Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

ya Avrupa'da ne güzel yürüyor işler... bizim doktorlar kesip biçmeye meraklı. ben bir daha kesilmek istemiyorum

Canim bence Avrupaya hic heveslenme burdada sadece oluyor olursan bakiyolar insana benim sorunumu anlamalari 2 yil surdu her adet gordugumde agridan oluyodum agri kesici ic gecer diyolardi en son gidip bagirip cagirmistimda oyle bakip anlamislardi sorunun endo. oldugunu..
her ay iligimizi kurutuyolar ve ustelik bana bedava gelmiyolar sigorta sadece bir bolumunu karsiliyor gerisini cepten oduyoruz

emin ol Türkiye'de de paran yoksa hiçsin. ben bu süreçte bunu anladım. Türkiye'deki devlet hastanelerinin acil servisine gittiğinde ölüyorum desen bakmıyorlar. Artık sgk da özeldeki pek çok şeyi karşılamıyor malesef ama endonu geç farketmeleri kötüymüş

Canim para konusunda haklisin ona diyecek biseyim yok ama burda paran bile olsa kalkip kendi basina doktora gidemiyon ozel hastane felan yokki once aile hekimi seni gorecek senin gercekten kotu olduguna inanacakta ondan sonra o seni sevk edecek sende gidecen ve aile hekimini ikna etmek benim endo icin iki yilimi aldi dusun artik en son gidip agridan oluyom diye aglayarak bagirip cagirmistimda ikna olmus beni hastaneye sevk etmisti..

selam arkadaslar nasilsiniz? hapytobi canim hamilelik nasil gidiyor ? pisikoyaman canim sen nasilsin toparlanabilidinmi?

Arkadaslar herkes nerelere gitti (( hic kimse yok gunlerdir ((

Arkadaslar herkes nerelere gitti (( hic kimse yok gunlerdir ((

koştum geldimmmmm :) mirjam'cım işler yılbaşı öncesi çok yoğun olduğundan her gece mesai yapıyorum buralara bakamıyorum :)

hamileliğim çok güzel geçiyor, gebeliği takip eden doktorumu değiştirdim rahatladım. saçmasapan fikirler sokuyordu kafama, bir de para harcatmaya çalışıyordu. beni ameliyat eden doktoruma döndüm. Allahın izniyle normal doğum yapacağım ben de çok mutluyum

sen nasılsın nasıl gidiyor :)

bu arada ben blogumda yaşadığım süreci anlattım, belki okumak isteyenler olur. Kısalta kısalta ancak 3 bölüm oldu :)

Nereye Kayboldum? - Son Bir Kaç Yıl Böyle Geçti... | Seher Polat
Nereye Kayboldum? - Tüp Bebek Derken... | Seher Polat
Nereye Kayboldum? - Mutlu Son | Seher Polat

iyi olduguna cok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :) benim durumum iyi cok sukur sadece biraz agirlastim yavrum yukardaymis mide eksimesi ve nefes darligi cekiyom gece nobetleri simdiden basladi :) ama olsun bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun :) ve evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..
sen calisiyon bende tam tersi tatilim bu hafta ve gelecek hafta evdeyim

sizde ne güzel christmas tatili var :) benim de gece uyanmalarım başladı. Aslında ilk haftadan beri uyuyamıyorum düzgün ama dediğin gibi bu günleri gördük ya çok mutluyum :)

selam arkadaslar nasilsiniz?

Bende vardı hala var cnm hamile kaldım.lokman hekimin verdigi bitkileri kullandım sadece 1 ay ve o bir ayın sonnda hamileydim.

Bende vardı hala var cnm hamile kaldım.lokman hekimin verdigi bitkileri kullandım sadece 1 ay ve o bir ayın sonnda hamileydim.

Selam canim Masallah sen sanslilarimizdansin :) benim denemedigim bisey kalmamisti cok sukur simdi bende hamileyim ama 5 yillik tedavilerden sonra oldu :) ne tur bitkiler kullandin? bizimle paylasirmisin?

arkadaşlar merhama endimetriosis vardı laporoskopi oldum 4 ay zoladexs iğne yaptılar son iğnemi 4 aralıkta yaptılar ve hala adet görmedim adet olmadan hamile kalanınız varmı?? bu arada bu endimetriosis denen sey kısım kısım oluyormus benimki vajinal bölgeyle kalın bağırsak arasındaymış yumurtalıkta olursa çikolata kisti birde karın zarında olanı varmış

selam arkadaslar nasilsiniz?

