ben cok uzuluyorum.cunku yine adet sonrasi belim kopuyor agridan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?