Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canım nasıl kullandığını bana anlatabilirmisin

canım kusura bakma daha yeni bakabildim. 10 gr entele otunu 2 su bardağı su, 2 su bardağı sirke ile daha sonra kullanmayacağım bir kaba koyuyorum. daha sonra yarıya inene kadar kaynatıyorum. soğuyunca zaten entele tohumları dibe çöküyor. süzüp fıs fıs lı bir şişeye koyuyorum. böyle iki şişem var başıma sıkacağım zaman bir miktarı diğer şişeye koyup içine evigen ampul ve bepanten ampul kırıyorum birer tane . bu yaptığım karışım bayağı gidiyor. ampulleri sadece kullanacağım kadarına kırıp ekliyorum. başıma sıkıp iki saat kadar bekletip yıkıyorum. şimdiden etkisini gördüm. sirkeden dolayı da saçlarım çok parlıyor. entelenin şampuan ve losyonları da çıkmış ama bence kendi hazırladığınız daha uzun süre kullanılır ve içine ne koyduğunuz belli, üstelik taze.

herkese merhaba,3 kasımda saçlarımı boyattım 4 kasımda da 1.entele oyu kürüme başladım ve 2 günde bir uygulamaya devam ediyorum...etkisine gelince ilk 2 yapışımda saç diplerimin hafif yandığını hissettim hatta enteleyi bırakmayı bile düşündüm ama sonraki yaptıklarımda hiçbir olumsuz durum olmadı,saç dökülmem inanılmaz azaldı,saçlarım oldukça parlak gözüküyor...uzamasına gelince aman aman bir fark yok henüz;tahmini 3-4 mm uzadı...sonradan uzama atağa geçer mi bilemiyorum zehirli olmasına gelince de çok şükür hayattayım

Kızlar 1-2 sene önce bende entele kullandım, saçlarımda dolgunluk yarattı ve güçlü saç çıkışını destekledi.
Kuaförüm röflemi yaptıktan sonra aynen şu şekilde isyan etti;
'' yok artık daha 1-2 saat oldu röfleni yapalı ne kullanıyorsun böyle sanki 3-5 gün olmuş gibi kendi rengini görüyorum ''

Sizlerin tek hatanız sürekli tüm saça uygulamak, bunu özellikle saçlarımı ''tüy tüy, uçuş uçuş gibi yaptı, saçımı kafama yapıştırdı'' diyen arkadaşlara söylüyorum!

Sirke sık kullanımda saç boylarını kurutur ki sizler haftada 2-3 defa yapıyorsunuz bunun olması çok normal.
Fısfıslı bir şişeye koyup saç boylarınıza değil saç diplerinize uygulayın ve masaj yapın.

Saçınızda röfle ve zıt renk geçişlerinden dolayı boyadan kaynaklı hasar varsa enteleyi saçınıza uygulamadan önce hindistan cevizi yağı + hint yağı+ badem yağı karışımını saç boylarınıza sürün sonra diplere enteleyi sıkın saçınızı havluyla sarın sıcak olsun

''Ay alnıma aktı, ay elime değdi zehirleneceğim'' diye korkmayın, ellerinizi güzelce sabunla yıkarsınız, saçınızda yara yoksa ve içmeye kalkmadığınız sürece problem yok. Bakın bende hayattayım

alabileceğimiz güvenli bir internet sitesi varmı acaba bu enteleyi ? bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ben yılan yağı, bepanthen ve enteleyi beraber kullanmıştım. Çok da memnun kaldım; saçlarım uzadı ve dolgunlaştı. Sadece 2 gr entele otunu su ile kaynatıp süzerek yılan yağı ve bepanthene karıştırdım (Çünkü normalde zehirli olduğunu okumuştum...). Haftada 2 defa saçlarıma uygulayıp yarım saat sonra yıkayarak kullandım.

Bu arada aktarlarda satılıyor.

Son düzenleme:
Ben aktardan entele otu almıştım kullanmaya bi türlü cesaret edemedim aldığım yere götürdüm aktar bana entele saç bakım yağı verdi bunu daha rahat kullanırsın diye bugün ona başladım bakalım:)