Sen nasılsın mirjamcım bebeğin nasıl doğuma az kaldı sanırım benim ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı 2 ay geçici menopoz sonra yumurtlama ilaçlar herşey çok güzel gidiyordu yumurtalar güzel büyüdü embiryolar çok kaliteliydi 5. gün blast embiryo 2 tane koydular ama tutunma olmadı maalesef nasip değilmiş

Selam canim Masallah sen sanslilarimizdansin :) benim denemedigim bisey kalmamisti cok sukur simdi bende hamileyim ama 5 yillik tedavilerden sonra oldu :) ne tur bitkiler kullandin? bizimle paylasirmisin?

Kulandgm bitkiler bildiginiz cay yapıp içiyorsunuz ama lokman hekşm hiç bir ücret almadan insanlara bak biri.ama asla aynı ilacı vermyor herkese bünyeye göre bn cok daydasnı gördüm hamile kalmam imkansız dmsti doktor ameliyatsz

oncelikle gecmis olsun canim ben adet gormeden icsi tedavisine basladim ve cok sukur hamile kaldim endometriozis konusunda haklisin seviyeleri var bu hastaligin benimkide 4. seviye yani en cok ilerlemislerdenim.
aslinda senin durumun daha iyi sanirim cunku benim yumurtaliklarin uzerindeydi ve her ameliyatta yumurta rezervim dahada azaldi malesef insallah tedavine devam et Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..

sagol canim yaa iyiyiz cok sukur yaramaz bisey yok elhamdulillah.. canim sende umidini kaybetme bir arkadasim 12 yillik evli ve 7 yildir gitmedikleri doktor gormedikleri tedavi kalmamisti 4 defa endometriozis yuzunden ameliyat oldu sol yumurtaligini tamamen aldilar sag yumurtaligininda bir bolumunu aldilar ve ardindan 7 negatif sonunclanan tup bebek tadavisi.. bir ara tedavilerinden bikip artik vazgecmislerdi ben hamile kalinca ona cok israr ettim neolur vazgecme yine deneyin diye ve gecen ay 8. tup bebek tedavisine basladilar ve cok sukur simdi hamile :)
yani umidini yitirme sende devam et olurmu?? Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..

anladim canim diyomya sen sanslilardansin :) Rabbim dileyen ve isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..

bilgisi olan varmiArkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis ((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin € gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi

Selam canim cok cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum banada prosodur geregi olmayacagini bile bile 4 dafa asilama yapildi nedeni 4 defa asilama yapilmadan tup bebege gecilemeyekleriymis o ilaclari malesef bosu bosuna yiyoruz sonrasinda benimde sol tupum tikaliymis meger ve doktorum insafa geldide eger onu tamamen kapatmazsak ordan gelen sivi embiryoyu oldurur dedi gecen yil 23 ocakta ameliyatla kapattilar ve ondan sonra tedavi oldum ve cok sukur icsi yontemiyle hamile kaldim
birde su var canim eger senin tupun tamamen kapanmissa ve icinde su birikmemisse belki o yuzden dikkate almamislardir
ama herseyden once tedaviye baslamadan once iyice kontrol etmeleri gerekiyodu..
benim tupum yumurtaliga taraf olan kismi kapanmis ve iyce sismisti diger taraftan rahime su geliyormus o yuzden orasinida kapattilar..

Maşşallah canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına arkadaşının adınada çok sevindim sabrının ve uğraşlarının mükafatını vermiş rabbim bende vazgeçmiyeceğim 2. başlanacak nasip olursa ama tarihini bilmiyorum haftaya bir gidip görüşeceğim herşeyin güzel giderken tutunma olmamasını araştırıp ona göre başlanır histeroskopik yöntem yada laparoskopik ameliyat yapılır belki ama maddi manevi yıpratıcı bir durum şimdiden baya bir borçlandık negatif olunca daha bir koyuyor insana inşallah bu sefer güzel olur sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…