gecmis olsun canim tup bebek tedavin hayirli olsun insallah bende 4 defa asilama yaptirdim ve hepsi negatif oldu malesefbu hastalikla asilama yaptirmak zaman kaybindan baska bisey degil benim ilk tup bebek denmemde yumurtalarim hic dollenmedigi icin tedavim yarida kalmisti sonra icsi tedavisiyle hamile kaldim cok sukur moralini yuksek tut ve Allaha sigin Rabbim yuzunu guldursun insallah..
Benimde 3 cm çikolata kistim var 2 kere aşılama denedim olmadı tabiki:)ilk tüp bebek denememe başladım kistlemi hamile oldunuz kızlar motivasyona ihtiyacım varbide kaç yumurtanız oldu benim 3. Gün kontrole gittim 6 dedi doktor
ben iki tane kistle hamile kaldım tüp bebek sayesinde :) en son biri 2 biri 3 cm'di şu an ilk denememde 10 haftalık hamileyim :)[/Qhayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin canım senden haberim var :) takibimdesin :) rica etsem bana nerde yaptırdığını ve sürecini anlatırmısın ?
Bana çok güzel örnek oldunuz benim gibi olup başarıyı yakalayanlar bana büyük motivasyon ne olur bana dua edin adım filiz
selam benımde endometrıozıs ım var 2 kez amelıyat oldum 3 tup bebek tedavısı sonrası 3 yasında oglum var şükürler olsun sımdı ıkıncı ıcın yollardayız...benımde yumurta rezervım az bu hastalık etkılıyor tabıkı....ama rabbım ol deyınce oluyor...ımkansız dıye bırsy yok..ama bu tedavı surecı cok yorucu ve yıpratıcı allah hepımıze sabır ve güç versin....
ben iki tane kistle hamile kaldım tüp bebek sayesinde :) en son biri 2 biri 3 cm'di şu an ilk denememde 10 haftalık hamileyim :)
canım ımsı tekniği ne demek.rabbim benimde yüzümü güldürür inşallah dua et ne olur :)
Bana çok güzel örnek oldunuz benim gibi olup başarıyı yakalayanlar bana büyük motivasyon ne olur bana dua edin adım filiz
canim imsi teknigi bildigim kadariyla rahimde transfer sirasinda kucuk bir delik acip embiryoyu orya yerlestiriyorlar benim yumurtalarim dollenmiyodu icsi yaptilar yani bir tek spermi alip cesitli islemlerden gecirp yumurtanin icine koyuyolarmis bu yontem dollenme sansini arttiriyormus cok sukur bende ise yaradi..
bu arada canim inanki oturup kalkip Rabbim isteyen evlat hasreti ceken herkese nasip et diye dua ediyorum Rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin insallah..
haa o sistemde güzelmiş.canım allah razı olsun dualar müşterek hayırlı doğumların olsun seninde inşallah :)))
merhaba arkadaslar konuyu görünce yazmak istedim,rabbim inşallah hepinize en kısa zamanda evlat nasip eder, benim hikayem kısaca şöyle,
evlendikten birkaç ay sonra kist oluştu sol yumurtalıkta 4 cm di, bebek istedik tabi olmadı, önce yumurta takibi akabinde 2 negatif aşılamam oldu bunlar 1 sene sürdü, akabinde laporoskopi istedim ve 8 cm kist çıkarıldı 23 martta, ve mayıs ayında doğal yoldan gebe kaldım ilk denemede, ben şansımı denemek istemiştim ameliyat ile çok şükür oldu, şimdi oğlum 9 aylık yeniden gebelik düşünmüyorum henüz, kistin tekrarlaması olasılığına karşı dr. ile konuştum visanna önerdi oldukça etkili imiş aranızda bilen varmı yada kullanan
merhaba canim Allah bagislasin yavrunu insallah benim doktorum bana hamileligimde bu kistlerin adetle beslenemedigi icin iyce zayiflayip belkide %50 ihtimalle kaybolabilecegini soylemisti hatta eger bebegi emzirirsem endometriozisin etkilerinden koruyabilecegini soylemisti onlarin disinda zaten kontrollere dogum sonrasindada devam etmemiz gerekiyor galiba
Canim ilac hakkinda bir bilgim yok ama insallah tekrarlamaz..
canım benim kistler alındıktan sonra gebe kaldım yani bende şu anda kist yok, lohusalıktan sonra düzenli regli görmeye başladım, zaten kanamadan anlıyorum ,kist varken kahverengi çamur gibiydi şu anda normal kanamam, umarım tekrarlamaz, emzirmemde 2 aydır yavaşladı yoğum emmiyor oğlum, 9 ay oldu doğum yapalı hiç kontrole gitmedim artık ne kadar bıktıysa hiç içimden gelmiyor, ama mecbur gidip bir kontrol olmam lazım hemde bu ilaç işinidetaylı konuşmalıyım
bencede canim doktor konturolunde olmak en iyisi bikma konusunda cok haklisin bende ayni Allahin gucune gitmesin inanki hamilelikte mantar cikti kasintidan oluyom ama ebe aile hekimine git ilac yazsin dedi inanki ona bile gitmek istemiyorum ve aylardir erteliyorum en son esim gidip eczaneden bir krem almis onu kullaniyorum
ama mecburuz doktora bagimli yasamaya...
Selam kizlar nasilsiniz? is guc yogunluktan bakamiyorum bile topigeneler yapiyosunuz ? tedaviye baslayan arkadaslar varm?
hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?