- 7 Mayıs 2013
- 154
- 2
- 118
Hangi test bu bana sadece ca 125 yapılmıştı sınır 35 dü benim 34 çıkmıştı ama aradan neredeyse bir sene geçti bende bunun yükselmesinden korkuyorum:26::26: senden parça falan alıp incelemeye mi gönderdiler ege tıp dediğin ege ünüversitesi tıp fakültesi mi bahsettiğin doktorun ismi ne ben bu konuları araştırırken sitenin kenarında sürekli reklam yapan bir doktor vardı çikolata kistini en iyi ameliyat yapanlardanmış adı fatih şendağ bende açığa dönerse izmirde teyzem var o ilgilenir diye bu kişiyi düşündüm eşime telefonda 8000 liradan bahsetmiş sadece kendine çok pahalı gelmişti sonra vazgeçmiştim izmire gitmekten üzülme hepimizin durumu aynı ben diğer çikolata kisti formunda bir yazı paylaşmıştım bir kısmı şöyleydi Açık ameliyat artık bir tıp hatasıdır ....Dünyada çikolata kisti konusunda bir duayen kabul edilen Fransız doktor Prof. Dr. Arnaud Watties, Türkiye'ye geldi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Endometriosis Course'a, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci'nin davetlisi olarak katılan Strazburg Avrupa Endoskopi Okulu Yöneticisi Watties; çikolata kistlerini anlattı:
-Çikolata kisti; kadının profesyonel, cinsel ve günlük hayatını etkiler. Kısırlığa neden olabilir. Bu yüzden tanısının konulması ve tedaviye bir an önce başlanması çok önemlidir.
-Küçük bir bağlantı olsa da, bu kistin kansere dönüşmeyeceğini söyleyebiliriz.
-Çikolata kisti olan hastanın ille ağrısı olacak diye bir şey yoktur; ağrısı olmayanda da görülebilir. Çoğunlukla doğumla geçer ama üç çocuğu olanda da görülebilir kötü huylu olmasından korkma inşallah tahlilerin temiz gelir doktordan gelince sonucunu bildir doktorun neler söylediy:26::26:inide
canım benim dediğim dr. ege üni.de prof. erol tavmergen. nete bakbilirsin. Türkiyeye tüp bebeği getirmiş ilk dr.muş. ben daha tanışmadım kendisiyle sadece doktorum vasıtasıyla telefonda konuştum. ama daha sonra çevreemde ona tüp bebek yaptırmış 3 kişiyi duydum çok da memnunlar. şimdi üçününde çocuğu var. hatta birisine senin asla çocuğun olmaz demişler senelerce erol beye gitmiş. şimdi çocuğu kocaman oldu. biemiyorum artık prof olması beni rahatlatıyor sonuçta şimdiye kadar ne vakalar görmüştür. 30 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla. anlatırım ayrıntıları size de....
Benim bahsettiğim doktorda ege üniversitesinde prof ameliyat için sadece eşim konuşmuştu inşallah canım bu doktor vesile olur bu dönemi sıkıntısız geçirirsin iyi haberlerini bekliyoruz
çok teşekkürler canım çok sağol. haberleri veririm burdan inşallah. bakalım bu dr.un sadece muayenesi 280 ameliyata ne diyecek merak ediyorum. ne melet hastalıkmış yahu maddi manevi çökertiyo insanı...
prf dr çoğu 250,300 inşallah çok uğraştırmaz da maddi manevi fazla yıpranmayız
inşallah canım elimden gelen tek şey şu mübarek günlerde dua etmek... inan herkes için dua ediyorum orucumu açmadan önce...
canım bahsettiğin doktora bakarken kadınlar kulübünde de baya yorumu var zamanın olduğunda incele istersen
baktım canım iyi yorum da var kötü yorumda. ama dediğim gibi çevremde tanıdığım takipli hastaları var. kötü şeyler duymadım... senin ilgili çeken bi yorum mu oldu yoksa merak ettim???
sen değince biraz baktım evet iyi yorumda var kötü de ama normal bütün doktorlar hakkında böyle yorumlar yapılıyor herkesin sıkıntıları farklı farklı tedavisi pozitif olanlar iyi yorum negatif olanlar kötü yorum yapmış olabilir sadece fikir edinebilmen için incelemeni istemiştim gittiyinde gözlemlersin zaten doktor dönüşü tedavi sürecini yaz :26:inşallah ameliyat olmadan tedavin başlasın ve pozitif olsun ben kendimede hep böyle umut ediyorum
selam kizlar hapytobe canim ne yaptin test yaptinmi hayirli aberlerini bekliyoz..
