Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

amin canım, aynen benim de öyle böyle derken psikolojim bozuldu. ne zamanki tüp bebek kararı aldık rahatladım. en azından elimden geleni yapmış olacağım :)

inşallah güzel haberler veririm sana buradan :)

İnşallah canım bu kisti taşıyan kişilerde ne kadar çok pozitif sonuç görürsem o kadar çok umutlanıyorum

Canim umut veriyon bana benim doktorumu degistirmem mumkun degil cunku bu hastanenin en iyi doktoru canim simdiye bu doktora ulasmak icin bi suru doktor degistirdim en son bundan onceki jinekologum bu adamin hastanenin en iyisi oldugunu ve ameliyatlarimi onun yapmasinin daha iyi olcagini soyledi adam sadece umut vermek istemiyormus herzaman her seyin en kotusunu soyluyor birde erkek oldugu icin kadinlarin hislerinden anlamiyor :)

Allah razi olsun senden mirjam bana ve benim gibilere umut oldum Rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin saglikli bir sekilde . Bende isvicredeyim ama tedaviye tr gidocem burda memnun kalmadim birdaha denicem . 4 yumurtadan 1 tanesi dölendi ve tutu demek Rabbim ol derse olurmus bir iki 3 fark etmiYor demeki . sentedavini holandada yapdin demek ?

Simdik kendine dikkat et kendini yorma 5 sene uzun süre bende bir o kadar 7 senedir bekliYorum Rabbim isallah nasip eder tüm isteyenle versinnn bazen olmicak diOrum umutsuzlaga kapiliyorum

Canim Allah razi olsun guzel dilerin icin Rabbim sana ve evlat hasretiyle yanan herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah.. bende bu defa tutmasaydi Turkiyeye gidecektim hatta istanbulda fertijin diye bir merkezle bile gorusmustum su televizyonda cikan doktor varya seval tasdemir onla gorusmustum ama tabi ne doktoru ne merkezi tanimiyorum baska yerlerede bakiyodum senin gibi bende..
Rabbime sukurler olsun gerek kalmadi senin ne kadar yumurtan gelisiyor denemelerde? benim her seferinde ilacin dozunu artiriyolardi ve her seferinde daha az yumurta gelisiyodu..
umutsuzluga kapilman cok normal ben 5 yildir her gittigimde kotu haber aliyodum piskolojim bile bozulmustu piskolojik tedavide gordum Rabbim dusmanima bile yasatmasin bu durumu.. bu durumda olanlarda Mevlam sifa versin insallah..

bugün sordum 20 tane yumurtam gelişmiş. bakalım kaliteleri nasıl?

En geç çarşamba OPU var.

Hayirli olsun canim Masallah cok iyi insallah hepsi kalitelidir Rabbim ayirli vede saglikli evlatlar versin..

Canım umut vermek için söylemiyorum kisti öğrendiğimden beri prof dr ların videolarını seyrettim hepsi aynı şeyi söylüyor bu kistin tek tedavisi hamilelik diyorlar sen kisti falan boşver artık hamileliğin tadını çıkar benim bu ayki adet kanında o kadar çok pıhtılı kan geliyorher lavoboya oturduğumda parça parça dökülüyorlar içimden keşke kistlerde böyle atılsa da içim temizlense sen adet görürkende böyle oluyormuydu gördüklerim sadece rahim tabakasımı sadece:26::26:

evet canim adet gorurken benimde oyle oluyordu hatta doktora diyodum heralde benim rahim curudu et parcalari geliyor ama normalmis..
insallah dedigin gibi hamilelikle bu kabus biter..

selammmm canım nasılsın bebekinnn nasıl iyimisinizzzzz varmı mide bulantısı falan filannn iyi gidiyormu maşallah bebeği büyütmüşsün
ayol benim kadar olmuş artıkkkk annesi rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinn yavrunuuu

A.slm canim cok Rabbime cok iyiyim bebegimde iyi sanirim cok garip benim fazla bulantim yok sadece aksamlari biraz bulaniyo bazi seyleri yiyemiyorum mesela tavuk.kepekli ekmek.yumurta vs.. ama ona ragmen Allaha sukur cok iyiyim sen ne yaptin basladinmi ignelere 18 temmuzda baslayacaktin ne yaptin Rabbim kolaylikla gecirmeyi nasip etsin bu sikintili sureyi ve sonundada hayirli saglikli evlatlar versin insallah canim..

