selam canlar kurban bayraminiz mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin, hastaliklarimiza sifa ve cocugu olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
menopoz konusunda sen benden daha tecrüelisin ben ilk defa başlıyorum isimi bile ürkütücü ama denize düşen yılana sarılılr folik asit ve omega 3 ü bende kullanıyorum inşallah sonuç güzel olsunda beklemeye razıyım sen istanbulda hangi merkezde devam edeceksin
kızlar nasılsınız, kayboldu herkes. başlık öksüz kalmış.
güzel haberler var mı?
bende bi haber yok ama ben de sana katılıyorum:) noldu bu foruma herkes kayıp ! hayalet forum oldu çıktı yahu:))))
kızlar nasılsınız, kayboldu herkes. başlık öksüz kalmış.
güzel haberler var mı?
evet gercekten oksuz kalmiscanim nasil gidiyor hamilelik bu arada neden imza alanina hamile takvimi eklemiyon ordan takip ederiz yavrunu :)
hamileliğim çok güzel gidiyor 10. haftaya girdim :) hamilelik takvimini eklemeyi beceremedim yahu
bu aralar uyuyup kalıyorum işten eve gelince hiçbir şey yapamıyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor, bebeğin cinsiyeti belli olmuş muydu?
gercekten oyle olmus ama canlandiririz insallah.. :) canim bu arada nasil gidiyor bir degisiklik varmi ?
hamileliğim çok güzel gidiyor 10. haftaya girdim :) hamilelik takvimini eklemeyi beceremedim yahu
bu aralar uyuyup kalıyorum işten eve gelince hiçbir şey yapamıyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor, bebeğin cinsiyeti belli olmuş muydu?
happy kaçıncı tüpte gebe kaldn
ben ilk tüpte hamile kaldım :)
doktorum aşılama önermedi bana, zaten kocan seni aşılıyor deditüp bebek kararınız hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum :)
evet canım var:)) dün saat 4 itibariyle tedavim başladı çok heyecanlıyım bi taraftan da korkuyorum negatif sonuçlanmasından... inşallah gönlümden geçen hayırlısıdır... Nolur dua edin...
kızlar s.a. tekrar :)) eylüldeki aşılamam negatif.ekimde histeroskopi oldum.dün amh verdim nasipse aralıkta tüp bebeğe bismillah dicez.kızlar ilk denemede gebe kalmak imkansız mısiz kaçıncı denemede gebe kaldınız yardımcı olurmusunuz :)
Benimde 3 cm çikolata kistim var 2 kere aşılama denedim olmadı tabiki:)ilk tüp bebek denememe başladım kistlemi hamile oldunuz kızlar motivasyona ihtiyacım varbide kaç yumurtanız oldu benim 3. Gün kontrole gittim 6 dedi doktor
Benimde 3 cm çikolata kistim var 2 kere aşılama denedim olmadı tabiki:)ilk tüp bebek denememe başladım kistlemi hamile oldunuz kızlar motivasyona ihtiyacım varbide kaç yumurtanız oldu benim 3. Gün kontrole gittim 6 dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?