Simdi genetik test yapilcak sonrasinda belli olcak durum hamile olman cok guzel hayirli olsun insallah lucagina almayi nasip etsin rabbim
ya canım şu an gözlerim şıp şıp aglıyorum.evet canim hislerin ve agrilarin cok normal bendede cok olmustu hatta 10. gun leke bile olmustu umidimi yitirip sabaha kadar aglamistimcanim kendine cok ama cok dikkat et ozellikle ilk 3 gun. vicudunu dinle cok agrin oldugunda hemen uzan dinlen stres yapmamaya calis bekleme suresi cok zor biliyorum moralini yuksek tut umitli ol benimde sadece bir yumurta transfer etmislerdi ve hamile kalma sansim %15-%20 idi Rabbim nasip eylemisse senin yavrunda tutunur merak etme bol bol dua et ve Allaha birak Rabbim sesini duyacaktir.. onun disinda evde rahat bir sekilde islerini yapabilirmisin bu arada bol bol kabak cekirdegi ye :) bebisin tutunmasina yardimci oluyormus baska bir topikten ogrenmistim ve o kadar cok yemistimki :)
ben 15 gun beklemek zorundaydim ve 15. gun bile cok silik sekilde pozitif cikmisti :)
inanki bende heycanla senden haber bekliyorum :) insallah hayirli haberlerini alacaz ben inaniyorum ..
ya canım şu an gözlerim şıp şıp aglıyorum..çok duygulandım yazdıklarına. Allah sana yavruşunla mutlu bi hayat nasip etsin inşallah. Ben daha önce de yazmıstım bu foruma, ama sımdı tüp tedavısıne baslayacagım için tekrar uğramak geldi içimden. Ne de olsa kistlinin halinden kistli anlıyo Bana garip bi protokol uygulandı, doktoruma cok guvenıyorum o ayrı da. 2 ay pespese Lucrindepot kullandım, aylık olandan, kistleri baskıladık sanırım. Hah tam tedaviye baslıcaz derken, Hoca test sonuclarına baktı ve, bir ay daha bekleyelim, bu ay iğne vurulma, yumurtalıkların çok baskılanmış olabilir ilaçtan, bu ay rahatlasınlar, Aralık başı başlayalım dedi. Başım önümde razı oldum. İnşallah salı günü tedaviye başlamak üzere doktora gidicem. Bana dua edin olur mu Ya bi de boyle bi tedavi süreci yaşayan oldu mu hiç burda???
oww ben uzun süre ayrı kalmışım başlıktan
işlerim çok yoğun her akşam eve en erken saat 9'da geliyorum. hamileyken çalışmak zormıuş
mirjam'cım sana bir sorum olacak doktorla hiç konuştunuz mu doğum hakkında. benim doktorum hem daha önce ameliyat olduğum ve ciddi bir kitle çıkarıldığı için hem de tüp bebekle hamile kaldığım için normal doğum yapamayacağımın, yapmamın doğru olmayacağını söyledi. Kendimi kötü hissettim başka doktorlarla da görüşsem mi diyorum
selam canim evet gercekten hamileken calismak cok zor oluyorama yinede dikkat et kendine..
canim benim doktorum beni terk edeli cok oldu :) 12 haftalik hamileydim en son gorustugumde o zaman sormustum normal dogum olurmu diye oda dogumla hastaligimin alakasi olmadigini normal dogum yapabilecegimi soyleyip beni ebeye yonlendirdi kontrollerimi ebe yapiyor. Bu arada ben Hollandada yasadigim icin buranin kurallari farkli burda evde dogum yapmani oneriyorlar bende ebeyle gorustum cok sukur normal dogum yapabilirsin sorun yok dedi o yuzden evde dogum yapabilirsin dedi bende evde dogumu sectim burda evde dogum yaparsan cok konforlu oluyor 2 ebe ve 1 hemsire evine geliyor ve dogum sirasinda sadece senle ilgileniyor dogumdan sonrada 8 gun boyunca hemsire geliyor gunde 6 saat senle ve bebekle ilgileniyor evinde temizligini yapiyor gidiyor :) ama diyelimki ilerki haftalarda sorun cikti veya dogum sirasinda sorun cikti o zaman bende tabi hastanede dogum yapacakmisim..
Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah..
canım sagol ya, Turkıye'de Lucrindepotu cok sık kullanmıyolar galiba, pek bu yöntemle tüp bebek yaptıran bulamadım. Ama senden de görüldüğü üzere güzel bi protokol olsa gerek.Bu arada Hollandanın sistemine bayıldım, inşallah dogumun da çok güzel geçer Ben de bugun test yaptırdım, yarın doktora gidiyorum, çok heyecanlıyım
canim senden haber alamadimmerak ettim nasilsin?? sonucun belli oldumu??
yarın test günüm ama ümidimi kaybettim( 10. gün ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı....
canim test yaptirdinmi? merak ettim seni..
olmadı maalesef canımçok kötüyüm atlatmaya çalışıyorum...
Canim cok uzuldum Allah sabir versin icinden geldigi gibi agla rahatlaacini inanki icimde hissettim cunku bu duyguyu cok iyi bilirim ben bu acii tam 5 defa yasadim benim etrafimdaki insanlar bana sakin aglama Allahin gucune gider hic vermez felan dediler ve bende icime ata ata piskolojim bozuldu..
ama son tup bebek tedavisinde yumurtalarimin hic biri dollenmemisti ve tedavim yarida kalmistiben kimseyi dinlemeden gece esim uyuduktan sonra abdest alip seccadenin ustunde saatlerce icimdeki herseyi dokene kadar aglayip hemde dua etmistim ve inan cok rahatlamistim ve sonraki tedavide kendimi daha guclu hissediyordum..
Canim unutma gecenin en karanlik ani gunes dogmadan onceki andir Rabbim insallah en kisa zamanda yuzunu guldurur..
canım benim çok teşekkürler...
konusmak sIkIntilarini paylasmak istersen ozeldende gorusebiliriz canim..
canım çok düşüncelisin çok teşekkürler. yavaş yavaş alıştımaya başladım kendimi daha iyiyim sabaha göre... Şükür rbbime napalım hayırlısı böyleymiş....
canım çok düşüncelisin çok teşekkürler. yavaş yavaş alıştımaya başladım kendimi daha iyiyim sabaha göre... Şükür rbbime napalım hayırlısı böyleymiş....
selam canim evet gercekten hamileken calismak cok zor oluyorama yinede dikkat et kendine..
canim benim doktorum beni terk edeli cok oldu :) 12 haftalik hamileydim en son gorustugumde o zaman sormustum normal dogum olurmu diye oda dogumla hastaligimin alakasi olmadigini normal dogum yapabilecegimi soyleyip beni ebeye yonlendirdi kontrollerimi ebe yapiyor. Bu arada ben Hollandada yasadigim icin buranin kurallari farkli burda evde dogum yapmani oneriyorlar bende ebeyle gorustum cok sukur normal dogum yapabilirsin sorun yok dedi o yuzden evde dogum yapabilirsin dedi bende evde dogumu sectim burda evde dogum yaparsan cok konforlu oluyor 2 ebe ve 1 hemsire evine geliyor ve dogum sirasinda sadece senle ilgileniyor dogumdan sonrada 8 gun boyunca hemsire geliyor gunde 6 saat senle ve bebekle ilgileniyor evinde temizligini yapiyor gidiyor :) ama diyelimki ilerki haftalarda sorun cikti veya dogum sirasinda sorun cikti o zaman bende tabi hastanede dogum yapacakmisim..
Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?