Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Simdi genetik test yapilcak sonrasinda belli olcak durum hamile olman cok guzel hayirli olsun insallah lucagina almayi nasip etsin rabbim

Sagol canim Rabbim sanada en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah..
genetik test ne zaman yapilacak ? gelismeleri yaz olurmu?

ya canım şu an gözlerim şıp şıp aglıyorum. .çok duygulandım yazdıklarına. Allah sana yavruşunla mutlu bi hayat nasip etsin inşallah. Ben daha önce de yazmıstım bu foruma, ama sımdı tüp tedavısıne baslayacagım için tekrar uğramak geldi içimden. Ne de olsa kistlinin halinden kistli anlıyo Bana garip bi protokol uygulandı, doktoruma cok guvenıyorum o ayrı da. 2 ay pespese Lucrindepot kullandım, aylık olandan, kistleri baskıladık sanırım. Hah tam tedaviye baslıcaz derken, Hoca test sonuclarına baktı ve, bir ay daha bekleyelim, bu ay iğne vurulma, yumurtalıkların çok baskılanmış olabilir ilaçtan, bu ay rahatlasınlar, Aralık başı başlayalım dedi. Başım önümde razı oldum. İnşallah salı günü tedaviye başlamak üzere doktora gidicem. Bana dua edin olur mu Ya bi de boyle bi tedavi süreci yaşayan oldu mu hiç burda???

Allah razi olsun guzel dualarin icin canim Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah.. bende lucrin depot kullandim ve hic adet olmadan direk tedaviye basladim ama bu igne herkeste farkli etki gosteriyor neyse zaman gelmis zaten, Rabbim hayirli kilsin insallah..
biliyorum zor ama stres yapmamaya calis kendini stresli hissettigin an derin derin nefes al ve rahatlamaya calis ben oyle yapiyodum rahat olmak ve inanmak cok onemli gercekten.. gelismeleri bildir olurmu??

Canim nasilsin? nasil gidiyor? kac gun kaldi test gunune??

oww ben uzun süre ayrı kalmışım başlıktan

işlerim çok yoğun her akşam eve en erken saat 9'da geliyorum. hamileyken çalışmak zormıuş

mirjam'cım sana bir sorum olacak doktorla hiç konuştunuz mu doğum hakkında. benim doktorum hem daha önce ameliyat olduğum ve ciddi bir kitle çıkarıldığı için hem de tüp bebekle hamile kaldığım için normal doğum yapamayacağımın, yapmamın doğru olmayacağını söyledi. Kendimi kötü hissettim başka doktorlarla da görüşsem mi diyorum

selam canim evet gercekten hamileken calismak cok zor oluyor ama yinede dikkat et kendine..
canim benim doktorum beni terk edeli cok oldu :) 12 haftalik hamileydim en son gorustugumde o zaman sormustum normal dogum olurmu diye oda dogumla hastaligimin alakasi olmadigini normal dogum yapabilecegimi soyleyip beni ebeye yonlendirdi kontrollerimi ebe yapiyor. Bu arada ben Hollandada yasadigim icin buranin kurallari farkli burda evde dogum yapmani oneriyorlar bende ebeyle gorustum cok sukur normal dogum yapabilirsin sorun yok dedi o yuzden evde dogum yapabilirsin dedi bende evde dogumu sectim burda evde dogum yaparsan cok konforlu oluyor 2 ebe ve 1 hemsire evine geliyor ve dogum sirasinda sadece senle ilgileniyor dogumdan sonrada 8 gun boyunca hemsire geliyor gunde 6 saat senle ve bebekle ilgileniyor evinde temizligini yapiyor gidiyor :) ama diyelimki ilerki haftalarda sorun cikti veya dogum sirasinda sorun cikti o zaman bende tabi hastanede dogum yapacakmisim..
Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah..

canım sagol ya, Turkıye'de Lucrindepotu cok sık kullanmıyolar galiba, pek bu yöntemle tüp bebek yaptıran bulamadım. Ama senden de görüldüğü üzere güzel bi protokol olsa gerek. Bu arada Hollandanın sistemine bayıldım, inşallah dogumun da çok güzel geçer Ben de bugun test yaptırdım, yarın doktora gidiyorum, çok heyecanlıyım

Selam canim cok sagol insallah seninde tedavin guzel gecer ve yavruna kavusursun.. guzel haberlerini bende heycanla bekliyorum Rabbim en kisa zamanda yavruna kavustursun..

canim senden haber alamadim merak ettim nasilsin?? sonucun belli oldumu??

yarın test günüm ama ümidimi kaybettim ( 10. gün ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı....

Hakkina hayirlisi olsun umidini kaybetme bazi kisilerin idrar testinde cikmiyor kan testinde cikiyormus yarini bekle.. haberini bekliyom..

canim test yaptirdinmi? merak ettim seni..

olmadı maalesef canım çok kötüyüm atlatmaya çalışıyorum...

Canim cok uzuldum Allah sabir versin icinden geldigi gibi agla rahatla acini inanki icimde hissettim cunku bu duyguyu cok iyi bilirim ben bu acii tam 5 defa yasadim benim etrafimdaki insanlar bana sakin aglama Allahin gucune gider hic vermez felan dediler ve bende icime ata ata piskolojim bozuldu..
ama son tup bebek tedavisinde yumurtalarimin hic biri dollenmemisti ve tedavim yarida kalmisti ben kimseyi dinlemeden gece esim uyuduktan sonra abdest alip seccadenin ustunde saatlerce icimdeki herseyi dokene kadar aglayip hemde dua etmistim ve inan cok rahatlamistim ve sonraki tedavide kendimi daha guclu hissediyordum..
Canim unutma gecenin en karanlik ani gunes dogmadan onceki andir Rabbim insallah en kisa zamanda yuzunu guldurur..

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkürler...

konusmak sIkIntilarini paylasmak istersen ozeldende gorusebiliriz canim..

canım çok düşüncelisin çok teşekkürler. yavaş yavaş alıştımaya başladım kendimi daha iyiyim sabaha göre... Şükür rbbime napalım hayırlısı böyleymiş....

canım çok düşüncelisin çok teşekkürler. yavaş yavaş alıştımaya başladım kendimi daha iyiyim sabaha göre... Şükür rbbime napalım hayırlısı böyleymiş....

Canim ayni seyleri bende cok yasadigim icin seni cok iyi anliyabiliyorum
Cok sukur Rabbime herseyin en hayirlisini O bilir..

Canim ayni seyleri bende cok yasadigim icin seni cok iyi anliyabiliyorum
Cok sukur Rabbime herseyin hayirlisini O bilir ..

ya Avrupa'da ne güzel yürüyor işler... bizim doktorlar kesip biçmeye meraklı. ben bir daha kesilmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…