bilgisi olan varmiArkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin € gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi
Maşşallah canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına arkadaşının adınada çok sevindim sabrının ve uğraşlarının mükafatını vermiş rabbim bende vazgeçmiyeceğim 2. başlanacak nasip olursa ama tarihini bilmiyorum haftaya bir gidip görüşeceğim herşeyin güzel giderken tutunma olmamasını araştırıp ona göre başlanır histeroskopik yöntem yada laparoskopik ameliyat yapılır belki ama maddi manevi yıpratıcı bir durum şimdiden baya bir borçlandık negatif olunca daha bir koyuyor insana inşallah bu sefer güzel olur sonuç
Canım çok üzücü bir durum Rabbim sabrını versin benim ilk denemem olmsına rağmen baya bir yıprandım maddi manevi benimde herşey çok güzel ilerlemişti yumurtaların büyümesi döllenmesi embiryoların kalitesi ama sonuç negatif haftaya gidip görüşeceğim bundan sonra neler yapılacak diye bende bu ihtimalden şüpheleniyorum acaba geri kaçan sıvı embiryoları öldürdü mü diye böyle birşey varsa tüpler bağlanıp güzel sonuç alınıyor ben ikinci denemeden önce laparoskopik ameliyat yada histeroskopik yöntemle rahime bakılıyor diye biliyorum o zaman herşey ortaya çıkar hakkımızda hayırlısı olsun canım üzme kendini psikolojik olarak rahat olursak tedaviden daha iyi sonuç alırız birde doktorundan memnun değilsen iyi araştırıp ona göre tedavine davam et doğru doktoru da bulmak çok önemli
Ben de aynı hastalıkla 2006'dan beri uğraşıyorum.6 ay arayla iki kere laporoskopi oldum.Doktor baktı olmuyor lucrin depot verdi iki kere 3 ayda bir.Sonra iki üç sene jasmine kullandım.Bir süre olmadı ama bu öyle bir hastalık ki ödürmeyip süründürüyor.Ara ara nüksetti jasmine devam ama doğum kontrol hapları bir süre sonra göğüste kist yapıyor.Şimdi bir de onu takip ediyorum.Kistleri senede iki kere soğan kürü ile baskıladım.Çocuk istedim tabiki ameliyatlar rezervimi düşürmüştü.Yine kist oluşmuştu tüpe başladım onların verdikleri ilaçları kullandım desolet falan bir kaç ay.kist küçüldü ama gitmedi.ben de rezervim artsın diye iki ay incir kürü yaptım dpktora gittim hem kistim gitmişti hem de rezervim artmıştı.İlk denemem başarısız oldu ama allahta şimdilik kistim yok tedaviye devam.
oncelikle gecmis olsun canim ben adet gormeden icsi tedavisine basladim ve cok sukur hamile kaldim endometriozis konusunda haklisin seviyeleri var bu hastaligin benimkide 4. seviye yani en cok ilerlemislerdenim.
aslinda senin durumun daha iyi sanirim cunku benim yumurtaliklarin uzerindeydi ve her ameliyatta yumurta rezervim dahada azaldi malesef insallah tedavine devam et Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..
Ben de aynı hastalıkla 2006'dan beri uğraşıyorum.6 ay arayla iki kere laporoskopi oldum.Doktor baktı olmuyor lucrin depot verdi iki kere 3 ayda bir.Sonra iki üç sene jasmine kullandım.Bir süre olmadı ama bu öyle bir hastalık ki ödürmeyip süründürüyor.Ara ara nüksetti jasmine devam ama doğum kontrol hapları bir süre sonra göğüste kist yapıyor.Şimdi bir de onu takip ediyorum.Kistleri senede iki kere soğan kürü ile baskıladım.Çocuk istedim tabiki ameliyatlar rezervimi düşürmüştü.Yine kist oluşmuştu tüpe başladım onların verdikleri ilaçları kullandım desolet falan bir kaç ay.kist küçüldü ama gitmedi.ben de rezervim artsın diye iki ay incir kürü yaptım dpktora gittim hem kistim gitmişti hem de rezervim artmıştı.İlk denemem başarısız oldu ama allahta şimdilik kistim yok tedaviye devam.
Cok tesekkür ederim canim aldim doktordan randevu subat 10 da gorusmem var bakalim ne diyecek
insallah canim tabiki insani maddi ve manevi insani cok yipratiyor Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah..
Bende yılbaşı sabahı aldım negatifi ne hayaller kurmuştum yeni atlatıyorum ama 2.tedavi için haftaya görüşmeye gideceğim yeni tedavi yeni umutlar evde durup neden olmadı diye üzülmek insanı çok yıpratıyor tutunma olmamasının sebepleri araştırılıp ona göre tedaviye başlanır doktor dönüşü güzel haberlerini bekliyorum rabbim meleğimizi en yakın zamanda gönderir inşallah
Bende yılbaşı sabahı aldım negatifi ne hayaller kurmuştum yeni atlatıyorum ama 2.tedavi için haftaya görüşmeye gideceğim yeni tedavi yeni umutlar evde durup neden olmadı diye üzülmek insanı çok yıpratıyor tutunma olmamasının sebepleri araştırılıp ona göre tedaviye başlanır doktor dönüşü güzel haberlerini bekliyorum rabbim meleğimizi en yakın zamanda gönderir inşallah
teşekkür ederim canım çok sağol.Evet benimki biraz daha iyiymiş.son iğneden sonra 1,5 aya kadar adet görürsün dedi ama hala göremedim doktoru aradım adet görmeden gebelik olabiliyormu diye ihtimalleri var dedi idrar yaptım bellibelirsiz bişeyler çıktı bu gün kan tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak hiç sanmıyorum amasenin tedavin ne kadar sürmüştü
teşekkür ederim canım çok sağol.Evet benimki biraz daha iyiymiş.son iğneden sonra 1,5 aya kadar adet görürsün dedi ama hala göremedim doktoru aradım adet görmeden gebelik olabiliyormu diye ihtimalleri var dedi idrar yaptım bellibelirsiz bişeyler çıktı bu gün kan tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak hiç sanmıyorum amasenin tedavin ne kadar sürmüştü
selam canim tahlilin sonucu ne oldu?? hakkina hayirlisi olsun insallah.. benim tedavim cok uzun surdu ben 3 ameliyat 4 asilama bir tupbebek tedavisi ( 7 yumurtanin hicbiri dollenmedigi icin tedavi yarida kesildi) sonra aylarca lucrin depot aylik igne kullandim doktorum direk icsi tedavisine baslatti son lucrin depottan sonra 4 hafta gecince adet gormeden hemen lucrinin gunluk olanini kullandim 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum gonal-f te kullan dedi oyle devam etti tedavim sadece 4 yumurta olustu ve sadece 1 tanesi icsi yontemiyle dollendi ve cok sukur onunla hamile kaldim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Allah herseyin hayirlisini nasip etsin arkadaslar rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz hepimiz birgün anne oluruz
aminnn cnm insallah.hepsi geride kalmış sonuç önemli olan allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inş.benim negatif 0,4 çıktı.ve hala adet olamadım çatlamak üzereyim 48 gün oldu iğneden sonra ama hala yokbirde idrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik kullanıyororum şimdi bekliyorum bakalım
aminnn inş.canım çok zormus bu işler çook
Bu isler gercekten cok zor Rabbim kolaylastirsin insallah ve kimsenin kucagini bos koymasin..
merhabalar arkadaslar nasilsiniz? nasil gidiyor?
bugün seni düşündüm nasıl gidiyor diye, benim harika gidiyor senin nasıl? az kaldı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?