Enerji sömüren görümce

Ya ben bunda art niyet görmedim nedense isim konusunda karışsa ne olacak ki ne biçim dese de ne güzel dese de istediğinizi koyacaksınız nasılsa belliki o Sevinç'inize ortak olmak istiyor. kendinin çocuğu olmuş annesi gelmiş Ama yanlız hissetmiş senin o durumda olmanı istemiyor demekki bilmiyorum sonuçta yüzyüze gelmedim tanımıyorum ama sizin bu konuda hassas davranıp alınganlık yaptınızı düşünüyorum herşey gönlünüzce olsun

eşinizin ailesi diye duvar örmeye mecbur hissetmenize gerek yok kendinizi...
kadın bana kötü gelmedi ,bence siz ne düşündüğünüzü söyleyin o sizden zaten uzaklaşacaktır.ben olsam uzaklaşırım çünkü.

Ne var ki bunda. Gorumcen hala olacak diye hevesleniyor.

Tam tersi bir durum olsa. İlgilenmeseler, arayıp sormasalar, heves etmeseler o zaman da hiç ilgilenmiyorlar, arayıp sormuyorlar, bebiş olacak ama tek parça birseylerini görmedim diye bir sürü şey söyleyecektiniz....

Ben dediklerinde bir art niyet ve boş kötü birşey göremedim ne var hevesleniyor yani seviyor sizi demek ki. Bakın hastanede yalnızmış mesela içinde ukte kalmış senin yanında olmak istiyor, kucağımdan indirmem diyor emzirmek falan tabii ki işin şakası neden bu kadar mesafe koymak istiyorsunuz ki biri o kadar ilgilense benim hoşuma giderdi.

Siz o kıyafeti beğenmişsiniz haberini alayım ben alırım onu daan demiş ne var bunda ha gidip kendi çocuğuna alırdı onu haklı olurdunuz o zaman. Benim arkadaşlarım akraba kızları da hamile değilken derlerdi şöyle böyle yaparız diye tüp bebekle 4. denememde hamile kaldım hep hayal kurardı hala öyleler bak şunu bunu alıcaz fazla kıyafet alma derler, annem şehir dışında bak gelemez aksilik çıkar bir telefon et geliriz derler, ay şurada bir erkek bebek kıyafeti gördüm onu alıcam sana da dediler neden kızayım ki.

Benim yiğenim oldu gittim birçk şeyini aldım hevesle. Her gittiğimde şehir dışındalar be kucağımdan inmezdi Allah var gelinde hep kucağıma verirdi. Hatta hastanede de yanımda olmanı isterim dedi ama haftaiçine denk geldi çalışıyordum. Hala olacak özenmesi ilgilenmesi normal değil mi ilgilenmese bu sefer de ilgilenmiyor sormuyor olur yanii

bazı şeyler yaşanmadan bilinemiyor malesef.... ben en başta düğün tarihinizin falan değiştirildiğini okuyunca şok oldum... düğün tarihiniz belli olduktan sonra mı hamile kaldı görümceniz?

sonrasında sürekli sana çok gezme çok eğilme çok kalkma, çok ağır kaldırma gibilerinden şeyler söylenmesi; çocuğu olanlar yada hamile olanların çocuğu olmayan KADINlara sorunun kimde olduğunun bir önemi olmadan sürekli bu tarz akıllar verilmesi çok iticidir, kırıcıdır, iyi niyetle dahi söylense batar... tecrübeyle sabittir..... birine istersen seviştiğimiz zamanların çetelesini vereyim de sen takip et demişliğim var, yaşça benden oldukça büyük birine :) o oldu bi daha sormaz!!!!

yani utanmasalar pozisyon öğretecekler, tıbben bir sorun olduğu ortadayken bacakları dikince tüm yumurtalar tüm spermleri kabul edip dölleniyo sanırlar :) yaşadığın bilinemez ve anlaşılamaz.... aman beline dikkat et, soğuk ayaklarını giy soğuk çekme, aman aman o 5 kg kadar sen kaldırma!!!! bunların hepsi iyilik için söyleniyodur baksan ama incitir, üzer.... bu tavsiyelerde bile bu konular beni üzüyor ve geriyor, doktor kesinlikle uzak durmamı söylüyor lütfen konuşmayalım diyip konuyu kapatabilirsin.....

