canım nasıl kullandığını bana anlatabilirmisin
Enteleyi o kadar çok sık duydum ki entele uzatır , saç uzatma deyince entele gelir akıla , entele bir ayda uzatıyor ve bir sürü araştırma yaptım entele bitkisini sormadığım eczane , aktar , internet siteleri , cildiye , büyüklerim , kullananlar , uzadı uzamadı zehirli zehirsiz diyenler tüm bunlara rağmen güvenerek başladım fakat o kadar rezalet ki nerede o entele işe yarıyor diyenler o kadar kızgınım onlara. Entele işe yaramıyor yazanlara hıh sen nereden bileceksin diyordum ne kadar haklılarmış bir cm bile uzamadı saçlarım yanında düzenli beslenmeme dikkat etmeme rağmen ve genetik değil benim saçlarım normalde uzuyor. Hadi benim uzamadı diyelim arkadaşımın ve kardeşiminde mi uzamayacak. Onlarda kullandı ve ortada hiçbir sonuç yok. Hiç boşuna paranızı harcamayın benim gibi yarar diyenlere inanmayın entele hiçbir şeye yaramıyor gerçekten...
yaptığın karışımı bitene kadar kullanabilirsinkalan karışımı tekrar daha sonrakki günler uygulanabilirmi yoksa tekrardan yeni karışım mı hazırlanacak?
yaptığın karışımı bitene kadar kullanabilirsin
yeni hazırlamana gerek yok
ben sirkenin kokusuna dayanamadığım için su ile yaptım saçlarımı yıkadıktan sonra diplere fısfısla sıkıyorum. bir sonraki yıkamaya kadar başımda duruyor. daha bir buçuk hafta oldu pek birşey anlayamadımpeki entelenin saç uzatma konusundaki fikriniz nedir teşekkür ederim cevabınız için
ben sirkenin kokusuna dayanamadığım için su ile yaptım saçlarımı yıkadıktan sonra diplere fısfısla sıkıyorum. bir sonraki yıkamaya kadar başımda duruyor. daha bir buçuk hafta oldu pek birşey anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?