Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canım benim dediğim dr. ege üni.de prof. erol tavmergen. nete bakbilirsin. Türkiyeye tüp bebeği getirmiş ilk dr.muş. ben daha tanışmadım kendisiyle sadece doktorum vasıtasıyla telefonda konuştum. ama daha sonra çevreemde ona tüp bebek yaptırmış 3 kişiyi duydum çok da memnunlar. şimdi üçününde çocuğu var. hatta birisine senin asla çocuğun olmaz demişler senelerce erol beye gitmiş. şimdi çocuğu kocaman oldu. biemiyorum artık prof olması beni rahatlatıyor sonuçta şimdiye kadar ne vakalar görmüştür. 30 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla. anlatırım ayrıntıları size de....

Benim bahsettiğim doktorda ege üniversitesinde prof ameliyat için sadece eşim konuşmuştu inşallah canım bu doktor vesile olur bu dönemi sıkıntısız geçirirsin iyi haberlerini bekliyoruz

Benim bahsettiğim doktorda ege üniversitesinde prof ameliyat için sadece eşim konuşmuştu inşallah canım bu doktor vesile olur bu dönemi sıkıntısız geçirirsin iyi haberlerini bekliyoruz

çok teşekkürler canım çok sağol. haberleri veririm burdan inşallah. bakalım bu dr.un sadece muayenesi 280 ameliyata ne diyecek merak ediyorum. ne melet hastalıkmış yahu maddi manevi çökertiyo insanı...

çok teşekkürler canım çok sağol. haberleri veririm burdan inşallah. bakalım bu dr.un sadece muayenesi 280 ameliyata ne diyecek merak ediyorum. ne melet hastalıkmış yahu maddi manevi çökertiyo insanı...

prf dr çoğu 250,300 inşallah çok uğraştırmaz da maddi manevi fazla yıpranmayız

inşallah canım elimden gelen tek şey şu mübarek günlerde dua etmek... inan herkes için dua ediyorum orucumu açmadan önce...

canım yatıp kalkıp aklıma geliyor bu kistler Allahıma bebek isteyen bu yolda tedavi görenlere anneliyi nasip etsin diye dua ediyorum bu mübarek günlerde kabul olur inşallah

canım bahsettiğin doktora bakarken kadınlar kulübünde de baya yorumu var zamanın olduğunda incele istersen

canım bahsettiğin doktora bakarken kadınlar kulübünde de baya yorumu var zamanın olduğunda incele istersen

baktım canım iyi yorum da var kötü yorumda. ama dediğim gibi çevremde tanıdığım takipli hastaları var. kötü şeyler duymadım... senin ilgili çeken bi yorum mu oldu yoksa merak ettim???

baktım canım iyi yorum da var kötü yorumda. ama dediğim gibi çevremde tanıdığım takipli hastaları var. kötü şeyler duymadım... senin ilgili çeken bi yorum mu oldu yoksa merak ettim???

sen değince biraz baktım evet iyi yorumda var kötü de ama normal bütün doktorlar hakkında böyle yorumlar yapılıyor herkesin sıkıntıları farklı farklı tedavisi pozitif olanlar iyi yorum negatif olanlar kötü yorum yapmış olabilir sadece fikir edinebilmen için incelemeni istemiştim gittiyinde gözlemlersin zaten doktor dönüşü tedavi sürecini yaz :26:inşallah ameliyat olmadan tedavin başlasın ve pozitif olsun ben kendimede hep böyle umut ediyorum

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun gidince görücez bakalım artık :)) inşallah canım dediğin gibi olur herşey. inşallah hepimiz tez amanda kavuşuruz bebişlerimize... Hayırlısıyla tabi

selam kizlar hapytobe canim ne yaptin test yaptinmi hayirli aberlerini bekliyoz..
bbbz arkadasim senin tedavin nasil gidiyor ? yumurta toplama islemi oldumu canim?

selam kizlar hapytobe canim ne yaptin test yaptinmi hayirli aberlerini bekliyoz..
bbbz arkadasim senin tedavin nasil gidiyor ? yumurta toplama islemi oldumu canim?

