amin canım, aynen benim de öyle böyle derken psikolojim bozuldu. ne zamanki tüp bebek kararı aldık rahatladım. en azından elimden geleni yapmış olacağım :)
inşallah güzel haberler veririm sana buradan :)
Canım bence sen doktorunu değiştir durumumuz zaten sıkıntılı birde böyle en kötüyü sunması çok saçma daha önceki ameliyatlarda tekrarlamasının sebebi hamileliğin olmaması bütün doktorların dediği bu kistin tek tedavisi hamilelik okuduğuma göre emzirme dönemindede bazı hormonlar baskılandığı için o zamanda büyümüyormuş
Canim oncelikle gecmis olsun Rabbim su mubarek gunun hatrina sifa versin insallah canim ben hollandada yasiyorum canim ama inanki Turkiyedeki tedavi doktorlar daha iyi benim 4. seviyede ilerlemis endoyu anlamalari nerdeyse 2 yil surdu dusun artik..
bende bu hastalik yuzunden sol tupumu ve sol yumurtaligimin yarisini kaybettim doktor beni 4 asilamadan sonralucrin depot diye bir igneyle gecici menepoza soktu 3 ay onu kullandim sonra bir tup bebek denemesi yapildi 7 yumurta toplandi ve hic biri dollenmedi .. sonra 2 ay yine lucrin depot kullandim en son 16 nisanda vuruldu igne hic adet gormeden 16 mayista direk 1 hafta gunluk lucrin kullandim ve 22 mayista kontrole gittim doktor gonal-f de basla dedi 2 haziranda opu oldu bu arada ben hep gunluk hayatima devam ettim sadece 4 yumurta toplandi 1 tanesi icsi yontemiyle dollendi 5 hazirandada transfer yapildi ilk 3 gun evde dinlendim ama ev islerimide yaptim sadece biraz dikkat ettim agir kaldirmadim fazla kendimi yormadim vs..
ama 4. gun pazara felan gittim dusun evde yatip stres yapmadim 5. gun ise basladim ben bu arada creste cocuk bakicisiyim
20 haziranda test gunumdu cok sukur pozitifti benim son sansimda..
ben agrilarim icin endometriozis diyeti ve plates yapmistim ise yaramisti bende morfin haplari kullaniyodum agrilar icinyinede ise yaramiyodu diyet yaptigimda sadece normal agrikesici kullaniyodum ise yariyodu onu dene agrilarina iyi gelir Rabbim sifa versin seni doktorun gecici menepoza sokmadimi? kistlerin kuculmesi icin felan..
Allah razi olsun senden mirjam bana ve benim gibilere umut oldum Rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin saglikli bir sekilde . Bende isvicredeyim ama tedaviye tr gidocem burda memnun kalmadim birdaha denicem . 4 yumurtadan 1 tanesi dölendi ve tutu demek Rabbim ol derse olurmus bir iki 3 fark etmiYor demeki . sentedavini holandada yapdin demek ?
Simdik kendine dikkat et kendini yorma 5 sene uzun süre bende bir o kadar 7 senedir bekliYorum Rabbim isallah nasip eder tüm isteyenle versinnn bazen olmicak diOrum umutsuzlaga kapiliyorum
hissettikleri cok normal simdiye kadar kac yumurta gelismis ?
bugün sordum20 tane yumurtam gelişmiş. bakalım kaliteleri nasıl?
En geç çarşamba OPU var.
Canim umut veriyon bana benim doktorumu degistirmem mumkun degil cunku bu hastanenin en iyi doktoru canim simdiye bu doktora ulasmak icin bi suru doktor degistirdim en son bundan onceki jinekologum bu adamin hastanenin en iyisi oldugunu ve ameliyatlarimi onun yapmasinin daha iyi olcagini soyledi adam sadece umut vermek istemiyormus herzaman her seyin en kotusunu soyluyor birde erkek oldugu icin kadinlarin hislerinden anlamiyor :)
Canım umut vermek için söylemiyorum kisti öğrendiğimden beri prof dr ların videolarını seyrettim hepsi aynı şeyi söylüyor bu kistin tek tedavisi hamilelik diyorlarsen kisti falan boşver artık hamileliğin tadını çıkar benim bu ayki adet kanında o kadar çok pıhtılı kan geliyorher lavoboya oturduğumda parça parça dökülüyorlar içimden keşke kistlerde böyle atılsa da içim temizlense sen adet görürkende böyle oluyormuydu gördüklerim sadece rahim tabakasımı sadece:26::26:
selammmm canım nasılsın bebekinnn nasıl iyimisinizzzzz varmı mide bulantısı falan filannn iyi gidiyormu maşallah bebeği büyütmüşsün
ayol benim kadar olmuş artıkkkk annesi rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinn yavrunuuu
a.slm canim cok rabbime cok iyiyim bebegimde iyi sanirim cok garip benim fazla bulantim yok sadece aksamlari biraz bulaniyo bazi seyleri yiyemiyorum mesela tavuk.kepekli ekmek.yumurta vs.. Ama ona ragmen allaha sukur cok iyiyim sen ne yaptin basladinmi ignelere 18 temmuzda baslayacaktin ne yaptin rabbim kolaylikla gecirmeyi nasip etsin bu sikintili sureyi ve sonundada hayirli saglikli evlatlar versin insallah canim..
