Enerji sömüren görümce

Amannnn olsun da güzelim olsa keşke çocuğumuz dur hele
İki çocuğu varmış nerde baskı kuracak
Vakti olmaz o uzaktan motive etmek istiyor bence çok yapma dersin anlar

Görümcem onun olmuyor tüp bebek yaptırıyor diye birine aradıp sesimi kaydettirdi dinlemişler o kadar diyeyim boşver ya bu işlerde stres te etkiliyor
Yemişim görümcesini çocuğum olsun da boşverrrrr

Ahh sizi çok iyi anlıyorum. Benim bekar görümcem de hamileyken çok karıştı ismine. Herşeyine. Hatta ben şu ismi düşünüyorum dedim baktım 1 hafta sonra ' ismi şu olsun, halası koyucak ismini ' vs dedi benim dediğim isme. Sırf onun yüzünden istediğim ismi koymadım. Hamileyken ne yapmadı ki gıcık oluyumda çocuk ona benzesin diye. (Hamileyken kime gıcık olursan cocuk ona benzermiş sözde) uni. Gitti bu sene rahatladım.
Şimdi tatile geldi gene deli ediyor neyse okullar açılmasına az kaldı kurtulucam sabrediyorum. Buarada altlı üstlüyüz bizimkilerde aynı seninki gibi sahipleniyordu ne kavgalar ediyordum eşimle bana cocugumu vermiycekler annene anne diycek felan diye.(aşırı kıskanıyordum)
Şimdi 15 aylık günde 1 saat evlerine götürmezler bize gelirler zırt bırt onlar gelince ben bi işimi yapacak olurum hemen kaçarlar.
Bazen de saatlerce gitmezler ama çocukla öyle ilgilenen yok en fazla bi iki oyun oynatırlar aglamazsa oda. Doğunca işler değişiyor gerçekten. Hele seninkinde 2 çocuk var ben olsam oh ben büyüttüm rahatladım der en fazla bir iki oynarım annesine veririm . emin ol aglamasa bile al al seni istiyo annesi diyolar :)) Ve ben bazen keşke biraz alsalarda rahatlasam diye gözlerine bakıyorum tek bakmak çok zor...

Allah gönlünüze göre versin inşaallah nasibinize sağlıklı bir evlat düşer..

Güya benimkide bana bakıyordu canım şimdi küstü estetikli konuşmuyor bile ki benim kimsem yok burda. Kazık yiye yiye takmamayı öğrenirsin yakında. Geçmiş olsun .

Allah gönlünüze göre versin inşaallah nasibinize sağlıklı bir evlat düşer..
Amin cnm inş biran evvel Allah ım çok aratmasın gönlümüze göre versin
Tedaviden önce tatile gidebilirsen git polyanacılık oyna boşverrr aslında sen de sonra okuyunca takılmayacak nelere takmışım diyeceksin oluyor ya

Asiri poncik gorumcene benden bir siir gelsin o zaman sekerim. Havamizi bulalim.

Gorumce, gorumce
Ne kadar ilgilisin sen oyle
Cok daraldim, bunaldim
Gitsene az oteye
Amin.

Çok sevimli görünüyor değil mi? Dışarıdan bakınca herkes a aa ne var bunda diyor. Belli noktaya kadar tabii ki sıkıntı yok yanınızda olması çok iyi hoş da bu olayın ana kahramanı sizken olayı kendine çeviriyor olması sizi bunaltıyor doğal olarak :) Anlıyorum sizi.Görümceniz elbette kötü biri değildir ama eski biriktirdikleriniz ve biraz fazla heyecanlanması sizi bunaltmış olabilir. Siz alacağınız tuluma kadar anlatırsanız görümceniz konuşacaktır. Paylaşmayın,konuyu kapatın

kafanızı karıştırmak istemem ama bence insanın ilk çocuğu için düşündüğü güzelliklere müdahale etmesi ve hayallerinize baltalamak ve kendine avantaj olarak çevirmesi hoş değil. her samimiyetin bir dozu olmalı. zaten hamilelik süreciniz yıpratıcı bir süreç, heyecanlarınıza ortak olmak demek her şeyde ön planda olmak istemek demek değildir. mesafenizi koruyun yarın doğum yapsanız annen kalmasın ben kalayım diye hır çıkarıp huzurcuz edecek belli ki, herkes yerini bilsin, duyguları bu kadar arşa çıkarmaya gerek yok.

Aşırı hassassınız.
Bu görümceler ilgilense suç, ilgilenmese suç.
Bazı insanlar abartır sahiplenmeyi.
Herkesi oldugu gibi kabullenmek zorundayız. Sizin ailenizden biride olabilir bu fark etmez.
Size verilen değere karşı biraz sakin davranın. O kendince sizi yalnız bırakmıyor.

bende aynı düşünüyorum.

Valla keşke böyle görümcem olsaydı. Ben de böyleyimdir, kardeşimin karısıyla kardeş gibiyiz. Şimdi benim karnımı öyle sever, öper benim görümcem de bir kere arayıp sormadı, aman sormasın zaten. Keşke böyle olsaydı severim böyle insanları.

Bence görümceniz çok tatlı ama ayarı yok.

Sizi çok sevmiş, yanınızda olmak istiyor ama siz zor bir süreçten geçtiğiniz için art niyetli mi diyor acaba diye düşünebilirsiniz ama abartıyor evet haklısınız fakat size kıymet veriyor.

Adı görümce ya bunu kendi kızkardeşiniz söylese ay canım kardeşim ablasını düşünürmüş olurdu. Eşinizin kardeşi ya doğal düşman yani kafanızda hemen dolduruyosunuz kendinizi.
Kadının söylediği şeyler de tulumu ben alayım, lohusayken yanında ben kalayım, halası kurban olsun.
Sizin enerjinizin sömürülesi tutmuş, kendiniz sömürüyosunuz. Aksine görümcenizi tatlı buldum sizi pek bir enerjisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…