canımcım sacımda tabıkı degısme var artık cok hılı uzuyor ve daha gur ben sadece bana yararı olan bişeyı sızınle paylasmak ıstedım tatlım.bende ılk aldıgımda kardesım ve annem oleceksın boyle seyler kullanma basına bı iş getıreceksın dıye basımın etını yemıslerdi sonucu gordukten sonra onlarda mutlu oldular
sevgiler....
ne kadar zamandır kullanıyosun merak ettım. bı de haftada kac defa.
ben 3 haftadır kullanıyorum haftada 2 defa ama henuz bı gelısme olmadı da.
zehırlı oldugunu duymak ılk zamanlar benı de tedırgın ettı. hatta kullanmadan once 6 ay kadar arastırdım ve kararsız kaldım ama sonradan gozumu kararttım. sedece 10 gramlık bı kür kullanmaya karar verdım ama bı degısıklık halen goremıyorum. belkı daha erken. 1 ay daha yeter sanırım entelem. o zaman daha kesın sonuclar yazıcam.:bbo:
Ya Kizlar Ben Entele Yi Aldim Kaynattim
Kokusu Berbat Ama Napalim Neyse Sogusun Usenmezsem Akşama Yapacam Yada Yarin Kullanacam Bakalim Nasil Olacak
canımcım sacımda tabıkı degısme var artık cok hılı uzuyor ve daha gur ben sadece bana yararı olan bişeyı sızınle paylasmak ıstedım tatlım.bende ılk aldıgımda kardesım ve annem oleceksın boyle seyler kullanma basına bı iş getıreceksın dıye basımın etını yemıslerdi sonucu gordukten sonra onlarda mutlu oldular
sevgiler....
Valla resmi yok da böyle siyah arpa gibi bişey küçük küçük taneleri var işte.
tatlım ben kullanalı ıkı ay olduu ve ben ıkı gunde bır kullandım yanında cam terebentı kullandım bakım kremı kullandım,ve bu sırada sacımı hıc kurutmadım ,fon cektırmedım,sureklı topladım yanı kırılmasını ve yıpranmasını engellemek için
sevgiler...
Arkadaşlar ben entele kullanmaya9 Ağustosta başladım. Şu ana kadar enteleyi 4 kez kullandım. Kullanmaya başlamadan önce saçlarım omuzumdan birazcık aşağıdaydı. Şimdi koltukaltımı baya geçmiş durumda. Aslında ben saçlarımı 3 senedir kestirmediğim halde nerdeyse hiç uzamıyordu. Uçları çok cansız ve ince telli. Kullanmaya devam edersem 3 ay içinde belime ulaşır inşallah.
vay çok iyiymiş ya adına çok sevindim canım.umarım herkeste aynı etki olur.peki hangi tarifi kullandın yaparken yazarsan sevinirim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?