kızlar bende yaptım kullandım ama inanılmaz sertleştırdı sacımı kuruttu resmen ben elma sırkelı tarıfı yaptım 2 kez denedım bır daha denermıyım bilmiyorum :uhm::uhm::uhm:
Günaydın kızlar sonunda bende enteleyi aldım yalnız tam olarak nasıl uyguluyorsunuz sadece saç diplerinemi sürüyosunuz yoksa saç uçlarına kadarmı ayrıca kaçgünde bir yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim
Bende entele aldım.1 ay oldu nerdeyse,bozulmuşmudur?
ya enteleyi bnde kullanmak istiyorm cünkü saclarm uzamıyo ya zehirli diil dimi bni rahatlatcak bişi söleyn ya hem korkuyom hem cabuk uzasn istiom kafam karstı yaws :S:S
İlgin ve yardımın için teşekkür ederim tatlım,
Sadece saç diplerine mi sürüyosun, tüm saç teline uca kadar sürürlmüyor mu ?
Bi de en az ne kadar bekletiyosun şekerim ? Ve ne sıklıkta yapıyosun ? Ay ne şaşkınım di mi, diğer sayfalarda yazılanları soruyorum ama napiym sen fayda gördüm demişssin ya, etkili olması için aynen senin kullandığın şekilde harfi harfine eksiksiz uygulamak istiyorum.
Tekrar teşekkürler.
daha cvp yazmamşsn cnm ama bide sen ne kadar zamandr kullanıyosn bi yan etkisini grdn mü die merak ettm bazıları kullanılması yasak fln yazmş
eee nası gidiyo canım :S saçında bi değişiklik filan?? ya annemle aktara gittik ..Kötü Kazen adamla konuşurken bi anda biraz zehirle bişeydir bilmem ne dedi.annem 360 derece döndü tabii..daha önce b yağ almıştınız onu kullanın dedi ama o da işe yarar mı hiç bilmiyorum.ecem diye bi markanın saç bakım yağı..:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?