aman dikkat edin gözü kör ediyomuş Allah korusun. Ben otu bulamadım bulsam uygulycam heralde bu gidişle losyonunu alıcam, inşallh güzel sonuçlar alırsınız :)
bu otsirke mi gözü kör ediyormuş yok sa bu ot mu?
Kaç gündür bu başlık altında ki yazıları okuyorum.yoruldum artık.birisi bana şu bepantenli tarifi yazsin sevabına
entele otunu görünce bi bakıyım dedim arkadaşlar çünkü 3-4 yıl önce ben de duymuştum ama zehirli olduğu için cesaret edemedim saçlarım çok da kısa değildi aslında ama çok yavaş uzuo ve banyo sonrası taradığımda çok dökülüodu dökülmelerim mevsimsel olabilir troitlerimde sorun var ondan olabilir özellikle saç dökülmem için doktora gitmedim açıkçası. bigün bi haber sitesine bakıodum goji bery bitkisinin ne kadar faydalı olduğunu baya da eskiye dayandığını fln yazmışlar bi yerde daha duymuştum bu bitkiyi birçok şeye iyi geliomuş karaciğerden böbreğe, cilt güzelliğinden saça fln ama o zaman çok üstünde durmamıştım uzun lafı kısası ben bu bitkiyi baya araştırdım derken şampuanı varmış bi sitede rastladım ilk defa internetten gördüğüm bişeyi aldım (buarada losyon ve şampuan olarak setmiş ) söyledikleri gibi düzenli kullanmamama rağmen gerçekten saçlarım daha hızlı uzamaya başladı boya kullandığım için diplerim çıktığında çok rahatlıkla anlıorum ne kadar uzadığını eskiden 2-3 ayda bir dip boyası yapıodum şimdi her ay yapmak zorunda kalıorum ve dökülmeler de azaldı hem bitkisini meyve halinde tüketiorum hem de şampuanını losyonunu kullanıorum gayet memnunum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?