Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Arkadaşlar herkese umut olsun diye yazıyorum, çift taraflı çikolata kistim var ve 10 ay sonunda normal yollarla hamile kaldım.. Artık ümidimi kaybedip tüp bebek denemesine başlayacaktım adet olmayı bekliyordum.. Kan testinde 4 haftalık hamile çıktım.. Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Stres yapmayın çok etkiliyor.. Stres yapmadıgım tek ay bu aydı.. Ve sonuç pozitifi:))))

gunes 23 merhaba.henüz özelden yazamıyorum.
Tedaviniz hayırlı olsun inş. muradınıza erersiniz sizde. benim doğuma 1 ay kaldı heycanla bekliyoruz.
benim kistler büyük değildi ama her yere dağılmış durumdaydı laparoskopi ile falan temizlenmiyordu,endişelenmeyin rahat olun en azından bir tedavisi var. bende endişeliydim ama direk tüp b. yaptırmaktan daha mantıklı geldi bana,çünkü önce temizleniyo kistler yani beslenemediği için güçsüzleşiyor ve embiyolara müdahale edemiyor.bu yüzden ben çok umutluydum o dönemde. şu günleri mutlu ve rahat geçirmeye çalışın .hakkınızda hayırlısı olsun . allahın izniyle olacak inşallah.

Cevap verdiğin için teşekkürler erfu doğuma çok az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı biz tedaviye yeni başlayanlara inşallah bizlerde sıkıntılı günlerin ardından aydınlığa çıkarız

Insallah canim cok zorlu bi yol bu gercekten Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin.. Menopoz durumunu bende 2. ameliyatimdan sonra yasamistim 6 ay igne oldum o da zordu gercekten Allah yardimcin olsun canim. Benim az zamanim kaldi igneye baslasam da anca 1 ay fln kullanabilirim gerci tüp bebegi yapan doktorum hic bisey kullanmami istemiyo tek folik asitle omega 3 kullaniyorum ve beklemedeyim zaman cabucak gecsede gelse o zamanlar. O zaman aramizda 1 ay olcak olsun tutsunda bebislerimiz hayirlisiyla insallah o günleride görürüz ve bebislerimizden konusuruz.

canım bu rahim filmiyle ilgili bi şey daha merak ettim:) sonuç ne kadar sürede çıkıyor? cevaplarsan çok sevinirim...

Demek ki neymiş bu kadar ümitlenmemek gerekiyormuş :) sol tarafta 4cm sağ tarafta 17 mm lik kistlerle ilk tüp bebek denemem negatif kızlar.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.Bu ay nasip olmadı sağlık olsun.
Sevgiler

canım bu rahim filmiyle ilgili bi şey daha merak ettim:) sonuç ne kadar sürede çıkıyor? cevaplarsan çok sevinirim...

İşlem bitikten sonra röntgen filmi şeklinde hemen elime vermişlerdi tüplerin açık dendi rahim filmi ile ilgili diğer yazılarda okuduğuma göre bazı yerlerde rapor şeklinde yazı veriliyormuş sen ne zaman çektiriyorsun hafta sonu değilmiydi

menopoz konusunda sen benden daha tecrüelisin ben ilk defa başlıyorum isimi bile ürkütücü ama denize düşen yılana sarılılr folik asit ve omega 3 ü bende kullanıyorum inşallah sonuç güzel olsunda beklemeye razıyım sen istanbulda hangi merkezde devam edeceksin

yok canım bu perşembe gidicem daha az kaldı yani ayy hala korkuyorum yaaaaa

üzüldüm canım yaa öyle deme hayırlısı böyle daha nasip değil demekki... yaşamadım ama anlayabiliyorum galiba zor bi şeydir mutlaka ama ümidini kaybetme sağlıklı bir bebek olsa mutlaka tutunurdu sana öyle düşün bence... inşallah bi dehaki sefere bebişin sana sımsıkı tutunur canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şu süreçte...

yok canım bu perşembe gidicem daha az kaldı yani ayy hala korkuyorum yaaaaa

Bende rahim filmini çekilmeden önce bu sitede daha önce tecrübe yaşayanları baya bir okumuştum bazısı yazmış çok canın acıyor bazısı çok basit bir işlem diye tüpler hafif tıkalı olduğunda gönderilen sıvı tüpleri açıyormuş sanırım anestezisiz çekildiğinde tüplerin açılması esnasında ağrı oluyor sende o kadar para vereceksin anestezili yapması lazım hiç korkma basit bir işlem birde biraz kanama oluyor çantana ped alırsan iyi olur inşallah tüplerin açık çıkar acısız kurtulursun

canııımm çok sağol çok teşekkürler içimi rahatlatıyorsun

Hayırlısıyla git gel bakalım yazarsın yaşadığın süreci nasıl geçecek

yaa bugün klinikten aradılar randevu saati için bende anestezili olup olmadığını sordum bana bu rahim filmi değil ilaçlı ultrason görüntüleme dedi aynı şey değil mi? bilgin var mı? ya da bilgisi olan var mı çok merak ediyorum....

Hayır canım hiç bir bilgim yok rahim filmi deyil dediklerine göre farklı sanırım bende merak ettim :26:

canim cok uzuldum insallah en kisa zamanda Rabbum yuzunu guldursun kistleri kafana takma canim cunku benimde yumurtaliklarimda ve bagarsaklarimda cok sayida kistim var ve Allaha sukurler olsun hamileyim insallah seninde olur canim..

yogun gecen is gunlerinin ardindan hepinize merhaba :)
psikoyaman canim yarin hayirli haberlerle gelirsin insallah..
bbbz canim kayiplardasin yine :) nerelerdesin nasil gidiyor hamilelik :)
happytobi canim sen nasilsin? keseyi gordunuzmu?
Kizlar benim isler bu gunlerde cok yogunlasti beni affedin hergun giremiyom ama firsat buldukca takip etmeye calisiyorum ..
Hepiniz Allaha emanet olun..

Canim galiba bu biraz farkli banada yapacaklardi sonradan hastaligimin ciddi oldugunu anladi doktorum vazgecti laparoskopie yapmaya karar verdi.. yapilan bu islem rahime boya gibi bisey veriyorlarmis rahimde veya tuplerde yapisiklik olup olmadigini anlamak icin bakiyorlar meraklanma canim bildigim kadariyla lokal anestesi veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…