Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

selam canlar kurban bayraminiz mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin, hastaliklarimiza sifa ve cocugu olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Korkmana hic gerek yok sadece igne biraz acitiyo ama etkisi geciyo cok sürmüyo. Sadece ben 6 ay boyunca ayaklarim fln cok yaniyodu kis olmasina ragmen ayaklarim cok sicak oluyodu tek sikayetim oydu ama o da cok zor bisey degildi. Ben bahceci fulyada devam edicem tedavime oradan cok memnun kalan da var kalmayanda ama ben memnunum 2 tane dondurulmus embriyom var onlari kullanicam eger ikiside saglikli cözünürse tabi. Gerci bu da beni cok korkutuyo doktorum cözünürken %5 risk var dedi ama yinede tedirginim insallah hersey yolunda gider ikisinide koyarlar. Ben aslinda ilk tedavimde 2 embriyo istedim ama embriyolog yasin genc ve cogul gebelikler riskli tutarsa bu tutar zaten kaliteli dedi öylede oldu tuttu ama düstü sonra, simdi de diyorum belki 2 tane olsaydi biri kalirdi kim bilir bilmiyorum ki iste öyle olsaydi söyle olurmuydu demekte istemiyorum ama insan düsünmeden de edemiyo

herkese hayirli cumalar.. internettimde sorun oldugu icin biraz uzak kaldim ama cok sukur halledildi nasilsiniz nasil gidiyor ? bir degisiklik varmi gorusmeyeli??

bende bi haber yok ama ben de sana katılıyorum:) noldu bu foruma herkes kayıp ! hayalet forum oldu çıktı yahu:))))

gercekten oyle olmus ama canlandiririz insallah.. :) canim bu arada nasil gidiyor bir degisiklik varmi ?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız, kayboldu herkes. başlık öksüz kalmış.

güzel haberler var mı?

evet gercekten oksuz kalmis canim nasil gidiyor hamilelik bu arada neden imza alanina hamile takvimi eklemiyon ordan takip ederiz yavrunu :)

evet gercekten oksuz kalmis canim nasil gidiyor hamilelik bu arada neden imza alanina hamile takvimi eklemiyon ordan takip ederiz yavrunu :)

hamileliğim çok güzel gidiyor 10. haftaya girdim :) hamilelik takvimini eklemeyi beceremedim yahu
bu aralar uyuyup kalıyorum işten eve gelince hiçbir şey yapamıyorum

sen nasılsın nasıl gidiyor, bebeğin cinsiyeti belli olmuş muydu?

Cok sukur benimde iyi gidiyor sadece 2 haftadir mide eksimelerim var ama elhamdulillah genel olarak iyiyim cinsiyeti belli oldu Allah izin verirse oglum olacakmis :)
uyuman cok normal canim bende ilk aylar kendimi cok yorgun hissediyordum 12. haftadan sonra enerjin geri geliyor..
bulantin felan varmi ?
hamilelik takvimi eklemek istiyorsan orayi tikla yonlendiriyor seni bende cok ugrasmistim :)

gercekten oyle olmus ama canlandiririz insallah.. :) canim bu arada nasil gidiyor bir degisiklik varmi ?

evet canım var:)) dün saat 4 itibariyle tedavim başladı çok heyecanlıyım bi taraftan da korkuyorum negatif sonuçlanmasından... inşallah gönlümden geçen hayırlısıdır... Nolur dua edin...

kızlar s.a. tekrar :)) eylüldeki aşılamam negatif.ekimde histeroskopi oldum.dün amh verdim nasipse aralıkta tüp bebeğe bismillah dicez.kızlar ilk denemede gebe kalmak imkansız mı siz kaçıncı denemede gebe kaldınız yardımcı olurmusunuz :)

happy kaçıncı tüpte gebe kaldn

ben ilk tüpte hamile kaldım :)

doktorum aşılama önermedi bana, zaten kocan seni aşılıyor dedi tüp bebek kararınız hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum :)

ayy allahım inşallah bende ilkinde başarılı olurum çok sağol canm benm :)))

evet canım var:)) dün saat 4 itibariyle tedavim başladı çok heyecanlıyım bi taraftan da korkuyorum negatif sonuçlanmasından... inşallah gönlümden geçen hayırlısıdır... Nolur dua edin...

Canim tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olsun insallah heycanli olman cok normal cok bekledin tedavi icin negatif dusunme pozitif olmaya calis unutma mativasyon cok onemli bak bbbz arkadasimiza anladigim kadariyla ucuzlere hamile :) darisi basina insallah.. Rabbim yuzunu guldursun insallah..

gecmis olsun canim tup bebek tedavin hayirli olsun insallah bende 4 defa asilama yaptirdim ve hepsi negatif oldu malesef bu hastalikla asilama yaptirmak zaman kaybindan baska bisey degil benim ilk tup bebek denmemde yumurtalarim hic dollenmedigi icin tedavim yarida kalmisti sonra icsi tedavisiyle hamile kaldim cok sukur moralini yuksek tut ve Allaha sigin Rabbim yuzunu guldursun insallah..

Benimde 3 cm çikolata kistim var 2 kere aşılama denedim olmadı tabiki:)ilk tüp bebek denememe başladım kistlemi hamile oldunuz kızlar motivasyona ihtiyacım varbide kaç yumurtanız oldu benim 3. Gün kontrole gittim 6 dedi doktor

Canim ben varim hayirli olsun tedavin 2 cm çikolata kisti ile baskadik tüp e benden 30 tane yumurta toplandı polikistik olduğum için ohss oldum ertelendi transferim 6 tane embriyomuz donduruldu kasimin sonlarına doğru transferimiz yapılacak inşallah ilaclarima basladim 3. Günü cok erken yani birden artip büyüyecek yumurtaların görürsün bak :)

merhaba canim tedavin hayirli olsun ben burdan belki yuz defa hikayemi paylastim :) sanada anlatayim ben 5 yildir endometriozis hastaligiyla savasiyom 3 defa ameliyat oldum kistler geri geldi 4 asilama oldum ise yaramadi ilk tup bebek denememde 7 yumurtam oldu ve hic biri dollenmedi ve en son icsi tedavisinde 4 yumurtam olustu ve sadece biri dollendi Rabbime sukur onla hamile kaldim kistleri kafana takarak umutsuzluga kapilma cunku benim yumurtaliklarimda ve bagarsaklarimda cok sayida kistim var hatta ameliyatlar yuzunden sol yumurtaligimi yok sayabilirsin
ben her zaman diyorum ben hamile kalabildiysem herkes kalabilir cunku benim hastaligim gercekten cok ilerlemis duzeyde..
Rabbim herseyin hayirlisini versin ve yuzunu guldursun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…