günaydın canım bugün kontrole gidecem son kez salı yada çarşamba yumurta toplanacak bakalım ymurtalarım ne alemde rahim kalınlığı kaç mm olmalı bilgin vsrmı canım senin kaçtı 3 gün önce benim 6.54tü ince dedi hemşire
sen nasılsın iyimisin

gunaydin canim cok sukur rabbime cok iyiyim benim rahim kalinligi konusunda bir bilgim yok doktor hic bahsetmezdi sadece hersey yolunda diyolardi hepsi bu insallah guzel haberlerle gelirsin canim haberleri yaz olurmu?

canım malesef ben o aşamaya gelemedim

salı yumurtalarım toplandı, 33 tane. ohss oldum 2. gün sonunda kendime geliyor gibi oldum sonra fenalaştım yeniden ancak kendime gelebiliyorum

benim transfer ertelendi, bebişlerim laboratuvarda :) dün 17 embriyomuz hayattaydı bugün dondurup haber vereceğiz dediler ama aramadılar zaten herkes benim etrafımda olduğundan hiçbirimiz de merak etmedik ne oldu diye :)

canim yaa gecmis olsun ohss ne demek tam olarak bilmiyorum ama kendime yeni geliyorum dedigine gore cok kotu bisey Rabbim sifa versin ama masllah 17 yumurtan dollenmis ne guzel insallah iylesince transferin yapilir ve insallah hayirli haberlerini aliriz..

gunaydin canim cok sukur rabbime cok iyiyim benim rahim kalinligi konusunda bir bilgim yok doktor hic bahsetmezdi sadece hersey yolunda diyolardi hepsi bu insallah guzel haberlerle gelirsin canim haberleri yaz olurmu?
slmmmm gittim geldim yumurtalarım 4gün içinde biri 1 mm büyümüş diğer 3ü 3 mm büyümüş 13mmlik 1 yumurtam 11mmlik 3 yumurtam var toplamda 4 yumurtam var rahim kalınlığımda iyi hazır yani progesteronda 35 tedavim ertelenebilirrrrr moralimmm bozuk ya okadar iğna ilaç boşa gidecekkk
allah ikinizi dahada iyi etsinnnn amin

olsun canım geçmiş olsun canını sıkma peki ne zamana kadar bekleyeceksin hakkında hayırlısıı olsun maşallah iyi yumurtaların varmışşş canım bende 4 tanecik küçük yumurtam oldu

canı ben geliba biraz ohss nedir biliyorum yumurtalar aşırı ilaçlara tepki gösteriyorlarmış çoalıyormuş yumurta toplansaa bile çıkıyormuşşş galiba öyleydi geçen kaptımda bu bilgiyi birazcık

aynen öyle canlar, aşırı derecede yumurta oluşuyor vücutta ve toplandıktan sonra yumurtalar oluşmaya devam ediyor. allah kimsenin başına vermesin

canım boşver bozma moralini, ben de seninle aynı durumdayım ilk başta üzüldüm ben o kadar iğneyi boşuna mı vurdum kendime diye, ama demek ki biraz daha zaman var önümüzde, biz elimizden geleni yapıyoruz ama yukarıdaki zamanı gelmedi dedikçe olmuyor işte

canım aldığım ilaçlara vücudum aşırı tepki verdi, yaklaşık 36 saat boyunca ateşim hiç düşmedi. bunun dışında çok da ağrım vardı. bugün rahat rahat nefes alabilmeye başladım.

şimdi ayrıca bir tedavi daha görüp bebeğimle eve döneceğim bakalım kaç tanesi dondurulabilecek.

doktorumun benim durumumda en çok korktuğu kistlerimden dolayı ve ameliyattan dolayı yumurtalarımın kaliteli olmayacağıydı ama çok şükür bu aşamayı geçtik gibi. Cuma çok iyi kalite embriyolarınız var biz size kaç adet donduracağımızı haber vereceğiz dediler ama bişi sölemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…