Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canım çok üzücü bir durum Rabbim sabrını versin benim ilk denemem olmsına rağmen baya bir yıprandım maddi manevi benimde herşey çok güzel ilerlemişti yumurtaların büyümesi döllenmesi embiryoların kalitesi ama sonuç negatif haftaya gidip görüşeceğim bundan sonra neler yapılacak diye bende bu ihtimalden şüpheleniyorum acaba geri kaçan sıvı embiryoları öldürdü mü diye böyle birşey varsa tüpler bağlanıp güzel sonuç alınıyor ben ikinci denemeden önce laparoskopik ameliyat yada histeroskopik yöntemle rahime bakılıyor diye biliyorum o zaman herşey ortaya çıkar hakkımızda hayırlısı olsun canım üzme kendini psikolojik olarak rahat olursak tedaviden daha iyi sonuç alırız birde doktorundan memnun değilsen iyi araştırıp ona göre tedavine davam et doğru doktoru da bulmak çok önemli

insallah canim tabiki insani maddi ve manevi insani cok yipratiyor Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah..

Cok tesekkür ederim canim aldim doktordan randevu subat 10 da gorusmem var bakalim ne diyecek

Ben de aynı hastalıkla 2006'dan beri uğraşıyorum.6 ay arayla iki kere laporoskopi oldum.Doktor baktı olmuyor lucrin depot verdi iki kere 3 ayda bir.Sonra iki üç sene jasmine kullandım.Bir süre olmadı ama bu öyle bir hastalık ki ödürmeyip süründürüyor.Ara ara nüksetti jasmine devam ama doğum kontrol hapları bir süre sonra göğüste kist yapıyor.Şimdi bir de onu takip ediyorum.Kistleri senede iki kere soğan kürü ile baskıladım.Çocuk istedim tabiki ameliyatlar rezervimi düşürmüştü.Yine kist oluşmuştu tüpe başladım onların verdikleri ilaçları kullandım desolet falan bir kaç ay.kist küçüldü ama gitmedi.ben de rezervim artsın diye iki ay incir kürü yaptım dpktora gittim hem kistim gitmişti hem de rezervim artmıştı.İlk denemem başarısız oldu ama allahta şimdilik kistim yok tedaviye devam.

Canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah ben cok seyler denemistim ama kistlerimden bir turlu kurtulamamistim masallah seninkisi incir kuruyle kaybolmus cok sevindim bende dogumdan sonra deneyecem insallah.. ben hamile kalmadan once baktiklarinda bagarsagimda bir tane cok buyuk ve her iki yumurtaligimdada bir suru kistler vardi cok sukur onlara ragmen son tedavim basarili gecti..insallah seninde bundan sonraki tedavin basarili olur..

teşekkür ederim canım çok sağol.Evet benimki biraz daha iyiymiş.son iğneden sonra 1,5 aya kadar adet görürsün dedi ama hala göremedim doktoru aradım adet görmeden gebelik olabiliyormu diye ihtimalleri var dedi idrar yaptım bellibelirsiz bişeyler çıktı bu gün kan tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak hiç sanmıyorum ama senin tedavin ne kadar sürmüştü

cnm bence doktorlada alakalı diye düşünüyorum ben çünkü laporoskopi olduktan sonra yenileme durumu yüzde 99 muş yenilememesi için geçici menopoza sokmaları gerekiyormus 4 ay dan başlıyor durumuna göre 6 ve 12 aya kadar devam ediyor.her ay zoladex iğne yapıyorlar banada aynı tedavi uygulandı

Cok tesekkür ederim canim aldim doktordan randevu subat 10 da gorusmem var bakalim ne diyecek

Bende yılbaşı sabahı aldım negatifi ne hayaller kurmuştum yeni atlatıyorum ama 2.tedavi için haftaya görüşmeye gideceğim yeni tedavi yeni umutlar evde durup neden olmadı diye üzülmek insanı çok yıpratıyor tutunma olmamasının sebepleri araştırılıp ona göre tedaviye başlanır doktor dönüşü güzel haberlerini bekliyorum rabbim meleğimizi en yakın zamanda gönderir inşallah

insallah canim tabiki insani maddi ve manevi insani cok yipratiyor Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah..

Amin canım Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin bizimde yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin( Amin )

Âmin canim benim meleklerkmiz en kisa zamanda insalllah bizimle olacak inaniyorum umudumuzu kesmiyoruz asla hayirli haberler veririz insallah bi dahaki tedavilerimizde

Allah herseyin hayirlisini nasip etsin arkadaslar rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz hepimiz birgün anne oluruz

selam canim tahlilin sonucu ne oldu?? hakkina hayirlisi olsun insallah.. benim tedavim cok uzun surdu ben 3 ameliyat 4 asilama bir tupbebek tedavisi ( 7 yumurtanin hicbiri dollenmedigi icin tedavi yarida kesildi) sonra aylarca lucrin depot aylik igne kullandim doktorum direk icsi tedavisine baslatti son lucrin depottan sonra 4 hafta gecince adet gormeden hemen lucrinin gunluk olanini kullandim 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum gonal-f te kullan dedi oyle devam etti tedavim sadece 4 yumurta olustu ve sadece 1 tanesi icsi yontemiyle dollendi ve cok sukur onunla hamile kaldim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

aminnn cnm insallah.hepsi geride kalmış sonuç önemli olan allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inş.benim negatif 0,4 çıktı.ve hala adet olamadım çatlamak üzereyim 48 gün oldu iğneden sonra ama hala yok birde idrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik kullanıyororum şimdi bekliyorum bakalım

insallah canim cok sagol.. Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..

merhabalar arkadaslar nasilsiniz? nasil gidiyor?

bugün seni düşündüm nasıl gidiyor diye, benim harika gidiyor senin nasıl? az kaldı çok

Evet canim gercekten az kaldi :) bayagi heycanliyim :) ismi disinda herseyi hazir daha isim bulamadik :) Allah izin verirse normal dogum yapmayi dusunuyorum..
canim senin durumun nasil? cinsiyeti belli oldumu yavrunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…