amannn iyi olunda bebeğinle olsun o kadar canım yaa olsunda hamile olduğunu hissettirsin bebiş sanaaaa dimi dur bakayımmm annesinin nazlısı bakalım ilerki günlerde ne yapacak bu arada iyiki bulantın yok darısı başıma sana da bebeğinede maşallah iyi yapıyor bak annesini okadarda üzmüyorrr
başladım canımm bugün 4.günüm olacak pazartesi kontrole gidecem bakayım kaç günde gelişiyor yumurtalarım amann sağlıklı olsun da rabbim bu ramaznın hürmetine olanlarınkine onlara bağışlasın sağlıkla benim gibi olmayanlarada en kısa zamanda sğlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
mrb bugün iğnemin 5.günü doktora gittim sağ tarafta kistimin olduğu yerde hiç yumurtam yok ama solda 3 tane yumurtam var 1i 10mm diğer ikiisi 6mm çok az geldi banaaaaa sizce daha oluşurmu yumurta mirjam kız sen bilirsin ne düşünüyorsun
Psikoyaman neler yaptın oldun mu operasyon :26::26:
yok canım yaa burda tekrar yaptırdım o testi bu defa daha da yüksek çıktı( aradım dr. bana ege tıpdan bir dr.u tavsiye etti. hatta bu dr Türkiyede tüp bebeği ilk deneyen doktormuş. bakalım 30 temmuza randevu verdi. bir de ona görünücem sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz. şu mübarek günlerde eksik etmeyin dualarınızı ... kötü huylu çıkmasından çok korkuyorum.... keşke bi mucize olsa ve deselrki opersayona gerek yok haydi başlayalık tüp bebeğe ah ahhh...
geçmiş olsun allah şifa versin canım ya sende kendine dikkat etselam canim kusura bakma kac gundur bakamadim hic kayinvalidem cok hasta kac gundur sabah yataktan cikiyom gidiyom gece 2-3 gibi anca eve geliyorum ve inan yataga kendimi zor atiyorum bugunde isteyim dedim bi bakayim..
sen hangi igneleri kullaniyosun yani gonal-f e basladinmi ? kiz daha 5.gun cok erken ben gonal-fi tam 8 gun kullandim ondan once 1 hafta lucrinin gunlugunu kullandim bu arada sorun yapma kendine stres yapma 3 yumurta bile olsa uzulme moralini hep yuksek tut unutma benim sadece 1 yumurtam dollendi ve hamile kaldim Rabbim ol deyince oluyor canim Rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberler verecen bize ben inaniyorum..
geçmiş olsun allah şifa versin canım ya sende kendine dikkat et
ya bu tedavi şekliyle insan herşyi arıyor sorun ediyor iğnemin 4.günüydü 3 tane çıktı sadece solda sağda hiç yoktu 3ü döllense valla 3üünüde istiycem doktordan
ama rabbim hayırlısıysa nasip etsin herşeyin baaşı sağlık menogon kullanıyorummm
yok canım yaa burda tekrar yaptırdım o testi bu defa daha da yüksek çıktı( aradım dr. bana ege tıpdan bir dr.u tavsiye etti. hatta bu dr Türkiyede tüp bebeği ilk deneyen doktormuş. bakalım 30 temmuza randevu verdi. bir de ona görünücem sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz. şu mübarek günlerde eksik etmeyin dualarınızı ... kötü huylu çıkmasından çok korkuyorum.... keşke bi mucize olsa ve deselrki opersayona gerek yok haydi başlayalık tüp bebeğe ah ahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?