Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canım ne kadar sirkeye ne kadar entele koydun ben 1-2 ay önce entele aldm ama evde duruyor daha yapmadım hiç şuan sinemaki kürü yapıyorum
ben 2.5 çay bardağı elma sirkesine 5 gr entele otu koyup kaynattım, kaynadıktan sonra geriye yaklaşık 2 çay bardağı kaldı gerisi kaynayıp buhar oldu tariflerde öyle yazıyor diye buharlaştırdım bende bi kısmını :))
kalan suyu süzdüm soğuttum içine de oyağ ve vitaminleri ekledim saç diplerime sürdüm streç filmle de sardım aslında hala duruyor kafamda 4 saat kadar bekeltebiliyormuşuz birazdan yıkayacağım bakalım nasıl olacak 2 hafta sonunda:)

ben 10 gr entele aldım o zaman o 2 kullanımlık olucak dimi canım?

bende 10 gr aldım ama iki kullanımlık olarak düşünme, kaynattıktan sonra 2 çay bardağı kadar kalan sana 4-5 kullanımlık gider çnkü sadece diplere süreceksin saçı yıkar gibi boca etmeyeceksin, sıvı sabunluklar varya onun gibi spreyli bi kutu bul yada daha önce saçın için kullandığın bakım spreyi gibi bişeyin şişesi varsa ona dök hazırladığın karışımı saçının diplerine püskürtüp ellerine masaj yap, benim kullandıktan sonra yani bugün 2 çay bardağının yarısından fazlası duruyor şu an hemen hemen bi 5 kullanımlık daha gider 2-3 günde bir yapsam 10 gr bana 20-25 gün gider gibi deneyip görcez bakalım :))

anladım canım ben her kullanım için taze yapıcaz sanıyodum sinemaki kürü gibi.. spreyli şişelerim var bugn sinemaki yaptım yarın enteleye başlayım o zaman:))

anladım canım ben her kullanım için taze yapıcaz sanıyodum sinemaki kürü gibi.. spreyli şişelerim var bugn sinemaki yaptım yarın enteleye başlayım o zaman:))

aslında kimi her sürüşte yeni yapın diyor ama o pek mümkün değil neden dersen her defasında kaynat soğut bekle hazırla sür çok uğraştırır birde 2 çay bardağı tek sefer için fazla gelir saça, sinameki gibi ucuz bi ot değilki meret, 10gr 30tl verdim iki defada kullanırsam evlat acısı gibi oturur yüreğime ben söylediğim şekilde kullanıp deneyeceğim bakalım canım inşallah beklediğimiz sonuçları elde ederiz :)

Bu arada sinameki otu falan aldım ama ona henüz başlamadım faydasını göryormusun nasıl uyguluyosun ne işe yaradı bu sinamekili kür?

Son düzenleme:

Bu arada sinameki otu falan aldım ama ona henüz başlamadım faydasını göryormusun nasıl uyguluyosun ne işe yaradı bu sinamekili kür?

cidden her seferinde taze yapılmaz ben 20ye aldım 10 gramını ama yine fazla tabii olmaz.. bugün 3.kürümü yaptım şuan daha aşırı uzadı diyemem ama parlaklık yumuşama falan var dip boya yaptırmıyorum bakalım 8.haftadan sonra belli ediyormuş beklemedeyim şuan canım

Karışım ayarını nasıl yaptın canım bana adım adım anlatabilirmisin bende hazırlıyım onu 2 günde bir de ondanyapayım bir gün entele bir gün dinlendireyim bir gün sinameki yapayım bir gün dinlendireyim derken böle gün aşırı ikisine de devam edeyimbakayım nler olcak :) bekliyorum tarifini :)

canım 1 çay bardağına bir tutam sinemaki koyup kaynatıyorum sonra süzüp ılımasını bekliyorum sarı bi su çıkıyor zaten içine bir bemiks ampül kırıyorum 1yemek kaşığı badem yağı 1 yemek kaşığıda çörekotu yağı koyup fısfıslı şişede karıştırıp saçıma sürüp folyo ile sarıp 2 saat bekletipp yıkıyorum

bir türlü entele otunu bulamadım piyasada sahtesi çok var diyorlar saçımın durulama suyuna lavanta karıştırıyorum çok yumuşak ve parlak oldu ama uzamasında değişiklik yok saçlarımı kısacık kestirdim dökülüyor diye ama şimdi uzamasını istiyorum off dökülmesi de durmadı ayrıca kestiğimle kaldım sadece (

ben buldum da ama daha yapmadım 3 aydır dolapta duruyor

entele otu buldum gibi sanırım küçük kahve ve siyahlı gibi pirinç tanesinden birazcık daha uzun ve sivri sizinki de böylemi kızlar ahh ahh bi foto yükleyebilsem..

entele otu buldum gibi sanırım küçük kahve ve siyahlı gibi pirinç tanesinden birazcık daha uzun ve sivri sizinki de böylemi kızlar ahh ahh bi foto yükleyebilsem..

kızlar ya bu entele otunu ben bulamıyorum, aktara sordum kilosunu 1 , 5 milyar dedi yahu o yüzden getirtmiyoruz dedi
ben de kullanmak istiyorum, çok merak ettimlütfen cevap=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…