bbbz arkadasim senin tedavin nasil gidiyor ? yumurta toplama islemi oldumu canim?
günaydın canım bugün kontrole gidecem son kez salı yada çarşamba yumurta toplanacak bakalım ymurtalarım ne alemde rahim kalınlığı kaç mm olmalı bilgin vsrmı canım senin kaçtı 3 gün önce benim 6.54tü ince dedi hemşire
sen nasılsın iyimisin
selam kizlar hapytobe canim ne yaptin test yaptinmi hayirli aberlerini bekliyoz..
bbbz arkadasim senin tedavin nasil gidiyor ? yumurta toplama islemi oldumu canim?
canım malesef ben o aşamaya gelemedim
salı yumurtalarım toplandı, 33 tane. ohss oldum 2. gün sonunda kendime geliyor gibi oldum sonra fenalaştım yeniden ancak kendime gelebiliyorum
benim transfer ertelendi, bebişlerim laboratuvarda :) dün 17 embriyomuz hayattaydı bugün dondurup haber vereceğiz dediler ama aramadılar zaten herkes benim etrafımda olduğundan hiçbirimiz de merak etmedik ne oldu diye :)
slmmmm gittim geldim yumurtalarım 4gün içinde biri 1 mm büyümüş diğer 3ü 3 mm büyümüş 13mmlik 1 yumurtam 11mmlik 3 yumurtam var toplamda 4 yumurtam var rahim kalınlığımda iyi hazır yani progesteronda 35 tedavim ertelenebilirrrrr moralimmm bozuk ya okadar iğna ilaç boşa gidecekkkgunaydin canim cok sukur rabbime cok iyiyim benim rahim kalinligi konusunda bir bilgim yok doktor hic bahsetmezdi sadece hersey yolunda diyolardi hepsi bu insallah guzel haberlerle gelirsin canim haberleri yaz olurmu?
olsun canım geçmiş olsun canını sıkma peki ne zamana kadar bekleyeceksin hakkında hayırlısıı olsun maşallah iyi yumurtaların varmışşş canım bende 4 tanecik küçük yumurtam olducanım malesef ben o aşamaya gelemedim
salı yumurtalarım toplandı, 33 tane. Ohss oldum 2. Gün sonunda kendime geliyor gibi oldum sonra fenalaştım yeniden ancak kendime gelebiliyorum
benim transfer ertelendi, bebişlerim laboratuvarda :) dün 17 embriyomuz hayattaydı bugün dondurup haber vereceğiz dediler ama aramadılar zaten herkes benim etrafımda olduğundan hiçbirimiz de merak etmedik ne oldu diye :)
canim yaa gecmis olsun ohss ne demek tam olarak bilmiyorum ama kendime yeni geliyorum dedigine gore cok kotu bisey rabbim sifa versin ama masllah 17 yumurtan dollenmis ne guzel insallah iylesince transferin yapilir ve insallah hayirli haberlerini aliriz..
olsun canım geçmiş olsun canını sıkma peki ne zamana kadar bekleyeceksin hakkında hayırlısıı olsun maşallah iyi yumurtaların varmışşş canım bende 4 tanecik küçük yumurtam oldu
canı ben geliba biraz ohss nedir biliyorum yumurtalar aşırı ilaçlara tepki gösteriyorlarmış çoalıyormuş yumurta toplansaa bile çıkıyormuşşş galiba öyleydi geçen kaptımda bu bilgiyi birazcık
slmmmm gittim geldim yumurtalarım 4gün içinde biri 1 mm büyümüş diğer 3ü 3 mm büyümüş 13mmlik 1 yumurtam 11mmlik 3 yumurtam var toplamda 4 yumurtam var rahim kalınlığımda iyi hazır yani progesteronda 35 tedavim ertelenebilirrrrr moralimmm bozuk ya okadar iğna ilaç boşa gidecekkk
allah ikinizi dahada iyi etsinnnn amin
canim yaa gecmis olsun ohss ne demek tam olarak bilmiyorum ama kendime yeni geliyorum dedigine gore cok kotu bisey Rabbim sifa versin ama masllah 17 yumurtan dollenmis ne guzel insallah iylesince transferin yapilir ve insallah hayirli haberlerini aliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?