arkadaşlar ben bişey öğernmek istiyorum bir paket yaklaşık 10 gr dediniz peki kaç kullanımdan sonra bitiyor bu entele ve çam terebentinden farkı ne? cvplarsanız memnun olurum :)
Kızlar bütün forumu baştan aşağı okudum, entele eskiden beri bilinen fakat zamanla unutulan bir bitkiymiş.Birkaç kitap karıştırdım ve kullanmaya ikna oldum.sipariş verdim sanırım yarın yada salı elimde olur fakat şunu merak ediyorum acaba sirkeli karışım mı yoksa zeytinyağlı karışım mı daha çok uzatıyor yada her ikisini birden farklı günlerde kullansam etkisi artar mı?Kullanan arkadaşlar bana öneri yapabilirlerse sevinirim.Tarifleri yeniden yazmanıza gerek yok sadece tecrübe edenlerden bilgi bekliyorum.Sevgiler
enteleyi kaynattım süzdüm başıma sürdüm sonra bi havluyla oturuyomrum şuan peki ka kullanımda ne kadr uzatır birileri bişey sölesin 15 güünm var saçlaırmın en az 4-5 cm uzaması lazım yardım edin??
enteleyı sırke ıle kaynattıktan sonra bı kerelık deıl dımı yanı bu yaptıgımız karısımı bı ay boyunca kullanıcaz mı?we nasıl muhafaza edıcez artan enteleyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?