Enteleyi o kadar çok sık duydum ki entele uzatır , saç uzatma deyince entele gelir akıla , entele bir ayda uzatıyor ve bir sürü araştırma yaptım entele bitkisini sormadığım eczane , aktar , internet siteleri , cildiye , büyüklerim , kullananlar , uzadı uzamadı zehirli zehirsiz diyenler tüm bunlara rağmen güvenerek başladım fakat o kadar rezalet ki nerede o entele işe yarıyor diyenler o kadar kızgınım onlara. Entele işe yaramıyor yazanlara hıh sen nereden bileceksin diyordum ne kadar haklılarmış bir cm bile uzamadı saçlarım yanında düzenli beslenmeme dikkat etmeme rağmen ve genetik değil benim saçlarım normalde uzuyor. Hadi benim uzamadı diyelim arkadaşımın ve kardeşiminde mi uzamayacak. Onlarda kullandı ve ortada hiçbir sonuç yok. Hiç boşuna paranızı harcamayın benim gibi yarar diyenlere inanmayın entele hiçbir şeye yaramıyor gerçekten...

entele otunu görünce bi bakıyım dedim arkadaşlar çünkü 3-4 yıl önce ben de duymuştum ama zehirli olduğu için cesaret edemedim saçlarım çok da kısa değildi aslında ama çok yavaş uzuo ve banyo sonrası taradığımda çok dökülüodu dökülmelerim mevsimsel olabilir troitlerimde sorun var ondan olabilir özellikle saç dökülmem için doktora gitmedim açıkçası. bigün bi haber sitesine bakıodum goji bery bitkisinin ne kadar faydalı olduğunu baya da eskiye dayandığını fln yazmışlar bi yerde daha duymuştum bu bitkiyi birçok şeye iyi geliomuş karaciğerden böbreğe, cilt güzelliğinden saça fln ama o zaman çok üstünde durmamıştım uzun lafı kısası ben bu bitkiyi baya araştırdım derken şampuanı varmış bi sitede rastladım ilk defa internetten gördüğüm bişeyi aldım (buarada losyon ve şampuan olarak setmiş ) söyledikleri gibi düzenli kullanmamama rağmen gerçekten saçlarım daha hızlı uzamaya başladı boya kullandığım için diplerim çıktığında çok rahatlıkla anlıorum ne kadar uzadığını eskiden 2-3 ayda bir dip boyası yapıodum şimdi her ay yapmak zorunda kalıorum ve dökülmeler de azaldı hem bitkisini meyve halinde tüketiorum hem de şampuanını losyonunu kullanıorum gayet memnunum şimdilik

Bugün aktara gittim saçlarım için argan yağı istedim, uzasın diye istiyorum dedim. O zaman entele kullanacaksın mucize etkisi var dedi. Argan yağı 35 tl idi ama entele 20tl ye küçük bir poşette satılıyordu. Kar amacı olsa diğeri verir geçerdi. 1 su bardağı su, bir su bardağı elma sirkesi ile kaynat 15 dk dedi. Bir de sprey şişesi verdi. Soğuduktan sonra onunla saça uygula 2 saat beklet ve yıka dedi. Aynı uyarıları o da yaptı zehirli dikkat et, göze, açık yaraya değdirme, eldiven kullan diye. Ama asıl beni "hintli kadınlar kullanıyor saçları ondan uzun" lafı cezbetti Artık uygulayıp görücez bakalım...

Benim şansıma ilk girdiğim aktarda vardı. aktar İzmir Alsancaktaydı... Umarım bulursun ben bir haftadır 2 kere kullanabildim olumlu olumsuz etkisini burdan paylaşırım...

Entele kullananlar burada...
Ben kullandım .Çok memnun kaldım.
Ama belki cilt tipiniz farklı bir reaksiyon vermiştir.
Saçlarınız kuru mu?

Entele,çam terebenti ve ylang/yılan yağını karıştırıp nasıl kullanabilirim ? Bir de şampuana ne kadar katılıyor,hangi şampuan olduğu önemli mi?

Saçlarımın uzamasında hiçbir problem yok ama kuvvetlenmesi ve parlaması için şampuanımın içine bepanthen ve evigen ampül kırdım. Bir de bal kattım karıştırdım. İki haftadır bu şampuanımın yıkıyorum. Bir de gliss sıvı saç kremî aldım. Saçlarımdaki farkı görmemek mümkün değil. Saçları sadece yıkamak şampuanım yetmiyor bunu anladım... Bir de vaktim olsa zeytinyağı sürüp bekleyeceğim. O da iyi geliyormuş.

peki entelenin saç uzatma konusundaki fikriniz nedir teşekkür ederim cevabınız için
ben sirkenin kokusuna dayanamadığım için su ile yaptım saçlarımı yıkadıktan sonra diplere fısfısla sıkıyorum. bir sonraki yıkamaya kadar başımda duruyor. daha bir buçuk hafta oldu pek birşey anlayamadım

aman dikkat edin gözü kör ediyomuş Allah korusun. Ben otu bulamadım bulsam uygulycam heralde bu gidişle losyonunu alıcam, inşallh güzel sonuçlar alırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…