amannn iyi olunda bebeğinle olsun o kadar canım yaa olsunda hamile olduğunu hissettirsin bebiş sanaaaa dimi dur bakayımmm annesinin nazlısı bakalım ilerki günlerde ne yapacak bu arada iyiki bulantın yok darısı başıma sana da bebeğinede maşallah iyi yapıyor bak annesini okadarda üzmüyorrr
başladım canımm bugün 4.günüm olacak pazartesi kontrole gidecem bakayım kaç günde gelişiyor yumurtalarım amann sağlıklı olsun da rabbim bu ramaznın hürmetine olanlarınkine onlara bağışlasın sağlıkla benim gibi olmayanlarada en kısa zamanda sğlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

amiiiiinnnnnn

mrb bugün iğnemin 5.günü doktora gittim sağ tarafta kistimin olduğu yerde hiç yumurtam yok ama solda 3 tane yumurtam var 1i 10mm diğer ikiisi 6mm çok az geldi banaaaaa sizce daha oluşurmu yumurta mirjam kız sen bilirsin ne düşünüyorsun

selam canim kusura bakma kac gundur bakamadim hic kayinvalidem cok hasta kac gundur sabah yataktan cikiyom gidiyom gece 2-3 gibi anca eve geliyorum ve inan yataga kendimi zor atiyorum bugunde isteyim dedim bi bakayim..
sen hangi igneleri kullaniyosun yani gonal-f e basladinmi ? kiz daha 5.gun cok erken ben gonal-fi tam 8 gun kullandim ondan once 1 hafta lucrinin gunlugunu kullandim bu arada sorun yapma kendine stres yapma 3 yumurta bile olsa uzulme moralini hep yuksek tut unutma benim sadece 1 yumurtam dollendi ve hamile kaldim Rabbim ol deyince oluyor canim Rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberler verecen bize ben inaniyorum..

Psikoyaman neler yaptın oldun mu operasyon :26::26:

yok canım yaa burda tekrar yaptırdım o testi bu defa daha da yüksek çıktı( aradım dr. bana ege tıpdan bir dr.u tavsiye etti. hatta bu dr Türkiyede tüp bebeği ilk deneyen doktormuş. bakalım 30 temmuza randevu verdi. bir de ona görünücem sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz. şu mübarek günlerde eksik etmeyin dualarınızı ... kötü huylu çıkmasından çok korkuyorum.... keşke bi mucize olsa ve deselrki opersayona gerek yok haydi başlayalık tüp bebeğe ah ahhh...

Rabbim sifa versin insallah canim bu hastalik cok can sikici bir hastalik ama simdiye kadar gittigim hic bir doktor bu kistlerin kotu huylu olma olasiligi oldugunu soylemedi canim uzulme su mubarek gunler hatrina insallah Rabbim yardim eder ve insallah kotu bisey cikmaz...

geçmiş olsun allah şifa versin canım ya sende kendine dikkat et
ya bu tedavi şekliyle insan herşyi arıyor sorun ediyor iğnemin 4.günüydü 3 tane çıktı sadece solda sağda hiç yoktu 3ü döllense valla 3üünüde istiycem doktordan
ama rabbim hayırlısıysa nasip etsin herşeyin baaşı sağlık menogon kullanıyorummm

sagol canim cok sukur bugun daha iyi..
kullandigin igneler yuzunden herseyi sorun yapar hale geliyo insan ama sen rahat ol canim bak dedigin gibi 3 yumurtanin ucude dollense yeter sana kafana biseyi takma rahat olmaya calis baska seylerle ilgilen ne bileyim hobbylerin felan varsa onlarla ilgilen hosuna giden seyler yap oyle seyler iyi geliyor yoksa evde surekli tedaviyi dusunmek kafayi yediriyor insana..
Rabbim insallah su mubarek gun hatrina yuzunu guldursun canim..

Hangi test bu bana sadece ca 125 yapılmıştı sınır 35 dü benim 34 çıkmıştı ama aradan neredeyse bir sene geçti bende bunun yükselmesinden korkuyorum:26::26: senden parça falan alıp incelemeye mi gönderdiler ege tıp dediğin ege ünüversitesi tıp fakültesi mi bahsettiğin doktorun ismi ne ben bu konuları araştırırken sitenin kenarında sürekli reklam yapan bir doktor vardı çikolata kistini en iyi ameliyat yapanlardanmış adı fatih şendağ bende açığa dönerse izmirde teyzem var o ilgilenir diye bu kişiyi düşündüm eşime telefonda 8000 liradan bahsetmiş sadece kendine çok pahalı gelmişti sonra vazgeçmiştim izmire gitmekten üzülme hepimizin durumu aynı ben diğer çikolata kisti formunda bir yazı paylaşmıştım bir kısmı şöyleydi Açık ameliyat artık bir tıp hatasıdır ....Dünyada çikolata kisti konusunda bir duayen kabul edilen Fransız doktor Prof. Dr. Arnaud Watties, Türkiye'ye geldi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Endometriosis Course'a, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci'nin davetlisi olarak katılan Strazburg Avrupa Endoskopi Okulu Yöneticisi Watties; çikolata kistlerini anlattı:

-Çikolata kisti; kadının profesyonel, cinsel ve günlük hayatını etkiler. Kısırlığa neden olabilir. Bu yüzden tanısının konulması ve tedaviye bir an önce başlanması çok önemlidir.
-Küçük bir bağlantı olsa da, bu kistin kansere dönüşmeyeceğini söyleyebiliriz.
-Çikolata kisti olan hastanın ille ağrısı olacak diye bir şey yoktur; ağrısı olmayanda da görülebilir. Çoğunlukla doğumla geçer ama üç çocuğu olanda da görülebilir kötü huylu olmasından korkma inşallah tahlilerin temiz gelir doktordan gelince sonucunu bildir doktorun neler söylediy:26::26:inide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…