aynen öyle canlar, aşırı derecede yumurta oluşuyor vücutta ve toplandıktan sonra yumurtalar oluşmaya devam ediyor. allah kimsenin başına vermesin
canım boşver bozma moralini, ben de seninle aynı durumdayım ilk başta üzüldüm ben o kadar iğneyi boşuna mı vurdum kendime diye, ama demek ki biraz daha zaman var önümüzde, biz elimizden geleni yapıyoruz ama yukarıdaki zamanı gelmedi dedikçe olmuyor işte
canım demekki doğruyu bilmişimmm
bendede 4 yumurta var hiç gelişmedi çok para verdim ama bu üğnelre ama gelişmedi dozu azmış şimdi aklı başına gelmiş hemşireninnn off moralim halen dahi bozuk ama hayırlısı ne diyeyim sen arasaydın bu arad hangi iğneyi kullandın dozu nasılsı
rahim kalınlığın progesteron nasıldı
canım ben ilk 4 gün puregon kullandım 300 sonra git gide düştük, bir de yanında bir iğne daha kullandım aralıklı olarak ama adı aklıma gelmedi şimdi bir türlü
rahim kalınlığı ve progeston konusunda bir şey demedi doktor her seferinde gayet iyi dediler ben de sormadım
sen ne kullandın, tedavinin sonuna geldiğinde mi anladılar dozun düşük olduğunu?
slmmmm gittim geldim yumurtalarım 4gün içinde biri 1 mm büyümüş diğer 3ü 3 mm büyümüş 13mmlik 1 yumurtam 11mmlik 3 yumurtam var toplamda 4 yumurtam var rahim kalınlığımda iyi hazır yani progesteronda 35 tedavim ertelenebilirrrrr moralimmm bozuk ya okadar iğna ilaç boşa gidecekkk
allah ikinizi dahada iyi etsinnnn amin
canim moralini bozma olumlu dusunki olumlu olsun Rabbim yardim eder insallah ve tedavin ertelenmez ne zaman yeniden gidecen?
canım aldığım ilaçlara vücudum aşırı tepki verdi, yaklaşık 36 saat boyunca ateşim hiç düşmedi. bunun dışında çok da ağrım vardı. bugün rahat rahat nefes alabilmeye başladım.
şimdi ayrıca bir tedavi daha görüp bebeğimle eve döneceğimbakalım kaç tanesi dondurulabilecek.
doktorumun benim durumumda en çok korktuğu kistlerimden dolayı ve ameliyattan dolayı yumurtalarımın kaliteli olmayacağıydı ama çok şükür bu aşamayı geçtik gibi. Cuma çok iyi kalite embriyolarınız var biz size kaç adet donduracağımızı haber vereceğiz dediler ama bişi sölemediler.
pazartesi güünü bakalım doktor ne diyorrr hiç bilmiyorum güzel düşünüyorumda canım ama işte güzel olmadı hayırlısı buymuş demek ki
hayirlisi tabi canim ama benim hala umidim var sen fazla stres yapma kendine cunku benim tanidigim bir arkadasinda 2 yumurtasi 11mm idi ve simdi 9 yasinda ikizleri var o yuzden dua et canim sen elinden gelen hersyi yaptin gerisi Allaha kaldi Rabbim sonucunu guzel eylesin insallah..
amin canım herşeyin hayırlısı dua ediyorum sen iki canlısın bebeğinle birlikte dua edin ne olur
kız selam söyle bebeğine bendennnn
A.slm teyzesi :) Rabbim insallah yuzunu guldurur canim bende yasadigim icin ayni seyleri suanki korkularini endiselerini gayet iyi anliyorum canim Rabbim su mubarek gunler hatrina yuzunu guldursun ve hayirli saglikli evlatlar versin canim inanki halime oldugumu ogrendigim gunden beri oturup kalkip evlat hasreti ceken herkese nasip eyle diye surekli dua ediyorum Rabbim hic bir yuvayi bos birakmasin!!!
