ya Avrupa'da ne güzel yürüyor işler... bizim doktorlar kesip biçmeye meraklı. ben bir daha kesilmek istemiyorum
emin ol Türkiye'de de paran yoksa hiçsin. ben bu süreçte bunu anladım. Türkiye'deki devlet hastanelerinin acil servisine gittiğinde ölüyorum desen bakmıyorlar. Artık sgk da özeldeki pek çok şeyi karşılamıyor malesefCanim bence Avrupaya hic heveslenme burdada sadece oluyor olursan bakiyolar insana benim sorunumu anlamalari 2 yil surduher adet gordugumde agridan oluyodum agri kesici ic gecer diyolardi en son gidip bagirip cagirmistimda oyle bakip anlamislardi sorunun endo. oldugunu..
her ay iligimizi kurutuyolar ve ustelik bana bedava gelmiyolar sigorta sadece bir bolumunu karsiliyor gerisini cepten oduyoruz
emin ol Türkiye'de de paran yoksa hiçsin. ben bu süreçte bunu anladım. Türkiye'deki devlet hastanelerinin acil servisine gittiğinde ölüyorum desen bakmıyorlar. Artık sgk da özeldeki pek çok şeyi karşılamıyor malesefama endonu geç farketmeleri kötüymüş
Arkadaslar herkes nerelere gitti(( hic kimse yok gunlerdir ((
iyi olduguna cok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :) benim durumum iyi cok sukur sadece biraz agirlastim yavrum yukardaymis mide eksimesi ve nefes darligi cekiyom gece nobetleri simdiden basladi :) ama olsun bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun :) ve evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..koştum geldimmmmm :) mirjam'cım işler yılbaşı öncesi çok yoğun olduğundan her gece mesai yapıyorum buralara bakamıyorum :)
hamileliğim çok güzel geçiyor, gebeliği takip eden doktorumu değiştirdim rahatladım. saçmasapan fikirler sokuyordu kafama, bir de para harcatmaya çalışıyordu. beni ameliyat eden doktoruma döndüm. Allahın izniyle normal doğum yapacağım ben de çok mutluyum
sen nasılsın nasıl gidiyor :)
bu arada ben blogumda yaşadığım süreci anlattım, belki okumak isteyenler olur. Kısalta kısalta ancak 3 bölüm oldu :)
Nereye Kayboldum? - Son Bir Kaç Yıl Böyle Geçti... | Seher Polat
Nereye Kayboldum? - Tüp Bebek Derken... | Seher Polat
Nereye Kayboldum? - Mutlu Son | Seher Polat
iyi olduguna cok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :) benim durumum iyi cok sukur sadece biraz agirlastim yavrum yukardaymis mide eksimesi ve nefes darligi cekiyom gece nobetleri simdiden basladi :) ama olsun bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun :) ve evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..
sen calisiyon bende tam tersi tatilim bu hafta ve gelecek hafta evdeyim
Bende vardı hala var cnm hamile kaldım.lokman hekimin verdigi bitkileri kullandım sadece 1 ay ve o bir ayın sonnda hamileydim.
selam arkadaslar nasilsiniz?
Selam canim Masallah sen sanslilarimizdansin :) benim denemedigim bisey kalmamisti cok sukur simdi bende hamileyim ama 5 yillik tedavilerden sonra oldu :) ne tur bitkiler kullandin? bizimle paylasirmisin?
arkadaşlar merhama endimetriosis vardı laporoskopi oldum 4 ay zoladexs iğne yaptılar son iğnemi 4 aralıkta yaptılar ve hala adet görmedim adet olmadan hamile kalanınız varmı?? bu arada bu endimetriosis denen sey kısım kısım oluyormus benimki vajinal bölgeyle kalın bağırsak arasındaymış yumurtalıkta olursa çikolata kisti birde karın zarında olanı varmış
Sen nasılsın mirjamcım bebeğin nasıl doğuma az kaldı sanırım benim ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı 2 ay geçici menopoz sonra yumurtlama ilaçlar herşey çok güzel gidiyordu yumurtalar güzel büyüdü embiryolar çok kaliteliydi 5. gün blast embiryo 2 tane koydular ama tutunma olmadı maalesef nasip değilmiş
Kulandgm bitkiler bildiginiz cay yapıp içiyorsunuz ama lokman hekşm hiç bir ücret almadan insanlara bak biri.ama asla aynı ilacı vermyor herkese bünyeye göre bn cok daydasnı gördüm hamile kalmam imkansız dmsti doktor ameliyatsz
bilgisi olan varmiArkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin € gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi
sagol canim yaa iyiyiz cok sukur yaramaz bisey yok elhamdulillah.. canim sende umidini kaybetme bir arkadasim 12 yillik evli ve 7 yildir gitmedikleri doktor gormedikleri tedavi kalmamisti 4 defa endometriozis yuzunden ameliyat oldu sol yumurtaligini tamamen aldilar sag yumurtaligininda bir bolumunu aldilar ve ardindan 7 negatif sonunclanan tup bebek tadavisi.. bir ara tedavilerinden bikip artik vazgecmislerdi ben hamile kalinca ona cok israr ettim neolur vazgecme yine deneyin diye ve gecen ay 8. tup bebek tedavisine basladilar ve cok sukur simdi hamile :)
yani umidini yitirme sende devam et olurmu?? Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?