bir de çocuğu olmayanlar yada bununla ilgili sorun yaşayanlar bir çok şeyin hayalini kurar sevgili hanımlar, o tulumu anne almak ister, hayalini kurduğu isimle dalga geçilmez, hastanede hangi saatlerde kimin yanında kalacağını bile düşünür çünkü tüm bunlar için fazlasıyla vakti vardır anne adayının.... normal yolla gebe kalabilen biri için normal olan şeyler, hassas nokta olunca batar... bu kadar basittir aslında.... ve sevgili konu sahibi Allahtan sorun sende değilmiş, oğullarında olduğunu tam kabullenememişler bence, birde sorun sende olsa vay haline!!!!

tavsiyeye gelince aranız iyi olsa, arkadaş gibi olsanız anlatın tabi, hayallerinizden bahsedin; ancak unutmayın bunu yaşamayan en yakınınız bile olsa sizi tam olarak anlayamaz..... ki öncesinden yaralarınız varmış keşke bu kadar detay vermeseydiniz... Rabbim daha çok bekletmesin ve daha büyük tedavilere gerek kalmasın inşallah... eşiniz yanınızdaysa çok da aldırmamaya çalışarak ve tedavi sürecini özellikle ona söylemeden ve mümkünse görüşmeden atlatmaya çalış. doktora gittiniz mi gibi konular açıldığında da müsait olamadık ilerleyen günlerde diye geçiştirebilirsin....

Hevesli bi hala okudum ben görumce değil , bence siz fesatsiniz . Hiç işiniz gücünüz yok galiba böyle ufak şeyleri büyük bişey gibi arkasından bir sürü saydiriyorsunuz. Bence siz kendinize gelin .

Doğumdan sonrada hastaneye gelmese eve gelip 2 iş yapmasa ( destek amacli) bu seferde adı görümce değil mi yapmadı olur

çok doğru söylediniz ağzınıza sağlık.

Çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz çevrenizdekş herkesin çok ince düşünmesi lazım. Bazen insanlar sevgininde dozunu da kaçırabiliyorlar. Ama inanınki kötü bir niyeti yok bence görümcenizin sadece dozunu kaçırmıs. Tutmuş şeyini koprmış derler ya ondan:) konuyu açtıkça siz değiştirin oralı olmayın odadan çıkın dinlemeyin. Bir süre sonunda o da vazgecer zaten. Siz kaale aldıkça uzatıyordur. Sıkmayın canınızı tedavide stres çok önemlidir

Umarim sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuź.
Fakat bu kadar soğuk olmayın bu size ve çekirdek ailenize yalnızlık katar..

sınırını bilmiyormuş maalesef.. refakatçiyi kıskanmak ne demek.. tuhaf

hala olacak oda en az sizin kadar heycanlı, hem aşılama diyorsunuz demekki bi bekleyişten sonra gelecek bebiş, bırakın isteyen istediğini alsın. benim instagramdan beğendiğim bir tulum vardı, aynısını görümcemde beğenmiş yaptırmayı düşünüyorum yenge dedi vallahi işime gelir hem istediğim oluyor hem masraf etmiyorum

Maalesef bazı insanları tamamen hayatımızdan çıkarıp atamıyoruz çünkü kan bağı diye bisey var bi şekilde dahil oluyorlar bazı şeylere ama isterseniz yani görüşmek istemezseniz biseyler bahane olur ve defolup giderler sizde böyle yapabilirsiniz herşeye burnunu sokan insanlardan da nefret ediyorum

Niye çocuğun olmuyor ne zaman hamile kalacaksın hadi yap artık demek istiyor da sanki diyemediği için böyle saçmalıyor gibi geldi. Sürekli doğumdan bahsetmesi çol itici. Başka mevzu yok mu aranızda?

Şimdi farkettim de ben bu yorumu kendi görümcem için yapmışım o kadar kin doluyum ki sizinkiyle alakası yok ben onu çok art niyetli gormedim keşke herkes sizinki gibi olsa gerçekten neler neler var değerini bilin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…