amin canım allah razı olsun hepimiz için artık hakkımızda hayırlısı olanlara allah bağışlasın ben ve benim gibilerede rabbim en kısa zamanda nasip etsinnn
yaşayan çeken bilir kimisi hemen evlendiği gibi hamile kalır o bu durumu anlayamaz ancak yaşayan bilir biz birbrimizden anlarız mirjam canım progesteron 35 ise iyimi ne işe yarıyor
canim benim gece yarisi aklima geldin uyku tutmadi kalkip bir bakayim dedim :) evet canim biz birbirimizden anlariz benim piskolojim bozuldugunda piskologa gitmistim bana ne istersin diye sordugun ben normal olmak istiyorum demistim normal bir kadin gibi hamile kalabilmek istiyorum demistim..
o zamanlar tek istedigim normal olabilmekti Rabbim bizide boyle sinav yapiyor iste..
bu arada progesteron hakkinda pek bir bilgim yok bana boyle bir test felan yapilmadi sadece yumurtalara bakildi zamni gelince tamam opu yapalim dediler hic bir tedavimde test yapmadilar ama tek bildigim opu sonrasi hemen progesteron fitili veya jeli veriyolar alttan kullanmak icin bana fitil vermislerdi ben sadece 3 hafta kullandim ama burda gordugum kadariyla bazilari hamile kalincada devam ediyor ilk 2- veya 3 ay kullaniyor progesteron konusunda bildigim tek sey bu canim sabah gidecen demi doktora ? inanki heycanla hayirli haberlerini bekliyom insallah Rabbim yuzunu guldurur canim..
tşk canım allah razı olsun gündüz tam yazacakken elektrikler gittiiii yazdıklarımıda gönderemedim
canım demek ki okadar psikolojin bozulmuş belkide anne olamamak korkusudr şükür rabbim yüzünü güldürdü allah size bağışlasın yavrunuzuu
benim düşünmen bile duygulandırdı beni çok teşekkür ederim
e2 taalilim 263 çıktı yumurtalar 3 günde bir 1mm büyüyor şimdiki boyutlar 2 tane 14mm 1 tane 15mm diğeri 16 mm rahim kalınlığı 13mm
e2 talilim nasıl
aminnnn dua et ne olur bebeğinle birlikte edin ama oda amin desinnn
tşk canım allah razı olsun gündüz tam yazacakken elektrikler gittiiii yazdıklarımıda gönderemedim
canım demek ki okadar psikolojin bozulmuş belkide anne olamamak korkusudr şükür rabbim yüzünü güldürdü allah size bağışlasın yavrunuzuu
benim düşünmen bile duygulandırdı beni çok teşekkür ederim
e2 taalilim 263 çıktı yumurtalar 3 günde bir 1mm büyüyor şimdiki boyutlar 2 tane 14mm 1 tane 15mm diğeri 16 mm rahim kalınlığı 13mm
e2 talilim nasıl
aminnnn dua et ne olur bebeğinle birlikte edin ama oda amin desinnn
as canımmm dualrın için teşekkürler allah razı olsun kız kendini fazla yorm eğilip kalkarken bebeği rahatsız ediyorsundur şimdi bebiş diyemyor bende teyzesi olarak uyarıyorumm seni
canım bbugün kıbrısa gidiyorum dualarında bana da yer ver ne olurrr kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun dualrında beni unutma rrabbim dualrımı kabul ederse belki olur ama çok ümitsizimmmm görüşürüz canım
kızlar yarın dr.a gidiyorum bakalım ne diyecek, prof bey. inşallah sonuçlar iyi çıkar da ameliyata filan gerek kalmaz. şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum...
selam ...bendede endometrıozıs var eylulde baslıycaz tedavıye agustostada hıstereskopıyapılacak...sıze hangı protokolu uyguladılar..hangı merkezde tedavı oluyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?