Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ne kadar zamandır kullanıyosun merak ettım. bı de haftada kac defa.
ben 3 haftadır kullanıyorum haftada 2 defa ama henuz bı gelısme olmadı da.
zehırlı oldugunu duymak ılk zamanlar benı de tedırgın ettı. hatta kullanmadan once 6 ay kadar arastırdım ve kararsız kaldım ama sonradan gozumu kararttım. sedece 10 gramlık bı kür kullanmaya karar verdım ama bı degısıklık halen goremıyorum. belkı daha erken. 1 ay daha yeter sanırım entelem. o zaman daha kesın sonuclar yazıcam.:bbo:

tatlım ben kullanalı ıkı ay olduu ve ben ıkı gunde bır kullandım yanında cam terebentı kullandım bakım kremı kullandım,ve bu sırada sacımı hıc kurutmadım ,fon cektırmedım,sureklı topladım yanı kırılmasını ve yıpranmasını engellemek için
sevgiler...

Ya Kizlar Ben Entele Yi Aldim Kaynattim
Kokusu Berbat Ama Napalim Neyse Sogusun Usenmezsem Akşama Yapacam Yada Yarin Kullanacam Bakalim Nasil Olacak

evet canım kokusu cok agır ben bu yuzden pıknık tupunde balkonda kaynattım,kullanırken sac bandını ve eldıvenı ıhmal etme tatlım bıde posasını cope atma cunku zehırlı bılıyosun

son soruuumm a.s. peki hangi formülü kullanıyosuun? bepanthen mı diğeri mi ?:uhm:

KULLANIM ŞEKLİ:
2 ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİNİZ.

BİRİNCİSİ: ENTELEYİ 2 BARDAK SU VE 2 BARDAK SİRKE İÇERİSİNDE KAYNATIYORSUNUZ.SU YARIYA İNENE KADAR KAYNASIN.DAHA SONRA SU SOĞUYUNCA SAÇ DİPLERİNE MASAJ YAPARAK SÜRÜYORSUNUZ.2-3 SAAT SONRA SAÇINIZI YIKIYORSUNUZ.SAÇLARINIZ NORMALDEN ÇOK DAHA HIZLI UZUYOR.

İKİNCİSİ: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca badem yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.

arkadaşlar ben de bikaç ay önce saçım kısa diye bunalımlardayken enteleyi duydum burdan hemen gittim aldım aynen karışımı hazırladım 2günd ebir saçlarıma utguladım 2 3 saat beklettim..saçları yumuşatıyor ama uzatmadı benim saçlarımı..ben de 1,5ay snra bıraktım.yumuşatıyo sadece.

ben her iki tarifini de denedim sirkeliyi de bepantheneide bepantheneli olan tarif saçımı uzatmadı ama saçım kendine geldi fön çektiğim halde bi zarar oluşturmadı yani ama sirkeli olan 1 ayda 4,5 cmye yakın uzattı ben yeniden ona başlıcam Allah izin verirse . . ben haziranın 11nde başladım o zaman saçım tam omzumun 2,5 parmak aşağısındaydı 1ay kullanıp bıraktım ağustos basında bepantheneliye başladım suan ağustos 21 ve saçlarım sırtımda ayrıyetende uçlarından 1 kez kestirmiş olmama rağmen ve şuan saçlarım hiç gözüme batmıyo kısa diye üzülmüyorum ama inş daha da uzun olcak =)

demekki saçın yapısıyla ilgili bişey..bnm 2 kullanışım oldu ama farkettilaelaelaelaelaekullanmadan önce uçlarından aldırıp şekil verdirmiştim saçıma hemde.eski halini aldı ve sanırım braz uzadı bile..maşallah diyelim kızlar

:sm_cool:

Ya arkadaşlar ben de entele kullanıyorum,saç diplerine mi sürüyosunuz yoksa uçlarına kadar her tarafına mı yediriyosunuz? bnim saçlar uzun olduğu için diplere sürüyodum ama uçlar da kırık onlara sürsem etki eder mi acaba ya??

cam terebentını bende kullandım. sampuanımada kattım maske olarak da kullandım ama bıraz sertlestırdı saclarımı bıraktım. ayrıca yıne bu sıtede okudugum, tavsıye edılen , elıdorun yag ozlu sac bakım maskesıde kullanıyorum arada.nerdeyse 1,5 ay oldu hala tık yok. ne uzadı ne dokulmesı durdu ne parladı ne yumusadıÇok üzgünüm çoook butun hayallerım suya düstüfisfisfis
oysa ne umutlarla baslamıstım :) senağlama

Arkadaşlar ben entele kullanmaya9 Ağustosta başladım. Şu ana kadar enteleyi 4 kez kullandım. Kullanmaya başlamadan önce saçlarım omuzumdan birazcık aşağıdaydı. Şimdi koltukaltımı baya geçmiş durumda. Aslında ben saçlarımı 3 senedir kestirmediğim halde nerdeyse hiç uzamıyordu. Uçları çok cansız ve ince telli. Kullanmaya devam edersem 3 ay içinde belime ulaşır inşallah.

vay çok iyiymiş ya adına çok sevindim canım.umarım herkeste aynı etki olur.peki hangi tarifi kullandın yaparken yazarsan sevinirim:1hug:

vay çok iyiymiş ya adına çok sevindim canım.umarım herkeste aynı etki olur.peki hangi tarifi kullandın yaparken yazarsan sevinirim:1hug:

Enteleyi göz kararı suda kaynattım. Suyunu bir şişeye süzdüm. Kullandıkça bir tas içine biraz entele, çok az bademyağı (çok koyunca yağını almak için çok şampuanlamak gerekiyor. O da özellikle kuru saçların daha da kurumasına neden oluyor), ve iki ampul bepanten koyup karıştırdım. Saç dipleri ve uçlarına masaj yaparak döktüm. Fazla suyunu alarak bir tülbentle sardım. İlk üç yapışta korkudan sadece 1 saat beklettim. Son yapışta 2 saat beklettim. Sonra saçımı Herbal Glo More Hair (şampuan) ile yıkadım. Son durulama suyuna biraz papatya suyu kattım. Saçlarım yavaş yavaş canlanmaya başladı. Saçlarımın uçları çok kuru olduğu için arada bir saç uçlarına koruyucu güneş sütü sürüyorum. Farkı başkaları da fark etti. Senin saçında düzelme var diyorlar. (Ben bu işleme başlamadan önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle Anagen ampul kullanmıştım. Ama pahalı olduğu için sadece bir kutu aldım. İçinde 8 ampul var. Sonucu görmek için 3 kutu kullanmak gerekiyormuş. Pahalı diye ara verdim sonra devam edeceğim. Önlerde saçlar çıkmaya başladı. Hangisi saç çıkardı bilmiyorum. Ama bunlara devam etmeye karar verdim. Bir de eczacı bana Shen Min diye bir kapsül hap önerdi. Kesin sonuç almak için içerden de beslemek gerekiyormuş. Arkadaşlar aranızda bunu kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?

saçı boyalı arkadaşlar.ökülen saçı atmadan önce dökülen bir tel saçın kökünü ışığa doğru tutun.yada gün ışığına doğru.ne kadar uzadığını anlayabilirsiniz.

arkadaşlar ben bişey öğernmek istiyorum bir paket yaklaşık 10 gr dediniz peki kaç kullanımdan sonra bitiyor bu entele ve çam terebentinden farkı ne? cvplarsanız memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…